Boompap Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μεταχειρισμενο iphone 5s price περιπου? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Boompap
koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Boompap είπε Καλησπερα μεταχειρισμενο iphone 5s price περιπου? Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Να το πουλήσεις θέλεις; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Boompap είπε Καλησπερα μεταχειρισμενο iphone 5s price περιπου? Καμια αξια πλεον.......
Boompap Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Να το πουλήσεις θέλεις; Ναι sorry δεν το ξεκαθαρισα 3 ώρες πριν, ksessalonikios είπε δώσε ένα 50αρι και στο παίρνω 😃 Κατάλαβα δεν υπάρχει ελπίδα χαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Boompap είπε Ναι sorry δεν το ξεκαθαρισα Κατάλαβα δεν υπάρχει ελπίδα χαχα εσυ θα αγοραζες τετοιο κινητο?. 😄
koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, Boompap είπε Ναι sorry δεν το ξεκαθαρισα Κατάλαβα δεν υπάρχει ελπίδα χαχα Βασικά βάλτο κανένα 50αρικο μήπως το πάρει κάποιος για συλλογή...
filip123go Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλά δεν είναι και τόσο χάλια... Είχε πέσει πριν κάτι μήνες ένα στα χέρια μου. Για browsing και για mail μια χαρά είναι (αλλά μόνο γι αυτά!) .
Donalhioy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μετά από βλάβη που είχα πριν κάτι μήνες το χρησιμοποίησα για τέσσερις μέρες, και μόνο για να τηλέφωνα Και τα 50 πολλά είναι... Με 50 βρίσκεις redmi, realme μεταχειρισμένα
koutsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Donalhioy είπε Μετά από βλάβη που είχα πριν κάτι μήνες το χρησιμοποίησα για τέσσερις μέρες, και μόνο για να τηλέφωνα Και τα 50 πολλά είναι... Με 50 βρίσκεις redmi, realme μεταχειρισμένα Εντάξει, με 50€ τι xiaomi θα βρεις; Χειρότερο από το 5s!
Donalhioy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, koutsis είπε Εντάξει, με 50€ τι xiaomi θα βρεις; Χειρότερο από το 5s! Redmi note 6 pro, redmi 7 Αλλά δεν είναι xiaomi vs iphone το θέμα.. Το θέμα είναι το 5s είναι κινητό από άλλη εποχή για άλλη χρήση... Πέρα από συλλογή ή ανταλλακτικά δεν βλέπω λόγο κάποιος να δώσει 50ευρο
kostasbm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 γιατί να το δωσεις εγώ το έχω και είναι μια χαρά για τη μανα το apple store μου αλλαξε και τη μπαταρια και ειναι μια χαρα η πλάκα είναι ότι όσο ήμουν στο μαγαζί και περίμενα το τεχνικό το είχα βάλει σε μια βάση και φόρτιζε και είχα πάρει στα χέρια μου το 11,καποια στιγμή είχαν μαζευτεί μερικοί και κοιταν το 5ς λες και ήταν κάποιο νέο μοντέλο,πιθανολογω ότι επειδή ήταν στη βάση στην έκθεση να υπέθεσαν ότι ήταν νέο μοντέλο,πλακα είχε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα