Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελική δοκιμή με άλλον επεξεργαστή και δούλεψαν όλα ρολόι.Τελικα με τους ryzen δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις.Καλο είναι να υπάρχει και ένας εφεδρικός για παν ενδεχόμενο.Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

• Like 3
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν την δοκίμασα ακόμα,θεωρητικά θα πρέπει να δουλεύει και αυτή.Τωρα είτε θα πουληθεί μαζί με τον ryzen 3 πακέτο είτε θα φτιάξω σιγά σιγά αν βρω καμμία οικονομική κάρτα γραφικών ένα δεύτερο σύστημα για εφεδρικό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liverpudlian1892 είπε

Τελικα με τους ryzen δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις.

Δεν εχει σημασια αν ο επεξεργαστης ειναι ryzen η intel σου εκατσε περιπτωση που τυχαινει μια φορα καθε 10 χρονια και στο λεω γιατι μεχρι και πριν το 2015,διαβαζα τα νηματα καθημερινα εδω και ποτε σχεδον η ελαχιστες περιπτωσεις ειχα διαβασει που να ετυχε ολοκαινουργιος ελαττωματικος επεξεργαστης που δουλευε σε στοκ συχνοτητες,ειτε intel ειτε amd.

3 ώρες πριν, liverpudlian1892 είπε

Καλο είναι να υπάρχει και ένας εφεδρικός για παν ενδεχόμενο.Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

Πολυ σωστο αυτο και το προτεινω.Παντα χρειαζεται ενα δευτερο συστημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, benign είπε

Δεν εχει σημασια αν ο επεξεργαστης ειναι ryzen η intel σου εκατσε περιπτωση που τυχαινει μια φορα καθε 10 χρονια και στο λεω γιατι μεχρι και πριν το 2015,διαβαζα τα νηματα καθημερινα εδω και ποτε σχεδον η ελαχιστες περιπτωσεις ειχα διαβασει που να ετυχε ολοκαινουργιος ελαττωματικος επεξεργαστης που δουλευε σε στοκ συχνοτητες,ειτε intel ειτε amd

Φίλε μου δεν μιλάω μόνο από τη δική μου πείρα.το φαινόμενο των καμμενων amd είναι πιο συχνό από ότι των intel.δεν λέω ότι η amd είναι κακή εταιρεία,ίσα ίσα που την έχει φτάσει την ιντελ σε αρκετούς τομείς και σε κάποιους την έχει ξεπεράσει κιόλας.Απλα όντας χρήστης ιντελ πάνω από 15 χρονια θέμα καμμένης cpu δεν μου έτυχε ποτέ.Τωρα ίσως να έπεσα εγω στη περίπτωση αν και ενός έτους cpu χωρίς προβλήματα εξ αρχής να καίγεται έτσι είναι κάπως παράξενο.Παντως επειδή την amd την νοιάζει,ακόμα και εκτός εγγύησης να είναι ο επεξεργαστής μπορείτε να τον στέλνετε πίσω και να σας δώσουν καινούργιο.Σε αυτό της το δίνω της amd.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Μετά το start up του υπολογιστή παρατηρησα ότι τα windows χάνουν τα γράμματα στους σκληρούς.Καθε φορά πρέπει να κάνω assign a new letter και format στους δίσκους για να μπορώ να αποθηκεύσω.Που σημαίνει ότι δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω γιατί κάθε φορά που κάνω restart οι δίσκοι χάνονται.Δεν τίθεται θέμα υγείας των δίσκων.Εχω έναν nvme m2 που έχω το λειτουργικό και μετά έναν ssd 250gb,και έναν hdd.πως λύνεται το θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...