meletis_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Klausx είπε Αύριο θα έχω αυτό για δοκιμή σε 2 μπαταρίες: https://www.skroutz.gr/s/22487806/Einhell-Φορτιστής-Μπαταρίας-Αυτοκινήτου-CE-BC-4-M-1002225.html Ενημέρωσε με . Θέλω άμεσα έως την επόμενη εβδομάδα να έχει αγοραστεί . Πέρα απο το αμάξι , θέλω να τη χρησιμοποιήσω και σε μπαταρία αγροτικού μηχανήματος που έχει καθησει 1 μηνα σε ακινησία λόγω καιρικών φαινομένων . Έχει την επόμενη εβδομάδα και στο lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/p/motosikleta-autokinito/ultimate-speed-fortistis-mpatarias-autokinitou-ulgd-10-a1-329536/p91533 2 ώρες πριν, greekfragma είπε έχω στην κατοχή μου τον Noco Genius 5 και έχω ήδη αναστήσει επιτυχώς και αναζωογονήσει ότι μπαταρίες έπεσαν στα χέρια μου. Είτε UPS είτε αυτοκινήτου-μηχανής. Θα έλεγα οτι ο Ctek είναι εξαιρετικός αλλά λίγο ακριβούτσικος σε σχέση με τον USA Noco. Η χρήση του δέν ειναι και πολύ συχνή . Αλλά το χρειάζομαι απο το να τρέχεις στο ηλεκτρολογείο . Έχω και ενα αγροτικό μηχάνημα που τώρα το χειμώνα δεν πολυ μετακινείται . Μια μέτρια λύση θέλω από άποψη χρημάτων απλώς είχα ακούσει για τους ctek αλλά ξεφεύγουν .
greekfragma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 θα σου πρότεινα να πάρεις τον Νοco να τελειώνεις. κατανοώ οτι άλλο 20ευρώ άλλο 75 αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις και γω σε ρεύματα ποτέ δεν αγοράζω το φθηνότερο και ας έχει δοκιμαστεί επιτυχώς. αν γινει η στραβή δε θέλω να είμαι ο άτυχος. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Klausx είπε Στις 27/1 έγιναν 100 χλμ και σήμερα μετά από 23 μέρες χωρίς καμία εκκίνηση δεν κατάφερε να πάρει μπροστά (η μίζα γύρισε ελάχιστα) Λίγες δεν είναι 23 μέρες; Ίσως το κρύο δεν βοήθησε. Ειναι λαθος η λογικη σου! Τη μπαταρια πρεπει να την κρατας σε καποια ρευματα.. Τα 100χλμ δεν λενε κατι οταν με τα κρυα την αφηνεις τοσες μερες!!!
Klausx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Ειναι λαθος η λογικη σου! Τη μπαταρια πρεπει να την κρατας σε καποια ρευματα.. Τα 100χλμ δεν λενε κατι οταν με τα κρυα την αφηνεις τοσες μερες!!! Με τα 100 χλμ εννοώ ότι θα ήταν αρκετά φορτισμένη, μπορεί η μπαταρία να μην είναι σε καλή κατάσταση δεν γνωρίζω το ιστορικό/ηλικία της. Περιμένω τον φορτιστή, δεν γίνεται αλλιώς με την ακινησία.
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Klausx είπε Με τα 100 χλμ εννοώ ότι θα ήταν αρκετά φορτισμένη, μπορεί η μπαταρία να μην είναι σε καλή κατάσταση δεν γνωρίζω το ιστορικό/ηλικία της. Περιμένω τον φορτιστή, δεν γίνεται αλλιώς με την ακινησία. Και καινουργια να ηταν αν το κανεις αυτο στα κρυα.. μεσα σε 6 μηνες θα σου βγαλει θεματακια..! Κρυα,υγρασια και κατω απο μια ταση μειωνουν την διαρκεια ζωης της μπαταριας! Ακουμα και οταν χτυπιεται απο μεγαλες λακκουβες της κανει κακο! Θελει προδερμ,ευλαβεια,αγαπη και στοργη!🙄
Klausx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 17 ώρες πριν, meletis_m είπε Ενημέρωσε με . Θέλω άμεσα έως την επόμενη εβδομάδα να έχει αγοραστεί . Πέρα απο το αμάξι , θέλω να τη χρησιμοποιήσω και σε μπαταρία αγροτικού μηχανήματος που έχει καθησει 1 μηνα σε ακινησία λόγω καιρικών φαινομένων . Έχει την επόμενη εβδομάδα και στο lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/p/motosikleta-autokinito/ultimate-speed-fortistis-mpatarias-autokinitou-ulgd-10-a1-329536/p91533 Η χρήση του δέν ειναι και πολύ συχνή . Αλλά το χρειάζομαι απο το να τρέχεις στο ηλεκτρολογείο . Έχω και ενα αγροτικό μηχάνημα που τώρα το χειμώνα δεν πολυ μετακινείται . Μια μέτρια λύση θέλω από άποψη χρημάτων απλώς είχα ακούσει για τους ctek αλλά ξεφεύγουν . Ναι το είχα δει ότι θα βάλει προσφορά αλλά προτίμησα το Einhell που έχει αρκετές αγορές και reviews. Δοκιμή 1η σε μπαταρία που είναι μέσα στο σπίτι εδώ και 3 μήνες, στην Standard φόρτιση έκανε 15 λεπτά μέχρι να βγάλει "FUL" μετά άλλαξα την λειτουργία σε Maintain γιατί δεν με έπεισε το "ful" το βράδυ θα είναι μια χαρά. Αν η μπαταρία είναι αρκετά πεσμένη κάτω από 8 volt πρέπει να μπει το "Recondition" γιατί μπορεί να την περάσει για 6 volt και να μην φορτίζει. (γιαυτό έχει μερικά παράπονα στο amazon γιατί δεν διαβάζουν το manual) 2η δοκιμή σύντομα για την πεσμένη μπαταρία που έχω πάνω στο αυτοκίνητο. (Πρέπει να την βγάλω) 30 ευρώ για ερασιτεχνική χρήση είναι μια χαρά, σίγουρα δεν θα ρίσκαρα να φορτίσω μπαταρία που είναι συνδεδεμένη στο αυτοκίνητο χωρίς να την βγάλω. 1
Klausx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 3:15 ΜΜ, Klausx είπε 2η δοκιμή σύντομα για την πεσμένη μπαταρία που έχω πάνω στο αυτοκίνητο. (Πρέπει να την βγάλω) @meletis_m 2η δοκιμή, η μπαταρία είχε 11.40volt με αδυναμία να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, όταν μπήκε στον φορτιστή έδειχνε ότι είναι στην 2η μπάρα από τις 5. Συνολικά 9 ώρες μέχρι να βγάλει το "Full" (Μετά την φόρτιση καλό είναι να μπαίνει το mode maintain για 1-2 ώρες)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2021 στις 10:21 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα την φορτιζουμε με ρευμα στο σπιτι και την συνδεουμε με τον αναπτηρα του αυτοκινητου ? Πόσα θες να μας τρελάνεις; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από _BASSstarlet_ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Πόσα θες να μας τρελάνεις; Η σιωπη μου για απαντηση σου .
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικα πηγα στο lidl και ειχε κανονικα τον φορτιστη 5α στα 15ευρω για οποιον ενδιαφερεται.. Το λεω γιατι εχει πολυ συγκεκριμενα προιοντα σε σχεση με το φυλλαδιο.. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από PLACEBO_89
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ενημερωτικα πηγα στο lidl και ειχε κανονικα τον φορτιστη 5α στα 15ευρω για οποιον ενδιαφερεται.. Το λεω γιατι εχει πολυ συγκεκριμενα προιοντα σε σχεση με το φυλλαδιο.. Ο φορτιστης μπορει να εκκινησει πεσμενη μπαταρια ?
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο φορτιστης μπορει να εκκινησει πεσμενη μπαταρια ? OXI! Ειναι σε περιπτωση που ξεχασεις καταναλωσεις.. Που η μπαταρια στις εκκινησεις αρχιζει και σου κανει ιστοριες.. Που κατα δικη σου εκτιμηση οταν δεν κινεις το αυτοκινητο να κανεις καμια φορτιση για συντηρηση της μπαταριας.. Για μενα το πιο σημαντικο κομματι ειναι οτι με εναν τετοιο φορτιστη και αναλογα τις συνθηκες μπορεις να κανεις παραταση στη μπαταρια..!!! Για να εκκινησεις πας στην κατηγορια jump starter 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Ενημερωτικα πηγα στο lidl και ειχε κανονικα τον φορτιστη 5α στα 15ευρω για οποιον ενδιαφερεται.. Το λεω γιατι εχει πολυ συγκεκριμενα προιοντα σε σχεση με το φυλλαδιο.. Δεν γράφεις όμως σε ποιο κατάστημα, σε κάποιες περιφερειακές ενότητες/Δήμους οτιδήποτε non food μπορείς να το πάρεις μόνο με click away, ενώ σε κάποιες άλλες καθόλου. Αλήθεια τον πήρες, ή απλά το είδες στο ράφι και έτσι υπέθεσες ότι μπορούσες να το αγοράσεις? Ρωτάω επειδή στην τοποθεσία γράφεις Αθήνα και το λιανεμπόριο στην Αττική γενικώς είναι εντελώς κλειστό, δεν μπορείς ούτε με click away. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Δεν γράφεις όμως σε ποιο κατάστημα, σε κάποιες περιφερειακές ενότητες/Δήμους οτιδήποτε non food μπορείς να το πάρεις μόνο με click away, ενώ σε κάποιες άλλες καθόλου. Αλήθεια τον πήρες, ή απλά το είδες στο ράφι και έτσι υπέθεσες ότι μπορούσες να το αγοράσεις? Ρωτάω επειδή στην τοποθεσία γράφεις Αθήνα και το λιανεμπόριο στην Αττική γενικώς είναι εντελώς κλειστό, δεν μπορείς ούτε με click away. Αθηνα Β.Π Στα ραφια και τον αγοραζεις κανονικα! Ναι πηρα! Δεν ειχε των 10αρι..
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε Αθηνα Β.Π Στα ραφια και τον αγοραζεις κανονικα! Ναι πηρα! Δεν ειχε των 10αρι.. Τότε ίσως να μην ισχύουν τα ίδια σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Αττικής. Εδώ πάντως (Πάτρα) δεν πουλάνε τίποτα non food, ούτε με click away. Στην Κόρινθο επίσης πουλάνε κανονικά, γνωστός πήρε από κει τον 5αρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα