thanasisxask Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Πλέον δεν μου κόβει τις διαφημίσεις από τον Chrome όταν μπαίνω στα site. Τι μπορώ να κάνω;
DREAMAX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Βάλε στο τηλέφωνο dns.adguard.com στη ρύθμιση private dns,ή την πρόταση του φίλου μαζί με ublock origin extension ή Bromite ,τα δοκίμασα όλα και τώρα είμαι με Bromite με off τους private dns.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Άλλαξε σε Brave είναι και αυτός chromium based οπότε δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά απο τον chrome.. είναι πιο γρήγορος και μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις (ναι, και του youtube )
thanasisxask Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, zernex201 είπε Άλλαξε σε Brave είναι και αυτός chromium based οπότε δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά απο τον chrome.. είναι πιο γρήγορος και μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις (ναι, και του youtube ) Να σου πω την αλήθεια, σώθηκα με αυτό που μου είπε ο @DREAMAX. Έβαλα την ρύθμιση στο dns και τελείωσαν όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Να σου πω την αλήθεια, σώθηκα με αυτό που μου είπε ο @DREAMAX. Έβαλα την ρύθμιση στο dns και τελείωσαν όλα. Ναι, λειτουργεί και αυτό. Απλά είναι περισσότερο λύση - μπάλωμα. Ένας browser που είναι φτιαγμένος από προεπιλογή για ιδιωτικότητα είναι σαφώς καλύτερη επιλογή Αλλά αν κάνεις την δουλειά σου, πάσο.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Να σου πω την αλήθεια, σώθηκα με αυτό που μου είπε ο @DREAMAX. Έβαλα την ρύθμιση στο dns και τελείωσαν όλα. Βάλε καλύτερα το dns.adclear.com.Είναι πιο γρήγορο. Ο Brave πάντως είναι ο καλύτερος στο blocking. 1
thanasisxask Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Βάλε καλύτερα το dns.adclear.com.Είναι πιο γρήγορο. Ο Brave πάντως είναι ο καλύτερος στο blocking. Το κακό είναι ότι δεν έχουν αποθηκευμένους τους κωδικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα