Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε στο τηλέφωνο dns.adguard.com στη ρύθμιση private dns,ή την πρόταση του φίλου μαζί με ublock origin extension ή Bromite ,τα δοκίμασα όλα και τώρα είμαι με Bromite με off τους private dns.

Δημοσ.

Άλλαξε σε Brave είναι και αυτός chromium based οπότε δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά απο τον chrome.. είναι πιο γρήγορος και μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις (ναι, και του youtube ;) ) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zernex201 είπε

Άλλαξε σε Brave είναι και αυτός chromium based οπότε δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά απο τον chrome.. είναι πιο γρήγορος και μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις (ναι, και του youtube ;) ) 

Να σου πω την αλήθεια, σώθηκα με αυτό που μου είπε ο @DREAMAX. Έβαλα την ρύθμιση στο dns και τελείωσαν όλα. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Να σου πω την αλήθεια, σώθηκα με αυτό που μου είπε ο @DREAMAX. Έβαλα την ρύθμιση στο dns και τελείωσαν όλα. 

Ναι, λειτουργεί και αυτό. Απλά είναι περισσότερο λύση - μπάλωμα. Ένας browser που είναι φτιαγμένος από προεπιλογή για ιδιωτικότητα είναι σαφώς καλύτερη επιλογή :)Αλλά αν κάνεις την δουλειά σου, πάσο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Βάλε καλύτερα το dns.adclear.com.Είναι πιο γρήγορο.

Ο Brave πάντως είναι ο καλύτερος στο blocking.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Βάλε καλύτερα το dns.adclear.com.Είναι πιο γρήγορο.

Ο Brave πάντως είναι ο καλύτερος στο blocking.

Το κακό είναι ότι δεν έχουν αποθηκευμένους τους κωδικούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...