demmian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 καλησπερα παιδια, μετα απο μια διακοπη ρευματος που ειχα κ δουλευα με το λαπτοπ, εχω θεμα με το wifi. ολες οι αλλες συσκευες που εχω πανω κ αλλο 1 λαπτοπ, μου δειχνει κανονικα συνδεδεμενο. εχω internet κανονικα, αλλα το συστημα μου δειχνει not connected.. δοκιμασα οτι κ αν βρηκα σε reddit, google κλπ.. απο τα βασικα network reset εκανα και 100.. εκλεισα ρουτερ κλπ κ ανοιξα ξανα, κοιταξα τις ρυθμισιες του ρουτερ dhcp ειναι οκ στο λαπτοπ, εβγαλα κ ξαναβαλα το wifi adapter driver, πειραξα το registry, εκανα reset windows 2 φορες, καθαρισα dns, εκανα ping και ipconfig/all , ειδα οτι το λαπτοπ ειναι στο ευρος ip που ειναι κ το κινητο για πραδειγμα.. επιλεγω αλλα δικτυα.. οτι κ αν κανω.. μου λεει not connected.. καμμια ιδεα σας παρακαλω? να κανω ενα update.. κ σε safe mode που μπηκα το ιδιο δειχνει .. εχει ιντερνετ αλλα μου δειχνει οτι δεν εχει
demmian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 οποιος παθει κατι παρομοιο, απλα να ενημερωσω οτι τπτ απο οσα βρηκα στο διαιδκτυο δε βοηθησε. ουτε καν το reset. η λυση ειναι clean install windows
fujitsuA530 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δύο ερωτήσεις: Με καλώδιο ethernet έχεις internet; Και: είσαι βέβαιος ότι δεν είναι βλάβη στο hardware?
htaccess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Αν για κάποιο λόγο (π.χ. firewall, hosts), έχει κοπεί και δεν υπάρχει πρόσβαση στο domain microsoftconnecttest.com, τότε δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.
Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Το έπαθα και εγώ χθες συμπτωματικά, αλλά έκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση και επανήλθε.
Lanike71 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Επίσης το ίδιο, αλλά μόνο σε 1 από τις 3 συσκευές που συνδέονται στο ρούτερ. Restart το ρούτερ και όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα