RazielKvlt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, JohnGTA είπε Βασικά τιμωρήθηκε η νοοτροπία του μέσου Έλληνα, δηλαδή δεν δείχνω σεβασμό στον επαγγελματισμό του άλλου και ζητάω τα ρέστα όταν δεν γίνεται η δουλειά μου με τα χρήματα που γουστάρω εγώ. gg lads. Καθαρά αμερικάνικη νοοτροπία.Ο Έλληνας δεν θα μπει στη διαδικασία να σε συκοφαντήσει.Θα σε ζαλίζει με τηλεφωνήματα κάθε μέρα στη χειρότερη ή θα περνάει από το χώρο εργασίας για τσαμπουκά.Και οι νεότεροι εντελώς κλάιν.Θα πάνε σε άλλον.
belkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το σκεπτικό μου άλλο ήταν και δεν θα διαφωνήσω για την τιμωρία του τύπου. Ας πρόσεχε τι έγραφε αν δεν έχει φράγκα να πληρώσει δικηγόρους. Εγώ ήθελα να μιλήσω γενικά για το γίνεται στο διαδίκτυο με όσα γράφονται και γίνονται τον τελευταίο καιρό αρχής γενομένης από την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ με το twiter και τώρα με το facebook. Αν πρόσεξες την πρώτη παράγραφο ήθελα να τονίσω ότι δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα και μάλιστα κάποιοι χειροκροτούν την απόφαση κάποιων να κατεβάζουν και να διαγράφουν όποια κριτική ή άποψη κρίνουν αυτοί. Και ναι να είναι υβριστική θα συμφωνήσω αλλά όπως λένε θα το πάνε παραπέρα και θα κατεβάζουν ακόμη και απόψεις που είναι αντίθετες από αυτό που πιστεύουν και κρίνουν αυτοί ότι είναι σωστό. Τι είναι αυτοί που θα κρίνουν αν η δική μου άποψη με την οποία δεν συμφωνούν πρέπει να διαγραφεί;;; ακομα και ετσι να ειναι, στην δημοκρατια εχεις την επιλογη να μπεις σε μια αλλη υπηρεσια και να ξανα κανεις κριτικη, εχεις δικαιωμα να κανεις και δεκα λογαριασμους και να ξανα κανεις κριτικη, για πηγαινε σε καμια αλλη χωρα (ονοματα δεν λεμε ) και γραψε μια αρνητικη κριτικη και θα σου ερθει το ραβασακι, αν αρχισεις να βριζεις τον αρχηγο σε εχει φαει το μαυρο σκοταδι. για να μην σε κουραζω αυτο που θελω να πω οτι η δημοκρατια εχει αρκετες αστοχιες αλλα παντα εχει την επιλογη να το βρεις καπου αλλου αυτο που ψαχνεις
Stergios74 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, GrooveOn είπε Έχεις διαβάσει την κριτική του και το λές? Αν ναι στείλε κανα λίνκ. "A total waste of money another scam solicitor Stacey mills left the company half way through my assessment and the replacement was useless. I paid upfront for a legal assessment of my case, but what I got was just the information I sent them, reworded and sent back to me. No new information or how to proceed or what the law says or indeed the implications of what was done. I Just got their false assumptions, full of errors showing a lack of understanding for the situation and the law. Once they have your money they are totally apathetic towards you. You will learn more from forums, you tube and the Citizens advice website about your case, for free" https://www.bailii.org/ew/cases/EWHC/QB/2021/85.html €50 Ευχαριστώ. 1
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Είπαμε ρε παιδιά άλλο κριτική άλλο βρίσιμο. Σήμερα δικάζουν το βρίσιμο , αύριο θα δικάζουν την κριτική , μεθαύριο την άποψη. Δικό τους το μαχαίρι δικό τους το πεπόνι. ΄Ετσι φιμώνεται σιγά - σιγά η ελευθερία λόγου στα δημοκρατικά καθεστώτα. (σιγά μην έχουν απομείνουν και πολλά τέτοια σήμερα)😇 2 2
Bourdoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Φιμώνεται το βρίσιμο.... Looooooooooool το διαβάσαμε και αυτό. Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι την ελευθερία λόγου, το βρίσιμο και την κακή κριτική. Βάλε στο ίδιο τσουβάλι και την δολοφονία, την ελευθερία και το κλέψιμο. Γιατί όχι;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 απο οτι καταλαβα, αν ειχε μεινει στο οτι <<δεν κανανε καλη δουλεια>> και <<δεν εμεινα ευχαριστημενος>> και <<δεν με βλεπω να τους ξαναπροτιμω>> δεν θα ειχε κανενα προβλημα. τετοιες σοφτ κριτικες εχω κανει και εγω και μαλιστα παιρνω κατα διαστημα μυνηματα οτι καποιο την βρισκουνε την κριτικη καλη.
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Stergios74 είπε "A total waste of money another scam solicitor Stacey mills left the company half way through my assessment and the replacement was useless. I paid upfront for a legal assessment of my case, but what I got was just the information I sent them, reworded and sent back to me. No new information or how to proceed or what the law says or indeed the implications of what was done. I Just got their false assumptions, full of errors showing a lack of understanding for the situation and the law. Once they have your money they are totally apathetic towards you. You will learn more from forums, you tube and the Citizens advice website about your case, for free" https://www.bailii.org/ew/cases/EWHC/QB/2021/85.html €50 Ευχαριστώ. Αν εκοβε τη πρωτη γραμμη,δε θα ειχε γινει τιποτα. Υπερβολικο το βρισκω βεβαια και εγω.Δεν εχουν δει κριτικες με 5 γραμμες μονο μπινελικια 😁 Για τη δικηγορικη βεβαια οπως σωστε ειπωθηκε ειναι μεγαλο λαθος.Μεγαλυτερη ζημια παθανε παρα πηρε μαθημα ο αλλος (που πιστευω για αυτο κανανε την ιστορια) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 11 hours ago, belkin said: Δεν ήταν για την αξιολόγηση αλλά για τους χαρακτηρισμούς η αγωγή που του έκαναν. Αν έγραφε μόνο ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος δεν θα γινόταν τίποτα. Καλό είναι να μην βάζετε "πιασάρικους" τίτλους στα άρθρα σας όπως κάνουν κάτι φυλλάδες @belkin
kinitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ερώτηση. Μόνο θετικά σχόλια επιτρέπετε να δίνουμε; αρνητικό σχόλιο είναι δικάσιμο θετικό όμως είναι αυτονόητα ότι είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η εταιρεία. Αν όντως έστειλες στοιχεία και απλά στα έδωσαν πίσω με σωστή σειρά και καλά λόγια. Τότε καλά είπε στο κάτω κάτω δεν είπε κάτι κακό και κατά της εταιρείας είπε ότι έγινε χωρίς σχολιασμό. 1
Jos3ph Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, kinitos είπε Ερώτηση. Μόνο θετικά σχόλια επιτρέπετε να δίνουμε; αρνητικό σχόλιο είναι δικάσιμο θετικό όμως είναι αυτονόητα ότι είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η εταιρεία. Αν όντως έστειλες στοιχεία και απλά στα έδωσαν πίσω με σωστή σειρά και καλά λόγια. Τότε καλά είπε στο κάτω κάτω δεν είπε κάτι κακό και κατά της εταιρείας είπε ότι έγινε χωρίς σχολιασμό. Απάντηση , το πρόβλημα δεν είναι το αρνητικό σχόλιο , αλλά οι χαρακτηρισμοί. Είναι θεμιτό να πεις , δεν έγινε η δουλειά μου ή το αρχικό ποσό δεν κάλυψε τις ανάγκες μου και ζητούσαν κι άλλα χρήματα , αλλά όχι να πεις " έκανε μ.λ.κ..ς "
manolis940 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billdanos είπε @belkin Ναι ... ακριβώς αυτό ζήτησε να μην κάνετε . 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δικηγόροι το χειρότερο επάγγελμα. Άνθρωποι που προσπαθούν να βγάλουν τον παιδεραστή αγγελούδι και τον έμπορο ναρκωτικών άγιο. Και φυσικά όλα αυτά στο βωμό του χρήματος. Μήπως φταις και εσύ λιγάκι που ψηφίσεις τέτοιος δικηγόρους όπου φτιάχνουν νόμους με παράθυρα έτσι ώστε να μπορέσουν αύριο να τα εκμεταλλευτούν προς όφελος τους και να κερδίσουν απ αυτά ; Ωστόσο δεν είναι όλες οι υποθέσεις ίδιες. Για παράδειγμα είμαι αστυνομικός και το όπλο μου εκπυρσοκροτεί και σκοτώνει ένα σκύλο. Απ την μία είμαι υπεύθυνος να μην φτάσει σε αυτό το σημείο το όπλο μου. Ωστόσο δεν μπορώ να μπω στο ίδιο τσουβάλι με αυτόν που εκ προμελέτης σκοτώνει ένα σκύλο επειδή δεν κατάφερε να τον εκπαιδεύσει για να γίνει κυνηγός. 9 ώρες πριν, k_dinos είπε Και ήμουν έτοιμος να κάνω ηχηρή καταγγελία σε skroutz και fb για μια παραγγελία που περιμένω από Mediamarkt από τo Black Friday.. Θα αφαιρέσω τους χαρακτηρισμους και θα κλείσω λέγοντας: τα συμπεράσματα δικά σας! Αυτό με τους χαρακτηρισμούς είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στην ελευθερία του λόγου. Ελευθερία του λόγου έχουμε μέχρι κάτι να θεωρηθεί ύβρης. Πια είναι η κόκκινη γραμμή αυτή που χωρίζει την ύβρη με την άποψη; Είναι οι λέξεις που χρησιμοποιείς ; Είναι κάποιες συγκεκριμένες φράσεις ; Μπορεί κάποιος να της βάλει σε ένα database να ξέρουμε τι να λέμε και τι όχι; Κρίνεται ο λόγος σου αν είναι ύβρης σε ένα δικαστήριο και ο δικαστής ή μία επιτροπή ανάλογα την κρίση τους, η οποία μπορεί να επειρεαστεί απ την διάθεση τους, το ιστορικό του κατηγορουμένου, μέχρι και απ την φάτσα τους, αποφασίζουν αν κάτι είναι ύβρης ή οχι Για εμένα όλο το παραπάνω καταστρέφει το δικαίωμα κάποιου στην "Ελευθερία του λόγου". Αν σε θεωρώ απατεώνα, γιατί να μην σε πω απατεώνα; Παραπάνω γράφτηκε μια κριτική η οποία αιτιολόγησε γιατί τους αναφέρει απατεώνες. Ας κρίνει κάποιος διαβάζοντας αρνητικές και θετικές και ας επιλέξει αν θέλει να συνεργαστεί με την εταιρία. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από manolis940 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 3 minutes ago, manolis940 said: Ναι ... ακριβώς αυτό ζήτησε να μην κάνετε . Μα αυτό δεν έλεγε η είδηση? Αυτός δεν ήταν ο επίσημος τίτλος παντού? Μπορούν να μπουν όλες οι λεπτομέρειες σε έναν τίτλο? Άρα όλοι είναι στην κατηγορία "φυλλάδες" και το insomnia έπρεπε να αυτοσχεδιάσει αλλάζοντας τον τίτλο...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δικηγόροι το χειρότερο επάγγελμα. Άνθρωποι που προσπαθούν να βγάλουν τον παιδεραστή αγγελούδι και τον έμπορο ναρκωτικών άγιο. Και φυσικά όλα αυτά στο βωμό του χρήματος. Το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη το γνωρίζεις; Πώς θα έχω δίκαιη δίκη αν δεν μου επιτρέπει το σύστημα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου;
dchatz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Που πα ρε Καραμήτρο... Πας να κλέψεις ναρκωτικά από τον έμπορο; Γενικά σωστό είναι να αφήνουμε αξιολόγηση, τον πιστεύω ότι πραγματικά του απάντησαν σαλτσες χωρίς ουσία ως νομικές συμβουλές, αλλά χαρακτηρισμοί απατεώνες κλπ σε δικηγορική εταιρεία...παίζεις με τη φωτιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα άλλο πράγμα κάνω αρνητική κριτική/αξιολόγηση με επιχειρήματα και χωρίς χαρακτηρισμούς ώστε να αποτρέψω άλλους να προτιμήσουν μια εταιρεία/επιχείρηση/κατάστημα και άλλο πράγμα να γράφω χαρακτηρισμούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα