SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Στις 11/2/2021 στις 3:55 ΜΜ, Snoob είπε Στη συνέχεια, δημοσίευσε αξιολόγηση, στην οποία κατηγορούσε τον υπεύθυνο της εταιρίας πως ήταν "ένας ακόμη απατεώνας δικηγόρος", σύμφωνα με τη δικογραφία. Πιστευω αυτο ηταν που του κοστισε. Αν θες κατηγορησε την εταιρεια, αλλα δεν υπαρχει λογος να αναφερθεις προσωπικα σε καποιον 1
JcD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ άφησα χείριστη αξιολόγηση για την revolut και παρόλα αυτά η ίδια μου ζήτησε συγνώμη! 😁 4
ethereum Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 ναι πολλοι ζητάνε το βλέπω και σε εταιρίες στο FB , καλά κάνουν 1
Z1A9 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, JcD είπε Εγώ άφησα χείριστη αξιολόγηση για την revolut και παρόλα αυτά η ίδια μου ζήτησε συγνώμη! 😁 Καλα εκανες τετοια @@ που ειναι δεν τους αξιζει κατι καλυτερο. Κατσε να παω να τους αφησω και γω μια. Και αλλη μια για τους νταβατζηδες Κυπριους της X hamster τωρα που το θυμηθικα. 1
samsunglife Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 "Στη συνέχεια, δημοσίευσε αξιολόγηση, στην οποία κατηγορούσε τον υπεύθυνο της εταιρίας πως ήταν "ένας ακόμη απατεώνας δικηγόρος", σύμφωνα με τη δικογραφία" Ο τύπος δεν δυσφημησε μόνο τον συγκεκριμένο δικηγόρο, αλλά την πλειονότητα των δικηγόρων!!! Και δίκιο να είχε, το έχασε... Εντωμετάξυ ήταν τόσο μ@λ@κας που δυσφημησε δικηγορική εταιρεία, φαντάσου μυαλό... 2
k_dinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Και ήμουν έτοιμος να κάνω ηχηρή καταγγελία σε skroutz και fb για μια παραγγελία που περιμένω από Mediamarkt από τo Black Friday.. Θα αφαιρέσω τους χαρακτηρισμους και θα κλείσω λέγοντας: τα συμπεράσματα δικά σας!
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δικηγόροι το χειρότερο επάγγελμα. Άνθρωποι που προσπαθούν να βγάλουν τον παιδεραστή αγγελούδι και τον έμπορο ναρκωτικών άγιο. Και φυσικά όλα αυτά στο βωμό του χρήματος. 5 1 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δικηγόροι το χειρότερο επάγγελμα. Άνθρωποι που προσπαθούν να βγάλουν τον παιδεραστή αγγελούδι και τον έμπορο ναρκωτικών άγιο. Και φυσικά όλα αυτά στο βωμό του χρήματος. Σε διάφορες περιπτώσεις υπάρχουν δικηγόροι που έχουν αρνηθεί να αναλάβουν πελάτες με τέτοια αδικήματα. Πέρα από αυτό, στα ποινικά ζητηματα οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να εκπροσωπηθουν με δικηγορο, αν δεν αναλάβει κανένας τότε ορίζει έναν και διατάσει το δικαστήριο. Ο νόμος λέει ότι και οι δύο αντιδικες πλευρές έχουν δικαίωμα να εκπροσωπηθουν από δικηγόρο. 1
czarjuly Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 ου μπλεξεις με γιατρους και δικηγορους... 2
GrooveOn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, belkin είπε Δεν ήταν για την αξιολόγηση αλλά για τους χαρακτηρισμούς η αγωγή που του έκαναν. Αν έγραφε μόνο ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος δεν θα γινόταν τίποτα. Καλό είναι να μην βάζετε "πιασάρικους" τίτλους στα άρθρα σας όπως κάνουν κάτι φυλλάδες Έχεις διαβάσει την κριτική του και το λές? Αν ναι στείλε κανα λίνκ. 1
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Όταν έρχονται κάποιοι και υπερθεματίζουν με φανατισμό μάλιστα facebook , twiter κ.λ.π. που αποφασίζουν και διατάζουν να διαγράφεται όποια άποψη ή μήνυμα δεν τους αρέσει και δεν είναι σύμφωνο με τα θέλω τους καλά μας κάνουν. Φανταστείτε να αρχίσει ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας τις αγωγές για αρνητικά σχόλια τι έχει να γίνει. Τής πόπης. Δεν θα μείνει Έλληνας με ευρώ στην τσέπη. 😁Τη βάψαμε θα χάσουμε σπίτια αυτοκίνητα μηχανάκια ποδήλατα ακόμη και τις οικοσκευές να μην πω ότι θα κυκλοφοράμε και ξεβράκωτοι (γιατί θα μας τα πάρουν και αυτά που λέει η παροιμία). Γενικά παντού υπάρχει προκατάληψη κατά των δικηγόρων. Αλήθεια εδώ υποχρεώθηκαν από το κράτος να αποδέχονται πληρωμή με κάρτα ή ακόμη ζουν 20-30 χρόνια πίσω για πληρωμή μόνο με μετρητά ακόμη και μεγάλων ποσών ενώ στην εφορία σου λένε πάνω 80 ευρώ κάρτα;; Αλλά και αυτός ο παπάρας μπήκε στο μαγαζί της εταιρείας και έγραψε ότι είναι απατεώνες χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο;; Από την άλλη ρε δικαστή εξάντλησες όλη την αυστηρότητά σου σε κάποιον που ενδεχομένως δεν είχε λεφτά να βάλει δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει;;;; Δυστυχώς αυτή θα είναι η δικαστική εξουσία και η δημοκρατία του μέλλοντος αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Και σε μένα δεν αρέσει αλλά πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να γίνουμε πειθήνιοι όπως μας θέλουν και μας πλάθουν πάνω από ένα χρόνο. 1 1 1
belkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GrooveOn είπε Έχεις διαβάσει την κριτική του και το λές? Αν ναι στείλε κανα λίνκ. Διαβασε εσυ πρωτα γιατι τον καταδικασαν στο αρθρο και μετα γραψε τις εξυπναδες σου
mants118 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, belkin είπε Δεν ήταν για την αξιολόγηση αλλά για τους χαρακτηρισμούς η αγωγή που του έκαναν. Αν έγραφε μόνο ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος δεν θα γινόταν τίποτα. Καλό είναι να μην βάζετε "πιασάρικους" τίτλους στα άρθρα σας όπως κάνουν κάτι φυλλάδες Όντως αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, και πραγματικά ο τύπος αν το άφηνε στο ότι "πλήρωσα αλλά δεν μου βρήκαν λύση ούτε με βοήθησαν", είναι πιο ισχυρή αρνητική κριτική πάρα το βρίσιμο. 1
belkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όταν έρχονται κάποιοι και υπερθεματίζουν με φανατισμό μάλιστα facebook , twiter κ.λ.π. που αποφασίζουν και διατάζουν να διαγράφεται όποια άποψη ή μήνυμα δεν τους αρέσει και δεν είναι σύμφωνο με τα θέλω τους καλά μας κάνουν. Φανταστείτε να αρχίσει ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας τις αγωγές για αρνητικά σχόλια τι έχει να γίνει. Τής πόπης. Δεν θα μείνει Έλληνας με ευρώ στην τσέπη. 😁Τη βάψαμε θα χάσουμε σπίτια αυτοκίνητα μηχανάκια ποδήλατα ακόμη και τις οικοσκευές να μην πω ότι θα κυκλοφοράμε και ξεβράκωτοι (γιατί θα μας τα πάρουν και αυτά που λέει η παροιμία). Γενικά παντού υπάρχει προκατάληψη κατά των δικηγόρων. Αλήθεια εδώ υποχρεώθηκαν από το κράτος να αποδέχονται πληρωμή με κάρτα ή ακόμη ζουν 20-30 χρόνια πίσω για πληρωμή μόνο με μετρητά ακόμη και μεγάλων ποσών ενώ στην εφορία σου λένε πάνω 80 ευρώ κάρτα;; Αλλά και αυτός ο παπάρας μπήκε στο μαγαζί της εταιρείας και έγραψε ότι είναι απατεώνες χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο;; Από την άλλη ρε δικαστή εξάντλησες όλη την αυστηρότητά σου σε κάποιον που ενδεχομένως δεν είχε λεφτά να βάλει δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει;;;; Δυστυχώς αυτή θα είναι η δικαστική εξουσία και η δημοκρατία του μέλλοντος αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Και σε μένα δεν αρέσει αλλά πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να γίνουμε πειθήνιοι όπως μας θέλουν και μας πλάθουν πάνω από ένα χρόνο. Αλλο αρνητικα σχολια φιλε παππου και αλλο καταρες και βρισιες που γραφουν οι περισσοτεροι...οσο για την δημοκρατια που λες αν εχεις λεφτα παιρνεις καλο δικηγορο αν οχι σου βαζουν εναν για υπερασπιση, σε κατι αλλα καθεστωτα οχι μονο δεν μπορεις να γραψεις αρνητικη κριτικη γιατι σε εχουν μαζεψει την επομενη ωρα αλλα ουτε δικηγορο δεν εχεις στο δικαστηριο που φυσικα βγαζει παντα αποφαση υπερ του καθεστως. Για αυτους που βριζουν στο ιντερνετ επειδη νομιζουν οτι δεν θα τους βρουνε γιατι εχουν ενα vpn καλα τους κανουν 1
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, belkin είπε Αλλο αρνητικα σχολια φιλε παππου και αλλο καταρες και βρισιες που γραφουν οι περισσοτεροι...οσο για την δημοκρατια που λες αν εχεις λεφτα παιρνεις καλο δικηγορο αν οχι σου βαζουν εναν για υπερασπιση, σε κατι αλλα καθεστωτα οχι μονο δεν μπορεις να γραψεις αρνητικη κριτικη γιατι σε εχουν μαζεψει την επομενη ωρα αλλα ουτε δικηγορο δεν εχεις στο δικαστηριο που φυσικα βγαζει παντα αποφαση υπερ του καθεστως. Για αυτους που βριζουν στο ιντερνετ επειδη νομιζουν οτι δεν θα τους βρουνε γιατι εχουν ενα vpn καλα τους κανουν Το σκεπτικό μου άλλο ήταν και δεν θα διαφωνήσω για την τιμωρία του τύπου. Ας πρόσεχε τι έγραφε αν δεν έχει φράγκα να πληρώσει δικηγόρους. Εγώ ήθελα να μιλήσω γενικά για το γίνεται στο διαδίκτυο με όσα γράφονται και γίνονται τον τελευταίο καιρό αρχής γενομένης από την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ με το twiter και τώρα με το facebook. Αν πρόσεξες την πρώτη παράγραφο ήθελα να τονίσω ότι δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα και μάλιστα κάποιοι χειροκροτούν την απόφαση κάποιων να κατεβάζουν και να διαγράφουν όποια κριτική ή άποψη κρίνουν αυτοί. Και ναι να είναι υβριστική θα συμφωνήσω αλλά όπως λένε θα το πάνε παραπέρα και θα κατεβάζουν ακόμη και απόψεις που είναι αντίθετες από αυτό που πιστεύουν και κρίνουν αυτοί ότι είναι σωστό. Τι είναι αυτοί που θα κρίνουν αν η δική μου άποψη με την οποία δεν συμφωνούν πρέπει να διαγραφεί;;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα