ExTaCy1337 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα παιδια. Προσπαθω να κανω το TP-LINK TD-W8960N wifi acess point με συνδεση ethernet για να δινει το tp-link ιντερνετ απο την μεση του σπιτιου και το wifi στο 2i να ειναι κλειστο στο δωματιο μου. Εχω VDSL 50 Cosmote με main modem/router το Speedport Entry 2i Ακολουθησα οδηγιες απο το φορουμ της TP-Link και ενα βιντεο που ειχανε. Κανω factory ρεσετ το TP-LINK -> Βαζω 192.168.1.3 το tp-link (στο 1.1 εχω το Speedport και στο 1.2 εχω ενα αλλο Access point ASUS σκετο ρουτερ) Κανω disable DHCP στο tp-link. Δοκιμασα και WAN και LAN port αλλα δεν εχω ιντερνετ. Εντωμεταξυ με αυτο το σεταπ απο το κινητο οταν μπαινεις στο Tp-link βαζεις αυτοματη IP ή static? Δοκιμασα και τα δυο αλλα παλι δεν εχω ιντερνετ. Παιζει ρολο το VDSL ή το IPV6 που παιζει να εχω τωρα; Διοτι στο κινητο μου δινει 2 IP, IPv4 και μια fe80::9961:κτλ. Δοκιμασα να κανω disable και το IPV6 DHCP. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 το main router speedport είναι 192.168.1.1. στο tplink θα βάλεις μια ip 192.168.1.254 κλείνεις dhcp και βάλε το καλώδιο από στο speed στο tplink όχι στην wan θύρα για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chios είπε το main router speedport είναι 192.168.1.1. στο tplink θα βάλεις μια ip 192.168.1.254 κλείνεις dhcp και βάλε το καλώδιο από στο speed στο tplink όχι στην wan θύρα για αρχη Δοκίμασα αλλά τίποτα. Στο speerport δίνω dhcp από 1.20 έως 1.50 BTW τώρα δεν μου δίνει IP το tplink, πρέπει να βάλω static για να συνδεθώ. Δεν έπρεπε να δίνει dhcp το speedport; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ναι κανονικά έπρεπε να σου δίνει το speedport ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, chios είπε Ναι κανονικά έπρεπε να σου δίνει το speedport ip. Τελικα εκανα ενα factory reset το speedport και τα καταφερα! Τωρα ομως δεν μπορω να βγαλω πανω απο 72mbps στο WiFi ενω λεει 300mbps. εβαλα n only WPA2/AES, channel 6/11 για το 20/40mhz, δοκιμασα Upper/Lower, που θα παει θα το βρω, αν ξερει καποιος να μην παιδευομαι, ευχαριστω. Και αν πρεπει εκτος απο το Disabled DHCP που εκανα αν πρεπει να αλλαξω καποια αλλη ρυθμιση για καλυτερη λειτουργια! Ολες οι συσκευες wifi θα συνδεονται εδω, στο Speedport το εκλεισα το WiFi. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 τα 72mbps που δεν τα βγάζεις; στο εσωτερικό δίκτυο ή στο ιντερνετ;; τι ταχύτητα συνδεσεις έχεις και που κλειδώνει το μοντεμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chios είπε τα 72mbps που δεν τα βγάζεις; στο εσωτερικό δίκτυο ή στο ιντερνετ;; τι ταχύτητα συνδεσεις έχεις και που κλειδώνει το μοντεμ; 72mbps wifi link στο pocophone μου βγαζει. Εσωτερικο δικτυο. Cosmote VDSL 50 εχω και την τερματιζω - Ethernet στο speedport απο το pc. Εντωμεταξυ τωρα που το λες, στο Speedtest του κινητου μου βγαζει 4.65 Down 4.5 Up! Τι παιχτηκε? :| EDIT: παλι δεν μου δινει IP... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 15/2/2021 στις 5:02 ΜΜ, chios είπε τα 72mbps που δεν τα βγάζεις; στο εσωτερικό δίκτυο ή στο ιντερνετ;; τι ταχύτητα συνδεσεις έχεις και που κλειδώνει το μοντεμ; Τελικα ειχα το καλωδιο στην θυρα IPTV του Speedport το οποιο εκει που ειναι χωμενο δεν γυρναει καν και δεν εβλεπα οτι γραφει IPTV η θυρα, δεν την γνωριζα κιολας... Αν ειναι δυνατον χαχαχα, απορω πως μου δουλεψε για κανα 2ωρο... Το WiFi ειναι για τα μπαζα στο tp-link για καποιο λογο, 144Mbps βγαζει το speedport, ενω το tp-link 72Mbps.. Εκανα παραγγελια ενα Mi Router 4A (Gigabit) για dual band WiFi (το 2,4ghz ειναι τιγκα στην γειτονια μου βλεπω καμια 12 δικτυα αυτην την στιγμη), τουλαχιστον το Roku stick+ που εχω παιζει στα 5Ghz γιατι πλεον δεν μπορω ουτε Netflix να δω συνδεμενος στο tp-link, 2 λεπτα παιζει 2 λεπτα κανει buffer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα