bep1995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω την gigabyte b550 gaming x v2 η οποία έχει 9 τρύπες για standoffs, το κουτί μου όμως, παρόλο που έχει και αυτό 9 τρύπες, μου ήρθε με 8 standoffs (6 pre installed + 2 έξτρα). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να την βάλω μόνο με τα 8 και αν ναι ποιο να αφήσω εκτός ;; Μήπως να αφήσω κάτω μεσαίο, που είναι θύρες usb για το front panel ;; Η αλήθεια είναι ότι λόγω ότι και η τωρινή μου μητρική έχει μικρότερο πλάτος οι 3 δεξιά τρύπες είναι κενές χωρίς πρόβλημα. Απλός θα ήθελα και την γνώμη σας. Ευχαριστώ !!
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, bep1995 είπε Μήπως να αφήσω κάτω μεσαίο, Καλή ιδέα! (1 λιγότερο δεν είναι θέμα. 1 περισσότερο αν μπει σε λάθος σημείο μπορεί να κάνει βραχυκύκλωμα). 2
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να συμπληρώσω επίσης πως δεν είναι και τρομερά δύσκολο να βρεις ένα stand-off από ένα παλιό-πεταμένο pc...(στο μήκος λογικά ταιριάζουν) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us 2
bep1995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δεν πιστευω οτι το μηκος ειναι θεμα, εννωοντας το σπειρωμα και οχι το κομματι που παταει η μητρικη. Εγω παλιο pc δεν εχω παντως, θα κοιταξω μεθαυριο σε κανα μαγαζι με service Η/Υ μηπως και εχουνε κανα εξτρα Υπαρχει περιπτωση οι νεες μητρικες να ειναι πιο λεπτες η γενικα πιο ευλυγιστες, γιατι στην δικια μου αν και οι μεσαιες τρυπες με τις δεξια ειναι καπως κοντα, δεν λυγιζει με τιποτα, δεν υπαρχει περιπτωση η δεξια μερια που ειναι στον αερα να λυγισει.
duffyduck Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Από το μαγαζί που θα πάρεις την μητρική, ζήτησε από το service του μαγαζιού ένα stanoff με μια βίδα. Λογικά θα σου δώσουν. Όταν παλιά ήμουν τεχνικός freelancer, αν έλειπαν βίδες τις έβαζα εγώ.
triplex1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καπου θα επεσε και δεν το πηρες χαμπαρι.
bep1995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 hours ago, triplex1 said: Καπου θα επεσε και δεν το πηρες χαμπαρι. Δεν έπεσε, και σε ένα review που είδα έτσι ήταν, είχε 6 προεγκατεστημένες και 2 έξτρα, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δυσκολεύουν τον κόσμο έτσι, τόσο πολύ θα τους κόστιζε μια παραπάνω.... 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω εδω και χρονια 6 standoffs στο κουτι (για καποιο περιεργο λογο εχει μικρες τρυπες εκει που θα επρεπε να ειναι οι 3 για atx απο την μερια του 24πινου καλωδιου και των sata). Απλα οταν βαζω βγαζω το 24πινο ή καποιο αλλο καλωδιο ή τις ραμ, το κραταω απο κατω με τα δαχτυλα. Δεν υπαρχει θεμα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από SabotazNic 1
bep1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Λογικά ναι δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά επειδή μπορεί να το κρατήσω και 6 και 7 χρόνια το σύστημα έτσι όπως θα το φτιάξω τώρα, αν δεν βρω από κανα μαγαζί εδώ θα παραγγείλω αυτό το σετ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
bep1995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά βρηκα απο ενα τοπικο μαγαζι, ειναι ακριβος το ιδιο σε μεγεθος, ολα οκ !! Αλλα παρατησησα κατι που γινεται και με τα αλλα 2 standoffs που εχω, στις 3 κενες τρυπες που εχει το κουτι δοκιμασα να τα βιδωσω, στην μια μπαινουν πολυ ευκολα, στις αλλες 2 μπαινει λιγο η ακρη και μετα τιποτα, λετε αν τα βιδωσω (οχι τωρα, οταν παρω την μητρικη) με πενσα η κατι τετοιο να χαλασουν τα πασα και μετα να μην βγαινουν ;; Αν και δεν υπαρχει περιπτωση στο μελλον να παρω πιο μικρη μητρικη απο atx (πχ micro atx) αν παρω atx και δεν εχει 7 η 8 τρυπες πειραζει να αφησω τα standoffs (αν δεν βγαινουν δηλαδη) πισω απο την μητρικη χωρις προφανως να τα εχω με βιδα, αν ειναι σταθερα δηλαδη υπαρχει προβλημα ;; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από bep1995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα