Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello! 

Έχω μια τηλεόραση TurboX 39" 7 ετών περίπου. Πριν ένα μήνα έσβησε η οθόνη ενώ συνέχιζε να παίζει ο ήχος και την πήγα σε τεχνικό. Έπρεπε να γίνει αλλαγή στην ledοταινια, την οποία και αλλάξαμε. Από τη στιγμή που την έφερα σπίτι αποφασίζει μόνη της να σβήνει την οθόνη ενώ παίζει ο ήχος κανονικά και πρέπει να την κλείσω και να την ξανανοίξω για να ανάψει πάλι η οθόνη. Σβήνει βέβαια πάλι μετά, δεν έχει σταθερό χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι 1 λεπτό, 10 δευτερόλεπτα, 40 λεπτά, 3 ώρες. Ποτέ δεν ξέρουμε.. 

Τι μπορώ να κάνω;;; 

Δημοσ.

Ο τεχνικός δεν νομίζω να σου άλλαξε όλο το σετ μπαρων led., Σου άλλαξε μόνο αυτά που "φενοταν" Καμένα. Χρειάζεται αλλαγή όλο το σετ για να παιξει σωστά. 

Δημοσ.

Προφανως για λογους οικονομιας δεν αλλαχτηκε ολο το σετ μπαρες led ή υπαρχει και περιπτωση να επισκευαστηκε δηλαδη κολλησε ενα λεντ και κανει αυτα ποτε παταει ποτε οχι.

Δημοσ.

Παρατήρησα λοιπόν μετά από τόσες μέρες που συμβαίνει αυτό, ότι πλέον το κάνει μόνο όταν παίζουν διαφημίσεις. Κουλό, το ξέρω, αλλά αυτό συμβαίνει. Επίσης όταν πειράζω τις ρυθμίσεις λειτουργίας εικόνας ή λειτουργίας ενεργοποίησης, πάλι αλλάζει το μοτίβο που κλείνει η τηλεόραση. Μπορεί να κλείσει δηλαδή στο 5λεπτο ή στη 1 ώρα. 

1 λεπτό πριν, RiaVa είπε

Παρατήρησα λοιπόν μετά από τόσες μέρες που συμβαίνει αυτό, ότι πλέον το κάνει μόνο όταν παίζουν διαφημίσεις. Κουλό, το ξέρω, αλλά αυτό συμβαίνει. Επίσης όταν πειράζω τις ρυθμίσεις λειτουργίας εικόνας ή λειτουργίας ενεργοποίησης, πάλι αλλάζει το μοτίβο που κλείνει η τηλεόραση. Μπορεί να κλείσει δηλαδή στο 5λεπτο ή στη 1 ώρα. 

Επίσης, να προσθέσω, πως ο τεχνικός είπε πως άλλαξε όλη την την ledοταινια, μου στοίχησε 80€.

Δημοσ.

Κοίταξε από τη στιγμή που μιλάμε για TurboX μην περιμένεις και πολλά 7 χρόνια μετά. Έπειτα μπορεί να φταίει ο inverter, οι δίοδοι ή οι πυκνωτές.

Έχω επισκευάσει στο χαβαλέ αλλάζοντας τους πυκνωτές σε μια οθόνη PC, σε μια άλλη τους άλλαξα αλλά δεν. Τώρα περιμένω το inverter. Μπήκα στη διαδικασία στη λογική ότι και να τις χαλάσω δεν χάνω κάτι. 24αρες 10ετιες και οι δύο.

Αν πιάνουν τα χέρια σου και τα κόστη είναι τέτοια που δεν σε πειράζει μπορείς να πειραματιστείς.

Αν όχι και είσαι βόρεια προάστια κοντά, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με το φίλο μου ηλεκτρονικό ο οποίος μου έδινε οδηγίες για τις επεμβάσεις που έκανα και είναι μερακλής. Θα σου πει αν έχει νόημα ή αν πρόκειται να πετάξεις τα λεφτά σου, οπότε πας για άλλη τηλεόραση.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Stelios_Rjk είπε

Κοίταξε από τη στιγμή που μιλάμε για TurboX μην περιμένεις και πολλά 7 χρόνια μετά. Έπειτα μπορεί να φταίει ο inverter, οι δίοδοι ή οι πυκνωτές.

Έχω επισκευάσει στο χαβαλέ αλλάζοντας τους πυκνωτές σε μια οθόνη PC, σε μια άλλη τους άλλαξα αλλά δεν. Τώρα περιμένω το inverter. Μπήκα στη διαδικασία στη λογική ότι και να τις χαλάσω δεν χάνω κάτι. 24αρες 10ετιες και οι δύο.

Αν πιάνουν τα χέρια σου και τα κόστη είναι τέτοια που δεν σε πειράζει μπορείς να πειραματιστείς.

Αν όχι και είσαι βόρεια προάστια κοντά, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με το φίλο μου ηλεκτρονικό ο οποίος μου έδινε οδηγίες για τις επεμβάσεις που έκανα και είναι μερακλής. Θα σου πει αν έχει νόημα ή αν πρόκειται να πετάξεις τα λεφτά σου, οπότε πας για άλλη τηλεόραση.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Νομίζω δεν αξίζει να προσπαθήσω να τη φτιάξω. Για turbo x και πολύ κράτησε. Θα την πάω στον τεχνικό έτσι για την απορία, να του πω να τσεκάρει inverter αλλά όπως και να έχει νομίζω πάω γι άλλη! Ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/2/2021 στις 9:34 ΠΜ, Samothrax είπε

Μήπως πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα έγινε η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση της Digea; Όπως έπαθα εγώ.

Στην Κρήτη που βρίσκομαι δεν έχει γίνει ακόμα η δεύτερη φάση της ψηφιακής μετάβασης της Digea. 

Δημοσ.

Υπαρχει και μια περιπτωση εφοσον φυσικα αλλαχτηκαν ολες οι μπαρες καποια να μην παταει καλα σε μια μικρη πλακετα που κουμπωνουν οι μπαρες ή το φισακι τους.Εγω θα ελεγα να την ξαναπας στον τεχνικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...