karib Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μεχρι τωρα για διαφορα αρχεια video χρησιμοποιούσα το Tmpgenc 2.5 για να κοβω αρχεία σε κομματια. Απο το μενου mpegtools, merge-cut. Εχω τώρα να κόψω αρχεία xvid. Εχω ήδη εγκαταστήσει στο σύστημά μου τους σωστούς codec. Ωστόσο το Tmpgenc δεν τα ανοίγει. Είναι παλια έκδοση η 2.5? Υπάρχει τρόπος, με αυτό το πρόγραμμα ή κάποιο άλλο, εύκολα να κόψω το αρχείο μου (xvid) σε δύο?
marios1957 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 To TMPGEnc κόβει+ράβει αρχεία mpg. Για αυτή τη δουλειά(xvid,divx,γενικά avi),το Virtual Dub. Αν έχεις και ac3 ήχο,το Virtual Dub Mod. Προσοχή,να βάλεις και στον ήχο και στην εικόνα την επιλογή "Direct Steam Copy",για να μη βρεθείς με κανα αρχείο δεκάδων gb... Έχει sliders,θα βρεις άκρη,εύκολο είναι.
skiabox Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 check episis to parakato url : http://www.boilsoft.com/
karib Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Για αυτή τη δουλειά(xvid,divx,γενικά avi),το Virtual Dub. Μετα το File, open video, τι πρέπει να κανω για να κόψω το video σε πχ. 2κομμάτια? Και μετά πως το αποθηκεύει?
marios1957 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Επειδή κανείς δεν γεννήθηκε ξερόλας(Άρη,τ ακούς,μετά λοιπόν από το File,Οpen ,πας κάτω στην μπαριέρα και πιάνεις τα δύο βελάκια που έχει τέρμα δεξιά.Το αριστερό είναι η αρχή εκεί που θες να κόψεις και το δεξί εκεί που θες να σταματήσει.Για να πας εκεί που θες να αρχίσει,έχει το slider,πάνω απ τη μπαριέρα και κάτω από τα δύο παράθυρα με το video.Σύρε το με το ποντίκι.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ στις καρτέλλες Video και Audio να τσεκάρεις Direct Stream Copy. Ακολούθως,αφού έχεις επιλέξει αρχή και τέλος,πας ξανά στο File,Save as Avi,δίνεις προορισμό και σώζεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.