Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά αλλά ψάχνω κάποια μεμβράνη να βάλω στην τζαμαρία στο σπίτι να μην φαίνομαι εγώ απ έξω αλλά να μπορώ να βλέπω έξω. Βασικά μετακομίζουμε σε ισόγειο και όπως να χει φαινόμαστε στο πεζοδρόμιο αν δεν έχουμε πάντα την κουρτίνα τραβηγμένη.

Υπάρχει κάτι τέτοιο και σε λογική τιμή;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giannis2429 είπε

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά αλλά ψάχνω κάποια μεμβράνη να βάλω στην τζαμαρία στο σπίτι να μην φαίνομαι εγώ απ έξω αλλά να μπορώ να βλέπω έξω. Βασικά μετακομίζουμε σε ισόγειο και όπως να χει φαινόμαστε στο πεζοδρόμιο αν δεν έχουμε πάντα την κουρτίνα τραβηγμένη.

Υπάρχει κάτι τέτοιο και σε λογική τιμή;

Υπάρχει, λεροι Μέρλιν και πρακτικερ πουλάνε μεμβράνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Υπάρχει, λεροι Μέρλιν και πρακτικερ πουλάνε μεμβράνες

Αντηλιακες μεμβρανες λέγονται;

Μόνο την μέρα δεν φαίνεσαι η και την νύχτα;

Δημοσ.

υπαρχουν ειδικα σε αθηνα. ειναι εξειδικευμενες εταιρειες που βαζουν μεμβρανες σε κτηρια. βεβαια στην επαρχια (πατρα) που ειμαι εγω δεν υπαρχει κανεις. εδω εαν θελεις κατι τετοιο πας σε καποιον που βαζει μεμβρανες σε αυτοκινητα και του λες να σου βαλει στο σπιτι. την λυση του να βαλεις μονος σου μεμβρανες απο πολυκαταστημα δεν την θεωρω λυση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσοχή, οι περισσότερες αντηλιακές ή φιμέ δουλεύουν την μέρα, αλλά το βράδυ με φως στον δικό σου χώρο είναι άχρηστες (θα βλέπουν οι έξω και ταυτόχρονα ΔΕΝ θα βλέπεις εσύ έξω). Την έχουν πατήσει κάποιοι με αυτό, θα πρέπει να ζητήσεις μεμβράνη που κάνει και για νύχτα απόκρυψη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Προσοχή, οι περισσότερες αντηλιακές ή φιμέ δουλεύουν την μέρα, αλλά το βράδυ με φως στον δικό σου χώρο είναι άχρηστες (θα βλέπουν οι έξω και ταυτόχρονα ΔΕΝ θα βλέπεις εσύ έξω). Την έχουν πατήσει κάποιοι με αυτό, θα πρέπει να ζητήσεις μεμβράνη που κάνει και για νύχτα απόκρυψη.

Κατάλαβα. Όχι, θέλω να με καλύπτει και την νύχτα.

Υπάρχει ενδεικτικά κάποιο λινκ γτ δεν μπορώ να βρω κάτι;

Δημοσ.

από προσωπική εμπειρία μην πληρώσεις συνεργείο για να σου την βάλει, τσάμπα λεφτά. Πάρε μόνο την μεμβράνη και βαλ' την εσύ, εύκολο είναι. Δες και κανένα βιντεάκι στο YouTube να πάρεις μια ιδέα. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Κατάλαβα. Όχι, θέλω να με καλύπτει και την νύχτα.

Υπάρχει ενδεικτικά κάποιο λινκ γτ δεν μπορώ να βρω κάτι;

Οι μεμβράνες έχουν χρησιμότητα όταν έξω, υπάρχει μεγαλύτερη φωτεινότητα απο μέσα. Δεν ξέρω αν ισχύει στις καθρέπτιζέ μεμβράνες αυτό. 

Για να το κάνεις μόνος σου, δοκίμασε να πάρεις 1 για δοκιμή και βλέπεις αν τα καταφέρεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

από προσωπική εμπειρία μην πληρώσεις συνεργείο για να σου την βάλει, τσάμπα λεφτά. Πάρε μόνο την μεμβράνη και βαλ' την εσύ, εύκολο είναι. Δες και κανένα βιντεάκι στο YouTube να πάρεις μια ιδέα. 

τσαμπα τα λεφτα και στο αυτοκινητο? αν νομιζεις οτι το να βαλεις μεβρανη ειναι ευκολο απατασαι. χωρις να φαινονται τα τελειωματα και να κοπει σωστα. θα ξοδεψεις ενα ρολο φιλμ και σωστα δεν θα την εχεις βαλει. απορω με μερικους που νομιζουν οτι μπορουν να τα κανουν ολα. και εμεις τεχνικοι ειμαστε αλλα ξερουμε τα ορια μας. 

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xsterg είπε

τσαμπα τα λεφτα και στο αυτοκινητο? αν νομιζεις οτι το να βαλεις μεβρανη ειναι ευκολο απατασαι. χωρις να φαινονται τα τελειωματα και να κοπει σωστα. θα ξοδεψεις ενα ρολο φιλμ και σωστα δεν θα την εχεις βαλει. απορω με μερικους που νομιζουν οτι μπορουν να τα κανουν ολα. και εμεις τεχνικοι ειμαστε αλλα ξερουμε τα ορια μας. 

Καλά δεν είναι και πυρηνικη επιστήμη..

Στο αυτοκίνητο είναι και πιο δύσκολο λόγω καμπυλων. Σε σπίτι που θα μπει σε ορθογώνια/τετράγωνη επιφάνεια δεν είναι τραγικό.

Δημοσ.

Θέμα προτεραιοτήτων είναι. Και εγω είχα βάλει ένα αυτοκόλλητο "αμμοβολή" σε  τζάμι πόρτας σπιτιού και βγήκε παντελώς χάλια. Τώρα είμαι αναγκασμένος να ζω με τη μετριότητα και το χάλι, κάθε ημέρα στη ζωή μου μέχρι να πάρω ανάποδες και να πετάξω το τζάμι απο το παράθυρο. 

Να φώναζα για <2 τετραγωνικά (τόσο είναι), μάστορα δεν θα το έκανα γιατί βαριόμουν να ασχοληθώ για 2 τετραγωνικά. Αλλά αν ήταν για όλο το σπίτι και κάτι που βλέπεις κάθε μέρα, σαφώς και αξίζει το καλύτερο. Ειδικά αν είσαι περίεργος.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...