Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να αναβαθμίσω το PC μου και χρειάζομαι βοήθεια επειδή δεν γνωρίζω από αυτά. Έχω τα εξής χαρακτηριστικά στο PC: 

MotherBoard: Asus M5A99X EVO R2.0

CPU: AMD FX6350 6-core 3.9GHz

GPU: AMD Radeon R9 200 Series

RAM: 16GB

SSD: Samsung SSD850 EVO 120GB

HDD: WDC WD10EZRX-00L4HB0

Συγκεκριμένα θα ήθελα να δώσω γύρω στα 650Euro και να μπορω να παίξω διάφορα games τυπου PUBG, Escape From Tarkov χωρις να κολλάνε οπως τώρα αμα γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Θες να δώσεις 650 ευρώ να στήσεις μηχάνημα από την αρχή;

Το υπάρχον μηχάνημα που έχεις μπορεί να πάρει παράταση ζωής με κάνα 100ρικο βάζοντας έναν fx 8350 - 8370. Η ραμ σου είναι υπεραρκετή.

Αν θες να πας σε ολική αναβάθμιση, να ξέρεις δε θα βρεις gpu στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά επεξεργαστή δεν θα άλλαζα γιατί τα κέρδη θα ήταν ελάχιστα

κάρτα γραφικών χρειάζεσαι καλή αλλά έχει πέσει μετεωρίτης και ανέβηκαν σε ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ και ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ τιμές.

αφού οι καινούριες είναι δυσεύρετες και πανάκριβες πλέον και η αγορά μεταχειρισμένων μοιάζει ποιο πολύ με πληστηριασμό σε ανατολίτικο παζάρι.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nickol-us είπε

Θες να δώσεις 650 ευρώ να στήσεις μηχάνημα από την αρχή;

Το υπάρχον μηχάνημα που έχεις μπορεί να πάρει παράταση ζωής με κάνα 100ρικο βάζοντας έναν fx 8350 - 8370. Η ραμ σου είναι υπεραρκετή.

Αν θες να πας σε ολική αναβάθμιση, να ξέρεις δε θα βρεις gpu στην αγορά.

Θα μπορούσα με 650 Euro από την αρχή να στήσω καινούργιο μηχάνημα όπου θα μπορώ να παίξω αντίστοιχα παιχνίδια σε ενα medium προς high? Λέω προς High γιατί ήδη με αυτά που έχω μπορώ κάποια και τα παίζω άνετα medium

Επίσης τι γίνεται με τις GPU και είναι σε όλα τα site εξαντλημένες?

9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Καλώς ορίσατε στη κοινότητα!

Η κάρτα ποια είναι ακριβώς;

To Device Manager αυτό γράφει για GPU επείδη ήταν παλιό PC φίλου δεν ξέρω παραπάνω κάτι ούτε θυμάται ο ίδιος.

8 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

προσωπικά επεξεργαστή δεν θα άλλαζα γιατί τα κέρδη θα ήταν ελάχιστα

κάρτα γραφικών χρειάζεσαι καλή αλλά έχει πέσει μετεωρίτης και ανέβηκαν σε ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ και ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ τιμές.

αφού οι καινούριες είναι δυσεύρετες και πανάκριβες πλέον και η αγορά μεταχειρισμένων μοιάζει ποιο πολύ με πληστηριασμό σε ανατολίτικο παζάρι.

Με μια 1060 6GB θα ήμουν οκ? (αν βρώ στην αγορά) ρωτάω για την 1060 γιατί η motherboard μέχρι εκεί μπορεί να πάρει!

Επεξ/σία από TheDouk
Δημοσ.

Pubg και Escape from Tarkov mp ακόμα και 3090 να αγοράσεις πάλι θα κολλάνε με fx cpu.

Δεν θα λύσεις το πρόβλημα με τα κολλήματα στα παραπάνω παιχνίδια και γενικά σε multiplayer παραμένοντας στην ίδια πλατφόρμα.

Με έναν 10400f κάνεις τη δουλειά σου, από gpu αν δεν θες μτχ η μόνη μη εξωφρενική επιλογή είναι η 1030 (προσοχή να είναι gddr5).

Θα τρέχει τα παραπάνω παιχνίδια σε 1080p low γύρω στα 60fps avg, με βυθίσεις βέβαια στα 25-30fps.

Στα μτχ δεν ξέρω τι μπορεί να βρεις θεωρητικά αν βρεις μέχρι 130 για 570, μέχρι 200 για 580 1060 ιδανικά 8/6gb εκδόσεις

και φυσικά έχεις πάντα τον κίνδυνο να είναι λιωμένες στο mining.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

πόσο την βρίσκεις?

Palit GeForce GTX 1060 6GB Dual (NE51060015J9D) 430Ευρώ είναι πολλά ΕΕ? Αλλιώς μετά όλοι οι άλλοι προπαραγγελία 300-400 Ευρώ

Επεξ/σία από TheDouk
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheDouk είπε

Palit GeForce GTX 1060 6GB Dual (NE51060015J9D) 430Ευρώ είναι πολλά ΕΕ? Αλλιώς μετά όλοι οι άλλοι προπαραγγελία 300-400 Ευρώ

προσωπικά δεν θα έδινα ούτε το 1/3 αλλά αν βιάζεσαι τόσο πολύ τι να πω , αγόρασε την.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, TheDouk είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να αναβαθμίσω το PC μου και χρειάζομαι βοήθεια επειδή δεν γνωρίζω από αυτά. Έχω τα εξής χαρακτηριστικά στο PC: 

MotherBoard: Asus M5A99X EVO R2.0

CPU: AMD FX6350 6-core 3.9GHz

GPU: AMD Radeon R9 200 Series

RAM: 16GB

SSD: Samsung SSD850 EVO 120GB

HDD: WDC WD10EZRX-00L4HB0

Συγκεκριμένα θα ήθελα να δώσω γύρω στα 650Euro και να μπορω να παίξω διάφορα games τυπου PUBG, Escape From Tarkov χωρις να κολλάνε οπως τώρα αμα γίνεται.

Ότι και να κάνεις θες οπωσδήποτε κάρτα γραφικών.

Αυτή τι στιγμή οι τιμές πώλησεις των καινούργιων στα καταστήματα είναι για τα πανηγύρια ενώ οι τιμές μεταχειρισμένων στις αγγελίες που ακολουθούν έχουν φτάσει σε εξωφρενικά επίπεδα.

Κάνε υπομονή από 6 μήνες μέχρι κάνα χρόνο μπας και εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...