Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και καιρό προσπαθώ να αγοράσω μια gaming κάρτα γραφικών από το insomnia .Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει έχω έρθει σε συνεννόηση με δύο άτομα να αγοράσω και μετά το insomnia τους κλείνει το λογαριασμό χαμός εξαφανίζονται,τι να πω...Λοιπόν εσείς που θέλετε να πουλήσετε τις κάρτες σας προσπαθήσετε να είστε πιο σοβαροί ούτε να εκβιαζετε ούτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο αλλιώς μην τις πουλάτε .Εγώ προσωπικά βαρέθηκα, θα αγοράσω μια καινούργια.Προσεχτε γιατί οι εταιρίες θα βρουν το τρόπο και θα ξεπεραστεί η ιστορία με το bitcoin 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Petrchristos είπε

Καλησπέρα εδώ και καιρό προσπαθώ να αγοράσω μια gaming κάρτα γραφικών από το insomnia .Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει έχω έρθει σε συνεννόηση με δύο άτομα να αγοράσω και μετά το insomnia τους κλείνει το λογαριασμό χαμός εξαφανίζονται,τι να πω...Λοιπόν εσείς που θέλετε να πουλήσετε τις κάρτες σας προσπαθήσετε να είστε πιο σοβαροί ούτε να εκβιαζετε ούτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο αλλιώς μην τις πουλάτε .Εγώ προσωπικά βαρέθηκα, θα αγοράσω μια καινούργια.Προσεχτε γιατί οι εταιρίες θα βρουν το τρόπο και θα ξεπεραστεί η ιστορία με το bitcoin 

Μήπως το Bitcoin απλώς θα καταπιεί τις εταιρείες....και θα ....

• Like 1
Δημοσ.

8ος γύρος. Πάμε.

Box.png.d3fdfcc0ebac4cf7c345e66045ce17ac.png

Πάντως η πλάκα θα είναι, AMD και Nvidia να βγάζουν πλέον κάρτες και να διαφημίζουν τις δυνατότητες τους στο mining, με χαρακτηριστικά, επιδόσεις κλπ.

Μετά θα βγαίνουν οι miners να κατηγορούν τους gamers ότι τους εξαφανίζουν τις κάρτες απο την αγορά 😄

• Like 2
Δημοσ.

Τι γίνεται με τις κάρτες γραφικών?οεο

short answer: πάρτυ και τζόγος μαζί, 2 σε 1. Και για κάμποσους λόγους. Και μάλλον θα τραβήξει όλο το 21.
Οταν (για τον α ή ω λόγο) εκτοξεύεται η ζήτηση τότε εκτοξεύονται και οι τιμές, και των μεταχειρισμένων δυστυχώς.
Για την ώρα οι τιμές είναι στον Αρη και στο φεγγάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Η ιστορία επαναλαμβανεται, απο την μια πλευρά οι χρυσοθηρες και απο την άλλη οι προμηθευτές εξοπλισμού. Μαντεψε ποιοι βγάζουν περισσότερα 🤣

Δημοσ.

Βγηκε ο προεδρας ο Θεος να ευλογει το Αμερικα οπως λενε και κατι θα κανει με το προβλημα στα τσιπς.

Ελπιζω να μην ειχε το μυαλο του στα τσιπιτα. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...