Backpacker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, m.gial είπε Όπως και να έχει, από τη στιγμή που δεν γίνονται μονιμοποιήσεις με γραπτο διαγωνισμό, όλο αυτό πάει στράφι. Οι μόνιμοι μη νομίζεις ότι παίρνουν πολλά. Μπορώ να σου πω ότι ο αναπληρωτήες παίρνει πιο πολλά αό ένα μόνιμο για τους μήνες που εργάζεται. Αν εσύ θεωρεις ότι αξίζει όλο αυτό υπό την αβεβαιότητα τι να σου πω. Για μένα, δεν αξίζει. Δεν είναι όλοι στην ίδια πόλη που ζουν κιόλας. Κάποιοι πάνε στα νησιά ως αναπληρωτές τους φεύγουν 300αρια στα ενοίκια. Το τι αξίζει το ξέρει ο καθένας για τη ζωή του και τι εναλλακτικές έχει. Αν κάποιος στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να βρει καλύτερα λεφτά και μάλιστα στην πόλη του προφανώς δεν αξίζει για αυτόν. Αν κάποιος στον ιδιωτικό τομέα δεν βρίσκει κάτι καλύτερο για αυτόν αξίζει και το να είναι αναπληρωτής. Τόσο απλό είναι. Εκτός αν νομίζετε οτι υπάρχουν τόσες δουλειές εκεί έξω με 900 ευρώ πρώτο μισθό. Σε άλλη χώρα θα ζω εγώ τότε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Backpacker είπε Το τι αξίζει το ξέρει ο καθένας για τη ζωή του και τι εναλλακτικές έχει. Αν κάποιος στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να βρει καλύτερα λεφτά και μάλιστα στην πόλη του προφανώς δεν αξίζει για αυτόν. Αν κάποιος στον ιδιωτικό τομέα δεν βρίσκει κάτι καλύτερο για αυτόν αξίζει και το να είναι αναπληρωτής. Τόσο απλό είναι. Εκτός αν νομίζετε οτι υπάρχουν τόσες δουλειές εκεί έξω με 900 ευρώ πρώτο μισθό. Σε άλλη χώρα θα ζω εγώ τότε. Δεν ζεις σε αλλη χωρα απλα εισαι σε αλλη ειδικοτητα που προσλαμβανεσαι ευκολα. Δεν εχουν ολοι ομως αυτη τη δυνατότητα. Η αδερφή μου είναι στο κλάδο των καλων τεχνων και δεν μπορει να παει ουτε ως ωρομισθια και εργαζεται αναγκαστικα στα διοδια γιατι δεν μπορει να βρει δουλεια. Δεν ειναι ολες οι ειδικοτητες ευκολες για προσληψεις. Διαβασα και τα σχολια σου παραπανω. Σε λιγα χρονια οσοι μπηκατε στη λιστα μπηκατε. Αν οι οικονομολογοι οπως ειπωθηκε παραπανω ειναι στο πινακα 6500 ατομα, σε 1 χρονο που θα ανοιξουν οι πινακες θα ειναι 8000, που θα πανε ολοι αυτοι?
Backpacker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, m.gial είπε Δεν ζεις σε αλλη χωρα απλα εισαι σε αλλη ειδικοτητα που προσλαμβανεσαι ευκολα. Δεν εχουν ολοι ομως αυτη τη δυνατότητα. Η αδερφή μου είναι στο κλάδο των καλων τεχνων και δεν μπορει να παει ουτε ως ωρομισθια και εργαζεται αναγκαστικα στα διοδια γιατι δεν μπορει να βρει δουλεια. Δεν ειναι ολες οι ειδικοτητες ευκολες για προσληψεις. Διαβασα και τα σχολια σου παραπανω. Σε λιγα χρονια οσοι μπηκατε στη λιστα μπηκατε. Αν οι οικονομολογοι οπως ειπωθηκε παραπανω ειναι στο πινακα 6500 ατομα, σε 1 χρονο που θα ανοιξουν οι πινακες θα ειναι 8000, που θα πανε ολοι αυτοι? Μα ναι δεν είναι για όλους συμφωνούμε. Απλά όσοι έχουν ελπίδες ή είναι ήδη μέσα δεν είναι τόσο εύκολο να τους λέμε "Δεν αξίζει να πηγαίνεις φέτος Σάμο του χρόνου Νάξο και του παραχρόνου Άρτα" πχ. Για να το έχουν επιλέξει προφανώς πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτούς και τα θέλω τους. Και γω δεν θα το έκανα αλλά είμαι τυχερός γιατί έχω και άλλα πράγματα στη ζωή μου επαγγελματικά. Δεν μπορώ να κρίνω την επιλογή αυτών που το κάνουν γιατί δεν έχω μπει στα "παπούτσια" τους. Το μόνο που μπορώ να ξέρω είναι για τον εαυτό μου και ο καθένας το ίδιο για τον δικό του εαυτό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Backpacker
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Backpacker είπε Μα ναι δεν είναι για όλους συμφωνούμε. Απλά όσοι έχουν ελπίδες ή είναι ήδη μέσα δεν είναι τόσο εύκολο να τους λέμε "Δεν αξίζει να πηγαίνεις φέτος Σάμο του χρόνου Νάξο και του παραχρόνου Άρτα" πχ. Για να το έχουν επιλέξει προφανώς πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτούς και τα θέλω τους. Και γω δεν θα το έκανα αλλά είμαι τυχερός. Δεν μπορώ να κρίνω την επιλογή αυτών που το κάνουν γιατί δεν έχω μπει στα "παπούτσια" τους. Το μόνο που μπορώ να ξέρω είναι για τον εαυτό μου και ο καθένας το ίδιο για τον δικό του εαυτό. Αν ας πουμε ως νοσηλευτης ησουν σε ενα νοσοκομειο τωρα ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο, πιθανως να ειχες τρελαθει τωρα. Οπότε καλυτερα που εισαι στην εκπαιδευση και κανεις και τα αλλα σου. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουν ολοι αυτη τη δυνατοτητα. Γενικα οι κλαδοι της υγειας εχετε προοπτιεκς λογω οτι μπορειτε να κανετε και αλλα πραγματα εξω. Αν ενας οικονομολογος ή πληροφορικαριος ( ακομα και αν μπουν στα νηπιαγωγεια) ανηκουν ως αναπληρωτες σε ενα σχολειο καποια χρονιά, στο τελος, δεν θα μπορουν να εχουν τη δυνατοτητα να ειναι σε ενα λογιστικο γραφειο ή σε δουλειες σπιτι τους για υπολογιστες.
Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, m.gial είπε Όπως και να έχει, από τη στιγμή που δεν γίνονται μονιμοποιήσεις με γραπτο διαγωνισμό, όλο αυτό πάει στράφι. Οι μόνιμοι μη νομίζεις ότι παίρνουν πολλά. Μπορώ να σου πω ότι ο αναπληρωτήες παίρνει πιο πολλά αό ένα μόνιμο για τους μήνες που εργάζεται. Αν εσύ θεωρεις ότι αξίζει όλο αυτό υπό την αβεβαιότητα τι να σου πω. Για μένα, δεν αξίζει. Δεν είναι όλοι στην ίδια πόλη που ζουν κιόλας. Κάποιοι πάνε στα νησιά ως αναπληρωτές τους φεύγουν 300αρια στα ενοίκια. Δεν ισχύει ότι οι αναπληρωτές παίρνουν περισσότερα, απολύονται 21-30 Ιουνίου αναλόγως βαθμίδας και ξαναπροσλαμβάνονται στην καλύτερη περίπτωση 5-10 Σεπτεμβρίου. (Φέτος μόνο έγιναν νωρίτερα οι πρώτες προσλήψεις, 25 Αυγούστου.) Άρα για ένα δίμηνο τουλάχιστον πληρώνονται μόνο με το επίδομα του ΟΑΕΔ. Αυτό που λες συμβαίνει για τα πρώτα δύο χρόνια ενός νεοδιόριστου, κατά τα οποία έχει αρκετές κρατήσεις. Στη συνέχεια ανεβαίνει μισθολογικά κλιμάκια και πληρώνεται ολόκληρο μισθό όλον το χρόνο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Lilith19 1
Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Σίγουρα δεν έχουν όλες οι ειδικότητες την ίδια απορρόφηση ως αναπληρωτές, πόσο μάλλον τη δυνατότητα μονιμοποίησης. Και τα κριτήρια του καθένα, ανεξαρτήτως ειδικότητας, είναι τόσα πολλά και διαφορετικά που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αξίζει ή όχι. Σίγουρα οι περισσότεροι στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την ελπίδα να μπορέσουν να διασφαλίσουν έναν διορισμό κάποια στιγμή αλλά όπως είχα γράψει και σε παρόμοιο θρεντ για τους δασκάλους, το βασικό μέλημα είναι η κάθε επόμενη χρονιά. Και ίσως τελικά αυτή να είναι η μεγαλύτερη αγωνία και όχι ο τελικός διορισμός.
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Lilith19 είπε Σίγουρα δεν έχουν όλες οι ειδικότητες την ίδια απορρόφηση ως αναπληρωτές, πόσο μάλλον τη δυνατότητα μονιμοποίησης. Και τα κριτήρια του καθένα, ανεξαρτήτως ειδικότητας, είναι τόσα πολλά και διαφορετικά που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αξίζει ή όχι. Σίγουρα οι περισσότεροι στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την ελπίδα να μπορέσουν να διασφαλίσουν έναν διορισμό κάποια στιγμή αλλά όπως είχα γράψει και σε παρόμοιο θρεντ για τους δασκάλους, το βασικό μέλημα είναι η κάθε επόμενη χρονιά. Και ίσως τελικά αυτή να είναι η μεγαλύτερη αγωνία και όχι ο τελικός διορισμός. Για μένα μόνο οι δάσκαλοι είναι κατοχυρωμένοι στο αναπληρωτιλίκι αλλά έχουν ένα μειονέκτημα. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στην αγορά εργασίας. Είναι απλά δάσκαλοι. Εκτός αν έχουν δεύτερο πτυχίο λογιστικής, ή νομικης ή κατι αλλο και μπορούν να το αξιοποιήσουν. Αλλά ως δάσκαλοι μπορούν μόνο στην εκπαίδευση. Όπως αναφέρθηκε επάνω πολλάκις, δεν προσλαμβάνονται έστω ως αναπληρωτές-ωρομίσθιοι όλες οι ειδικότητες. Ακόμα και μία φίλη ψυχολόγος που έχω, μου είπε ότι 25% της ειδικοτητάς της είναι στα σχολεία. Καλά δεν το συζητώ μου λέει για κάτι ΜΚΟ που είναι, και γίνεται ο κακός χαμός, αφού πήγε και δήλωσε παραίτηση με τη κατάσταση που έβλεπε. Οι κοινωνικοί λειτουργοί ΝΑΙ προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές και είναι μια χαρά. Αλλά στην ειδικότητα των οικονομολόγων δυστυχώς τα πράγματα είναι ζόρικα. Συμπερασματικά , οι κλάδοι της υγείας ( νοσηλευτές, οδοντοτεχνίτες) όπως και οι κοινωνικοί λειτουργοί , ψυχολόγοι ( λίγο αφού προσλαμβάνονται το 25%) είναι για την εκπαίδευση. Οι πληροορικάριοι αργούν λίγο καμία 10ετία και δνε είναι τυχαίο ότι πήραν φέτος πολλούς 35αρηδες ενώ τα παιδιά έκαναν αιτήσεις εδώ και πολλά χρόνια. Η ειδική αγωγή είναι μια καλή πατέντα, αλλά όπου να ναι τελειώνει και αυτό, και εξάλλου πρέπει να το έχεις με αυτές τις καταστάσεις.
Backpacker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Για μένα μόνο οι δάσκαλοι είναι κατοχυρωμένοι στο αναπληρωτιλίκι αλλά έχουν ένα μειονέκτημα. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στην αγορά εργασίας. Είναι απλά δάσκαλοι. Εκτός αν έχουν δεύτερο πτυχίο λογιστικής, ή νομικης ή κατι αλλο και μπορούν να το αξιοποιήσουν. Αλλά ως δάσκαλοι μπορούν μόνο στην εκπαίδευση. Όπως αναφέρθηκε επάνω πολλάκις, δεν προσλαμβάνονται έστω ως αναπληρωτές-ωρομίσθιοι όλες οι ειδικότητες. Ακόμα και μία φίλη ψυχολόγος που έχω, μου είπε ότι 25% της ειδικοτητάς της είναι στα σχολεία. Καλά δεν το συζητώ μου λέει για κάτι ΜΚΟ που είναι, και γίνεται ο κακός χαμός, αφού πήγε και δήλωσε παραίτηση με τη κατάσταση που έβλεπε. Οι κοινωνικοί λειτουργοί ΝΑΙ προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές και είναι μια χαρά. Αλλά στην ειδικότητα των οικονομολόγων δυστυχώς τα πράγματα είναι ζόρικα. Συμπερασματικά , οι κλάδοι της υγείας ( νοσηλευτές, οδοντοτεχνίτες) όπως και οι κοινωνικοί λειτουργοί , ψυχολόγοι ( λίγο αφού προσλαμβάνονται το 25%) είναι για την εκπαίδευση. Οι πληροορικάριοι αργούν λίγο καμία 10ετία και δνε είναι τυχαίο ότι πήραν φέτος πολλούς 35αρηδες ενώ τα παιδιά έκαναν αιτήσεις εδώ και πολλά χρόνια. Η ειδική αγωγή είναι μια καλή πατέντα, αλλά όπου να ναι τελειώνει και αυτό, και εξάλλου πρέπει να το έχεις με αυτές τις καταστάσεις. Και στους ψυχολόγους τελείωσε ο πίνακας τους. Πήραν μέχρι και τον τελευταίο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τους πηραν ολους. Οι περισσότεροι δηλώνουν μόνο τις πόλεις τους.Λίγοι ξενιτεύουνται σε αυτές τις ειδικότητες.Δεν έχουμε την νοοτροπία του εκπαιδευτικού που ξεσπιτώνεται για 7-10 μήνες δουλειά. Το ίδιο και οι νοσηλευτές και οι Κοινωνικοί λειτουργοί. Σε αυτές τις 3 ειδικότητες οι πίνακες τελειώσαν. Πράγμα που σημαίνει οτι αν ο τελευταίος έβαλε όλη την Ελλάδα τον πήρανε. Κάποιος 200 θέσεις πιο πάνω από αυτόν που έβαλε μόνο Πάτρα πχ επειδή είναι από εκεί μάλλον δεν τον πήρανε γιατί οι θέσεις για Πάτρα λογικά τελείωσαν πολυ πιο ψηλά στον πίνακα γιατί είναι πιο δημοφιλής επιλογή με περισσότερους υποψήφιους. Οι πίνακες των νοσηλευτών ενημερωτικά είχαν 2800 άτομα περίπου. 900 με παιδαγωγική επάρκεια στον κύριο πίνακα και οι υπόλοιποι στον επικουρικό χωρίς επάρκεια. Παραπλήσια είναι και τα νούμερα των πινάκων των Κοινωνικών λειτουργών και των Ψυχολόγων. Αυτοί οι τρεις κλάδοι έχουν ακομα μέλλον στην εκπαίδευση θα αυξάνονται οι θέσεις οσο περνάνε τα χρόνια. Κάθε φορά που ακούγονται περιστατικά για bullying βγαίνουν νέα προγράμματα με παραπάνω θέσεις για αυτούς. Θα βγουν και θέσεις μονιμων καποια στιγμη στο μελλον. Το ιδιο και για νοσηλευτές. Λογω σύγχρονης διατροφής τα διαβητικά παιδιά που χρειάζονται σχολικό νοσηλευτή αυξάνονται πάρα πολύ Τέλος κάποια στιγμή θα μπουν και στα γενικά σχολεία αργά ή γρήγορα και μονιμα μαθήματα Πρώτων βοηθειών και Αγωγής Υγείας που θα τα διδάσκουν νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας όπως γίνεται τώρα στα ΕΠΑΛ που υπάρχουν τα συγκεκριμένα μαθήματα σε ειδικότητες υγείας. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Backpacker
airtrelomike13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Backpacker είπε Και στους ψυχολόγους τελείωσε ο πίνακας τους. Πήραν μέχρι και τον τελευταίο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τους πηραν ολους. Οι περισσότεροι δηλώνουν μόνο τις πόλεις τους.Λίγοι ξενιτεύουνται σε αυτές τις ειδικότητες.Δεν έχουμε την νοοτροπία του εκπαιδευτικού που ξεσπιτώνεται για 7-10 μήνες δουλειά. Το ίδιο και οι νοσηλευτές και οι Κοινωνικοί λειτουργοί. Σε αυτές τις 3 ειδικότητες οι πίνακες τελειώσαν. Πράγμα που σημαίνει οτι αν ο τελευταίος έβαλε όλη την Ελλάδα τον πήρανε. Κάποιος 200 θέσεις πιο πάνω από αυτόν που έβαλε μόνο Πάτρα πχ επειδή είναι από εκεί μάλλον δεν τον πήρανε γιατί οι θέσεις για Πάτρα λογικά τελείωσαν πολυ πιο ψηλά στον πίνακα γιατί είναι πιο δημοφιλής επιλογή με περισσότερους υποψήφιους. Οι πίνακες των νοσηλευτών ενημερωτικά είχαν 2800 άτομα περίπου. 900 με παιδαγωγική επάρκεια στον κύριο πίνακα και οι υπόλοιποι στον επικουρικό χωρίς επάρκεια. Παραπλήσια είναι και τα νούμερα των πινάκων των Κοινωνικών λειτουργών και των Ψυχολόγων. Αυτοί οι τρεις κλάδοι έχουν ακομα μέλλον στην εκπαίδευση θα αυξάνονται οι θέσεις οσο περνάνε τα χρόνια. Κάθε φορά που ακούγονται περιστατικά για bullying βγαίνουν νέα προγράμματα με παραπάνω θέσεις για αυτούς. Θα βγουν και θέσεις μονιμων καποια στιγμη στο μελλον. Το ιδιο και για νοσηλευτές. Λογω σύγχρονης διατροφής τα διαβητικά παιδιά που χρειάζονται σχολικό νοσηλευτή αυξάνονται πάρα πολύ Τέλος κάποια στιγμή θα μπουν και στα γενικά σχολεία αργά ή γρήγορα και μονιμα μαθήματα Πρώτων βοηθειών και Αγωγής Υγείας που θα τα διδάσκουν νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας όπως γίνεται τώρα στα ΕΠΑΛ που υπάρχουν τα συγκεκριμένα μαθήματα σε ειδικότητες υγείας. Oι νοσηλευτές για μένα, πρεπει να είναι σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης. ΔΕΝ επιτρεπεται να μη δεν υπαρχει νοσηλευτης σε σχολειο για ωρα αναγκης καποιου παιδιου. Αν πας στο Εξωτερικο σε ενα σχολειο, εχουν μεσα ψυχολογο, κοινωνικο λειτουργο, νοσηλευτη, γιατρο κλπ. Μονο εδω δεν τα βλεπεις. Ισως γινει και εδω απλα σε βαση αναπληρωτη. Μονιμοτητα ξεχαστε την δεν υπαρχουν λεφτα απο το κρατος 1
Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Oι νοσηλευτές για μένα, πρεπει να είναι σε ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης. ΔΕΝ επιτρεπεται να μη δεν υπαρχει νοσηλευτης σε σχολειο για ωρα αναγκης καποιου παιδιου. Αν πας στο Εξωτερικο σε ενα σχολειο, εχουν μεσα ψυχολογο, κοινωνικο λειτουργο, νοσηλευτη, γιατρο κλπ. Μονο εδω δεν τα βλεπεις. Ισως γινει και εδω απλα σε βαση αναπληρωτη. Μονιμοτητα ξεχαστε την δεν υπαρχουν λεφτα απο το κρατος Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχουν σχολικοί νοσηλευτές μόνιμα σε κάθε σχολείο, στην χειρότερη ένας ανά λίγες πολύ κοντινές σχολικές μονάδες. Με μικρές εξαιρέσεις, οι εκπαιδευτικοί δεν είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να διαχειριστούν ένα περιστατικό. 3 ώρες πριν, Backpacker είπε Και στους ψυχολόγους τελείωσε ο πίνακας τους. Πήραν μέχρι και τον τελευταίο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τους πηραν ολους. Οι περισσότεροι δηλώνουν μόνο τις πόλεις τους.Λίγοι ξενιτεύουνται σε αυτές τις ειδικότητες.Δεν έχουμε την νοοτροπία του εκπαιδευτικού που ξεσπιτώνεται για 7-10 μήνες δουλειά. Σίγουρα είναι ένα θετικό βήμα η τοποθέτηση ψυχολόγων πλέον στα σχολεία. Όμως, τόσο πέρσι και και φέτος, η ψυχολόγος που έρχεται σε 'μας πηγαίνει και σε άλλα τέσσερα σχολεία. Τι να προλάβει να κάνει μια μέρα τη βδομάδα σε κάθε σχολείο; 1
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 7:36 ΜΜ, Lilith19 είπε Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχουν σχολικοί νοσηλευτές μόνιμα σε κάθε σχολείο, στην χειρότερη ένας ανά λίγες πολύ κοντινές σχολικές μονάδες. Με μικρές εξαιρέσεις, οι εκπαιδευτικοί δεν είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να διαχειριστούν ένα περιστατικό. Σίγουρα είναι ένα θετικό βήμα η τοποθέτηση ψυχολόγων πλέον στα σχολεία. Όμως, τόσο πέρσι και και φέτος, η ψυχολόγος που έρχεται σε 'μας πηγαίνει και σε άλλα τέσσερα σχολεία. Τι να προλάβει να κάνει μια μέρα τη βδομάδα σε κάθε σχολείο; Στις 20/2/2021 στις 7:36 ΜΜ, Lilith19 είπε Σίγουρα είναι ένα θετικό βήμα η τοποθέτηση ψυχολόγων πλέον στα σχολεία. Όμως, τόσο πέρσι και και φέτος, η ψυχολόγος που έρχεται σε 'μας πηγαίνει και σε άλλα τέσσερα σχολεία. Τι να προλάβει να κάνει μια μέρα τη βδομάδα σε κάθε σχολείο; ΤΟ ίδιο γίνεται και στους οικονομολογους. Τρίτη λυκειου ημουν σε νησι αοθ-αοδε. η καθηγητρια ηταν μονιμη, μας εκανε αοθ-αοδε και μετα πηγαινε στο επαλ διπλα για να κανει και εκει ωρες. Δεν βγαινουν τα κουκια. Δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα