chrisnik89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα ο επεξεργαστής μου φθάνει μέχρι το 43% συνολική χρήση ενώ είναι με το ρεύμα και όταν είναι στην μπαταρία φθάνει τα 100% τι μπορεί να φταίει? έχω αλλάξει τροφοδοτικό έχω καθαρίσει ψύκτρα έχω ξαναβάλει τα windows 10 μήπως ήταν θέμα λογισμικού αλλά τίποτα το λάπτοπ είναι dell 7537 i7 4500u 1
niko13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεις να δεις μηπως κατα λαθος πειραξες αυτο? (το link ειναι για να δεις φοτο ποιο εννοω) https://www.google.com/amp/s/www.laptopmag.com/amp/articles/use-maximum-cpu-power-windows-10. Εχεις 100% στο maximum processor frequency στο plugged in...? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από niko13 1
chrisnik89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 το έχω δει και αυτό και με μπαταρία και με την πρίζα είναι στο 100% όταν το έχω με μπαταρία δοκίμασα να κατεβάσω την ισχύ του στο 40% και όντος μέχρι 40% πήγαινε, το άλλαξα στο 100% και όλα οκ. το δοκίμασα αυτό και ενώ το είχα συνδεδεμένο με την πρίζα και η ισχύ του επεξεργαστή δεν ανέβαινε πάνω από 43% .(θέλω να πω με αυτό ότι η ρύθμιση αλλάζει όσο το έχω με μπαταρία αλλά όταν το έχω στο ρεύμα δεν ακούει ) όταν δουλεύω κάτι βαρύ το λάπτοπ και η ισχύ του είναι στο 100% και βγάλω το βύσμα κατευθείαν πέφτει στο 43% επίσης έχω κάνει και ενημέρωση το bios μήπως δω αποτέλεσμα αλλά κανένα αποτέλεσμα
Aris_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 τροφοδοτικό η δεν κανει επαφή ενα καλώδιο στο dell που στέλνει σημα δοκιμή με αλλο γνήσιο τροφοδοτικό μετά κοιτάς το βύσμα
chrisnik89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 εχω αλλάξει τροφοδοτικό τα ίδια μ κανεί τώρα θα δω να παραγγείλω βύσμα να δοκιμάσω και αυτο
stathisp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με ένα παλιό dell vostro. Το δούλευα χωρίς μπαταρία - μόνο με το ρεύμα - και ο επεξεργαστής ήταν κολλημένος στο 27%. Δοκίμασα ρυθμίσεις όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω, σχέδια παροχής ενέργειας κλπ. Τελικά έφταιγε το βύσμα της τροφοδοσίας. Απλώς το πιέζω λίγο παραπάνω και δουλεύει κανονικά. Απ' ότι είδα στο εσωτερικό του έχει μία επαφή στον «πάτο» και μάλλον αυτή έφταιγε. 1
ice25 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 μάλλον δεν αναγνωρίζει το τροφοδοτικό όποτε χαμηλώνει την ισχύ
chrisnik89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 https://www.insomnia.gr/forums/topic/763869-κοφτης-cpu-στο-50/?do=findComment&comment=58472436 ετσι το έλυσα εγω ... και προληπτικά θα αλλάξω βύσμα να δω εάν έφταιγε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα