Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.google.com/search?q=rubber+caps+2mm&tbm=isch&ved=2ahUKEwiF8sGds-nuAhUQ_qQKHeN4BMAQ2-cCegQIABAA&oq=rubber+caps+2mm&gs_lcp=CgNpbWcQAzoECAAQE1C11CRYyekkYKfrJGgCcAB4AIABZYgBmwSSAQM1LjGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=sxopYMXMKpD8kwXj8ZGADA&bih=938&biw=1903&client=firefox-b-d&hl=el#imgrc=Bn2Qpn9WizZjuM&imgdii=IcRtrkFQ1evZ0M

θέλω να βάλω καπάκια σε ενα σύρμα στις άκρες και θέλω γυρω στα 200 τέτοια καπάκια με εσωτερική διάμετρο 2mm η 3mm αλλα δεν ξέρω που θα τα βρω ελλάδα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

νομίζω πως οχι. θα ήθελα κάτι να αγκαλιάσει το συρμα και να ειναι μαλακό σχετικά.

Δημοσ.

Εναλλακτικά πάρε ένα μπιστόλι θερμοκόλλας και βάλε στην άκρη κάθε σύρματος μία γενναία χοντρή μπίλια κόλλας. Βγαίνει και σε χρώματα.

Ή με μπιστόλι σιλικόνης

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εναλλακτικά πάρε ένα μπιστόλι θερμοκόλλας και βάλε στην άκρη κάθε σύρματος μία γενναία χοντρή μπίλια κόλλας. Βγαίνει και σε χρώματα.

Ή με μπιστόλι σιλικόνης

17 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Και θερμοσυστελλόμενα μανίκια μπορείς να βάλεις νομίζω.

πολλα μπορω να κανω εναλλακτικα αλλα ποσο δυσκολο να ειναι να βρω τέτοια ετοιμα? με σιλικονη να κολλησω 220 φορες μιλαμε για κανα 3ωρο μονο να κολλαω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

πολλα μπορω να κανω εναλλακτικα αλλα ποσο δυσκολο να ειναι να βρω τέτοια ετοιμα? με σιλικονη να κολλησω 220 φορες μιλαμε για κανα 3ωρο μονο να κολλαω

Δεν είναι απλά δύσκολο, είναι απίθανο να βρεις τέτοια εδώ Ελλάδα.

Την αγορά από εξωτερικό αλήθεια, γιατί την απορρίπτεις ως λύση?

Δημοσ.

Γιατι θα του ρθουν σε τρεις μηνες και αν, ειδικα τωρα που οτι ερχεται απο Κινα το παρατανε στο τελωνειο αφου οι μισοι δηλωνουν "νοσησε ο μπατζανακης μου απο κοβιντ και φταρνιστηκε στο skype, θα κατσω σπιτι" 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Γιατι θα του ρθουν σε τρεις μηνες και αν, ειδικα τωρα που οτι ερχεται απο Κινα το παρατανε στο τελωνειο αφου οι μισοι δηλωνουν "νοσησε ο μπατζανακης μου απο κοβιντ και φταρνιστηκε στο skype, θα κατσω σπιτι" 

Δεν νομίζω, σε μένα τουλάχιστον τα δέματα από Κίνα τον τελευταίο καιρό κατά μέσο όρο έρχονται στις 40 ημέρες.

Πάντως φαντάζομαι ότι και να αργήσουν λίγο είναι προτιμότερο από το να μην τα έχει καθόλου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Σιγά μην πάρει 3 ώρες. Κανα μισαωράκι πιστεύω με μια ώρα θα κάνει.

Στο κάτω κάτω άμα έπαιρνες καπάκια με τρύπα 3mm για να τα βάλεις σε σύρμα 2mm θα έπρεπε πάλι να βάλεις κάποια κόλλα για να τα στερεώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Δεν είναι απλά δύσκολο, είναι απίθανο να βρεις τέτοια εδώ Ελλάδα.

Την αγορά από εξωτερικό αλήθεια, γιατί την απορρίπτεις ως λύση?

για εκει παει

46 λεπτά πριν, SabotazGio είπε

αυτα ειναι μεταλλικα

38 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σιγά μην πάρει 3 ώρες. Κανα μισαωράκι πιστεύω με μια ώρα θα κάνει.

Στο κάτω κάτω άμα έπαιρνες καπάκια με τρύπα 3mm για να τα βάλεις σε σύρμα 2mm θα έπρεπε πάλι να βάλεις κάποια κόλλα για να τα στερεώσεις

θα πατάνε κατω δεν θελω κολλα. ασε που έκανα λαθος στο μέτρημα, ειναι 220χ3= 660

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.

αυτά μπαίνουν και στους μοχλούς των διακοπτών για κωδικοποίηση, θα έχουν σε μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρονικών αλλά όταν ακούσεις την τιμή θα πάρεις από κίνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...