apokb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το παρακατω θέμα στο σπίτι μου υπάρχουν κανονικά γραμμές δικτύου και έχω ιντερνετ vdsl 50ρι. Θέλω να μετά φέρω από μια πρίζα τηλεφώνου ( από τα καλώδια τα εσωτερικά Όχι με φισακι πανω στην πρίζα) σε διπλανό δωμάτιο που εχω στην αυλή μου μέσα, οι πρίζες μέσα έχουν 2 καλώδια, από μια έρευνα που έκανα είδα ότι πολύ χρησιμοποιούν καλώδιo pet. Να συνδέσω το καλώδιο utp μόνο με τα 2 καλώδια στην πρίζα και στην συνέχεια αυτά τα 2 καλώδια να τα βάλω σε πρίζα τηλεφώνου στο άλλο δωμάτιο ; η υπάρχει κάποια καλύτερη η πιο σωστή λύση ώστε να μην χάνω ταχύτητα του ίντερνετ; ευχαριστώ εκ τον προτέρων Κάτι άλλο που παρέλειψα να αναφέρω, στο κεντρικό σπίτι υπάρχει ένα ρούτερ για vdsl. Θα μπορώ να συνδέσω και ένα άλλο ρούτερ στην άλλη πρίζα τηλεφώνου; η πρέπει να πάρω από το ίδιο; δηλαδή να έχω 2 ρούτερ μαζί
bill27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δεν μπορείς να έχεις 2 modem-router σε μία γραμμή.Γιατι να μπεις σέ όλη αυτή την διαδικασία με καλώδια;;;Πάρε ένα access point σάν αυτό https://www.skroutz.gr/s/23798111/TP-LINK-TL-WA801N-v6.html σαν αυτό νά κάνεις την δουλειά σου
kallonos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ρούτερ μπορείς να έχεις πολλά, modem όμως ένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα