KIKIDIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα η μητρικη μου ειναι αυτη: asrock h410m-hdv/m.2 Θα ηθελα να μου ρωτησω αν εχει την δυνατοτητα για RGB case fans
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Ειδικό header για υδρόψυξη έχει. Για RGB θα χρειαστεί κάποιος εξωτερικός controller. 1
pele75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 εχω μια asrock h410m-hdv/m.2 μια ερωτηση για το front panel, το κουτι εχει power sw.......h.d.d......power led... το βιβλιαρακι τησ μητρικησ δεν βγαζει νοημα.. μπορει καποιος να βοήθηση Μόλις τώρα, pele75 είπε εχω μια asrock h410m-hdv/m.2 μια ερωτηση για το front panel, το κουτι εχει power sw.......h.d.d..led......power led... το βιβλιαρακι τησ μητρικησ δεν βγαζει νοημα.. μπορει καποιος να βοήθηση
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, pele75 είπε εχω μια asrock h410m-hdv/m.2 μια ερωτηση για το front panel, το κουτι εχει power sw.......h.d.d......power led... το βιβλιαρακι τησ μητρικησ δεν βγαζει νοημα.. μπορει καποιος να βοήθηση Σωστά είναι οτι έχει το κουτί, που δε βγάζεις άκρη;
JDROGAS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, pele75 είπε εχω μια asrock h410m-hdv/m.2 μια ερωτηση για το front panel, το κουτι εχει power sw.......h.d.d......power led... το βιβλιαρακι τησ μητρικησ δεν βγαζει νοημα.. μπορει καποιος να βοήθηση 2
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 https://download.asrock.com/Manual/H410M-HDVM.2.pdf Σελίδα 6/αριθμός 12 power sw.......PWRBTN h.d.d......HDLED power led.....PLED Πρόσεχε γιατί μάλλον είσαι αρχάριος οι επαφές PLED+HLED έχουν θετικότητα (+-) και δεν μπαίνουν όπως να'ναι 1
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε οι επαφές PLED+HLED έχουν θετικότητα (+-) και δεν μπαίνουν όπως να'ναι Δίοδοι είναι, οπότε αν μπουν λάθος απλά δεν θα ανάψουν. Το PWR ή το RESET μη βάλει στη θέση των LED και έχουμε φωταψίες...
pele75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nickol-us είπε https://download.asrock.com/Manual/H410M-HDVM.2.pdf Σελίδα 6/αριθμός 12 power sw.......PWRBTN h.d.d......HDLED power led.....PLED Πρόσεχε γιατί μάλλον είσαι αρχάριος οι επαφές PLED+HLED έχουν θετικότητα (+-) και δεν μπαίνουν όπως να'ναι το είδα αλλα τα PLED+HLED δεν κανουν κατι σε αυτην την θεση που λεει,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα