Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα ! Χθες αγόρασα το μονο συμβατό στικάκι που εχει ο αποκωδικοποιητης της cosmote tv για Ondemand και replay tv. Με μεγάλη μου θλίψη ομως δεν δουλευει. Μου λεει οτι η ταχύτητα μου δεν επαρκει (ειναι 2 μετρα απο το ρουτερ). Δοκίμασα το στικακι στον σταθερό μου υπολογιστή ο οποιος ειναι γύρω στα 5 μετρα αποσταση με 2 πορτες και τοιχο ενδιάμεσα και έπιανε 80Mbps(με καλώδιο πιανω 101) Ετσι πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου ειπαν οτι δεν ειναι η καλύτερη δυνατή λύση αυτη και δεν θα το προτείναμε(ε μην το διαφημίζεται ρε παιδια) Καλύτερα θα ηταν να παίρνατε ενα extender και να το συνδέατε με εθερνετ μου λεει. Καλως λεω ευχαριστώ. Μπαινω στην σελίδα του οτε(γιατι μου ειπε να επιστρεψω το στικακι) και βλεπω οτι δεν εχει extender φθηνο (~20€) και εχει ενα ρουτερ της xiaomi(XIAOMI Mi Router 4A) που μου κίνησε το ενδιαφερον. Η ερώτηση μου ειναι η εξής τωρα. Το ρούτερ ειναι ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού για να μπορούμε να έχουμε σε κάθε γωνία επαρκή σύνδεση. Αν συνδέσω αυτο το ρουτερ εγω θα πιάνω μετά μόνο απο εκει ιντερνετ; Δηλαδή το αρχικο ρουτερ θα μπορεί να μου δινει ιντερνετ στην κουζίνα(;), γιατι εκει που θα μπει το MiRouter θα ειναι μακρυά απο την κουζίνα. Δεν έχω ξανα συνδέσει κατι τετοιο και γενικα δεν έχω ασχοληθεί με extenders Κλπ. Στον υπολογιστή μου έχω 20 μέτρα καλώδιο εθερνετ cat6 γυρω γυρω απο πορτες και περασμενο απο εναν τοιχο για να μην χάνω καθόλου ταχύτητα. Ευχαριστώ για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Τι θα δεις που χρειάζεται πάνω από 25 Mbps? Ακόμα και για 4κ μετάδοση το netflix ζητάει 25mbps, δε νομίζω πως χρειάζεται να έχεις 100mbps στον αποκωδικοποιητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Τι θα δεις που χρειάζεται πάνω από 25 Mbps? Ακόμα και για 4κ μετάδοση το netflix ζητάει 25mbps, δε νομίζω πως χρειάζεται να έχεις 100mbps στον αποκωδικοποιητή Το πρόβλημα ειναι ότι ο αποκωδικοποιητησς δεν διαβάζει ούτε 7 με το WiFi stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως εκεί που είναι "χωμένος" δε πιάνει καλό σήμα, ίσως να δοκίμαζες μια usb προέκταση έως 2m για να έβγαινε η κεραία σε καλύτερο σημείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Μήπως εκεί που είναι "χωμένος" δε πιάνει καλό σήμα, ίσως να δοκίμαζες μια usb προέκταση έως 2m για να έβγαινε η κεραία σε καλύτερο σημείο; Ειναι 2 μετρα αποσταση, απλα για να μπει καλώδιο ομορφα τοποθετημένο θελει τουλαχιστον 5 μετρα. σε εκεινο το σημειο με το λαπτοπ πιανω 99 παντως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα