Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν η μητρικη σου ειναι αυτη

1218620404_Fatal1tyX370ProfessionalGaming(L1).png.cd6f15de8061e9cee9b0b28d94e978f0.png

To led  με τα error codes κατω σου δειχνει καποιο νουμερακι.

Ποιο απο τα παρακατω ειναι; (Στα εχω σημειωσει κιτρινα)

Code Description
00 Please check if the CPU is installed correctly and then clear
CMOS.

0d Problem related to memory, VGA card or other devices.
Please clear CMOS, re-install the memory and VGA card,
and remove other USB, PCI devices.
01 - 54
(except 0d),
5A- 60
Problem related to memory. Please re-install the CPU and
memory then clear CMOS. If the problem still exists, please
install only one memory module or try using other memory
modules.
55 The Memory could not be detected. Please re-install the
memory and CPU. If the problem still exists, please install
only one memory module or try using other memory
modules.
61 - 91 Chipset initialization error. Please press reset or clear
CMOS.
92 - 99 Problem related to PCI-E devices. Please re-install PCI-E
devices or try installing them in other slots. If the problem
still exists, please remove all PCI-E devices or try using
another VGA card.
A0 - A7 Problem related to IDE or SATA devices. Please re-install
IDE and SATA devices. If the problem still exists, please
clear CMOS and try removing all SATA devices.
b0 Problem related to memory. Please re-install the CPU and
memory. If the problem still exists, please install only one
memory module or try using other memory modules.

b4 Problem related to USB devices. Please try removing all
USB devices.
b7 Problem related to memory. Please re-install the CPU and
memory then clear CMOS. If the problem still exists, please
install only one memory module or try using other memory
modules.
d6 The VGA could not be recognized. Please clear CMOS and
try re-installing the VGA card. If the problem still exists,
please try installing the VGA card in other slots or use other
VGA cards.
d7 The Keyboard and mouse could not be recognized. Please
try re-installing the keyboard and mouse.
d8 Invalid Password.
FF Please check if the CPU is installed correctly and then clear
CMOS.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mourgos1 είπε

OK ευχαριστω θα κοιταξω αργοτερα γιατι δεν θυμαμε πιο ηταν το τελευταίο νουμερο

Kοιταξες;

Βρηκες ακρη;

Δημοσ.

απο τι ειδα  00 , 33, 74 , df , af αν δεν κανω λαθος

2 λεπτά πριν, mourgos1 είπε

Fatal1ty X370 Gaming X

2 λεπτά πριν, mourgos1 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι κωδικοι δειχνουν cpu-chipset θα πρεπει να δεις σε ποιον κωδικο στεκεται πριν κλεισει.

Οταν λες ανταπτορα 4πινο σε 8πινο τι εννοεις;

Και οταν λες σε αλλο pc επαιξε το τροφοδοτικο δεν μου λεει τιποτα,ποιο ειναι το αλλο pc και τι αναγκες εχει εκεινο σε ρευματα  σε σχεση με το δικο σου.

Πρεπει να το παρεις απο την αρχη το πραγμα με υπομονη και σιγα-σιγα.

Καταρχην βεβαιωσου οτι ειναι σωστα κουμπωμενος επεξεργαστης-ψυκτρα,μετα ελεγξε τις φυσες σου,κατοπιν βγαλε μνημες και καρτα γραφικων.

Κανε clear cmos ειτε reset με το κουμπακι που εχει επανω στη μητρικη.Ξεκινα τον ετσι χωρις τιποτα.Μετα βαλε μια μνημη ξεκινα δες εαν θα μεινει σταθερα ανοιχτος ας μην εχεις εικονα.Μην βαλεις ουτε τα usb σου επανω αρχικα.Μετα βαλε καρτα γραφικων και δες.

Bγαλε μας μια φωτο του εσωτερικου του κουτιου με καλη αναλυση.

Επισης κανε μας μια λιστα ολου του hardware αναλυτικα.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.

Υποψιαζομαι τροφοδοτικο κακης ποιοτητας του κιλου,μονο που δεν εχει κανονικο 8απινο. Ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/2/2021 στις 12:47 ΠΜ, benign είπε

Υποψιαζομαι τροφοδοτικο κακης ποιοτητας του κιλου,μονο που δεν εχει κανονικο 8απινο. Ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο?

Απαντηση δεν θα παρεις........νομιζω....η αν θα παρεις εχε υπομονη περισσια.

To θεμα ειναι οτι εμεις βγαζουμε τα ματια μας εδω,ψαχνουμε bios,manual,ξενα φορουμ και διαφορα τετοια εξωπραγματικα,προσπαθουμε τις περισσοτερες φορες να κανουμε το "μαντη Καλχα" για να βρουμε το συστημα η το hardware του μελους που ανοιγει ενα νημα και στο τελος "εξαφανιζολ"

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 4
Δημοσ.

Και αν τελικά κάποιος λύσει το θέμα του δε βγαίνει να αναφέρει τι έφταιγε να βοηθηθούν κι άλλοι (και να πει ένα ευχαριστώ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Και αν τελικά κάποιος λύσει το θέμα του δε βγαίνει να αναφέρει τι έφταιγε να βοηθηθούν κι άλλοι (και να πει ένα ευχαριστώ).

Ας μην πει ευχαριστω δεν ειναι αυτο το ζητουμενο αλλωστε.

Τα περισσοτερα προβληματα και οι λυσεις τους βρισκονται στο διαδικτυο αρκει να ενδιαφερθεις να ψαξεις και να μαθεις........

Ασε που τις περισσοτερες φορες οι λυσεις ειναι εδω μεσα στο insomnia.

Αλλωστε δεν νομιζω κανεις μας να γνωριζει τι bug βγαζει η ταδε μητρικη,η το ταδε λαπτοπ η οτιδηποτε αλλο.

Εμεις κανουμε το δικο τους προβλημα δικο μας και αρχιζουμε και ψαχνουμε να βοηθησουμε.

Ολοι μας εμπειρικα και μετα απο πολυ διαβασμα εχουμε μαθει πραγματα τουλαχιστον η δικη μου γενια μαλιστα με πολυ κοπο και με πολλα χρηματα (γιατι η τεχνολογια πισω ηταν αστα να πανε και καιγαμε πραγματα για πλακα και απο την αγνοια μας και απο κακο hardware)

Τελος το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι αυτο που αναφερεις.Μια απαντηση ειτε αφορα θετικη η αρνητικη εκβαση στην μικρο προβλημα του καθενος αποτελει γνωση για παρα πολυ κοσμο.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Ας μην πει ευχαριστω δεν ειναι αυτο το ζητουμενο αλλωστε.

Γι' αυτό το έβαλα σε παρένθεση.

19 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Μια απαντηση ειτε αφορα θετικη η αρνητικη εκβαση στην μικρο προβλημα του καθενος αποτελει γνωση για παρα πολυ κοσμο.

Δεν ξέρω πόσοι χρησιμοποιούν την αναζήτηση του site (μάλλον είναι μετρημένοι στα δάκτυλα από τα θέματα που βλέπω), αλλά τουλάχιστον εγώ έχω βρει αρκετές απαντήσεις σε ζητήματά μου από απαντήσεις μελών σε παλιά θέματα 10-15 χρόνια πριν και μάλιστα με μεγάλη ανάλυση, κάτι που τώρα κάποιος τα θεωρεί "τρέχα γύρευε" και "πας και σκαλίζεις τώρα" και άκρη δεν βγαίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο ειναι παλιο φαινομενο στο φορουμ και επιτρεψτε μου να πω παιδια,οτι τις περισσοτερες φορες,(οχι παντα)φαινονται  απο πριν αυτου του τυπου οι ανθρωποι.Εχουν ενα αγενες καπως υφος,σαν να βαριουνται να δωσουν λεπτομερειες και για να σε βοηθησουν να βρεις τι μπορει να εγινε και συνηθως συνταξη και διατυπωση ανθρωπων που η δεν ξερουν Ελληνικα η εχουν ελλιπη μορφωση. Για αυτο εγω εδω και χρονια,επειδη αυτο επαναλαμβανεται συνεχως,εχω μια βασικη αρχη που σας την προτεινω.

Σε οποιον ανοιγει θεμα και δεν γραφει τα παντα ,με λεπτομερειες και οταν τον ρωτας απανταει με το σταγονομετρο λες και βαριεται να γραφει,απλα δεν βοηθαω καθολου και δεν γραφω τιποτα. Θελει καποιος την βοηθεια μου με ενα τεχνικο προβλημα,ε λοιπον να κατσει και να γραψει 15 σειρες τα παντα,απο τι αποτελειται το συστημα,ποτετο αγορασε, ποτε του πρωτοπαρουσιασε το προβλημα,αν αλλαξε κατι στο λογισμικο,τα παντα.

Επεξ/σία από benign
  • Like 4
Δημοσ.

συγνώμη που χαθηκα  αλλα ειχα  ενα θεμα το τροφοδοτικο μου ειναι ενα thermaltec 550w .ελυσα το θεμα μου δειχνει αυτα τα νουμερα

Μόλις τώρα, mourgos1 είπε

συγνώμη που χαθηκα  αλλα ειχα  ενα θεμα το τροφοδοτικο μου ειναι ενα thermaltec 550w δεν ελυσα το θεμα μου δειχνει αυτα τα νουμερα

δεν μπορω απο εδω να στειλω βιδεο με τα ερορ που δειχνη η μητρικη?

5 λεπτά πριν, mourgos1 είπε

συγνώμη που χαθηκα  αλλα ειχα  ενα θεμα το τροφοδοτικο μου ειναι ενα thermaltec 550w .ελυσα το θεμα μου δειχνει αυτα τα νουμερα

δεν μπορω απο εδω να στειλω βιδεο με τα ερορ που δειχνη η μητρικη? δεχετε μονο 2mb video

Δημοσ.

Εχει περιορισμο στα 2ΜΒ ανεβασε το καπου αλλου πχ youtube και στειλε μας το συνδεσμο.

Επισης ρωτω ξανα γιατι απαντηση δεν πηρα τι εννοεις ανταπτορα απο 4 pin σε 8 pin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...