AristidisZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Κάλα το Π.Ε θα έσωζε την χώρα από το μαύρο χρήμα άλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση. Για πες μας και εμάς που δε ξέρουμε πως θα σωζόταν η χώρα από την εφαρμογή του Πόθεν Έσχες παντού...
MontzOlee Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Για πες μας και εμάς που δε ξέρουμε πως θα σωζόταν η χώρα από την εφαρμογή του Πόθεν Έσχες παντού... ένα μοντέλο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και ακόμα σκληρότερο για όλους θα ήταν ικανό να καταπολεμήσει το μαύρο χρήμα φίλε και τα μη αληθή εισοδήματα της Ελλάδας , σου αρέσει η όχι γιατί βλέπω ότι έχεις περίεργη διάθεση .. Δεν θέλω να επεκταθώ ανοιχτά σε συγκεκριμένα επαγγέλματα στην χωρά μας γιατί το site έχει μπόλικο κόσμο άλλα υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν κόψει ούτε μίση απόδειξη παροχής υπηρεσιών στην ζωή τους και κυκλοφορούν με Mercedes όταν εγώ για να πάρω ΙΧ πρέπει να είναι βεβαιωθεν εισόδημα-αποταμιεύσεις προηγούμενων ετών. Και δεν μιλώ απαραίτητα για τα ''κάλα'' επαγγέλματα που λένε όλοι αλλα και γι αυτά που στη 20 λεπτή επίσκεψη στο σπίτι για κάτι μικρό πρέπει να δώσεις ένα ΜΕΓΑΛΟ χαρτονόμισμα. anyways off topic αυτά σχετικά με το θέμα μας. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από MontzOlee
Ather Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 @MontzOlee Πρέπει να τα δηλώσεις, αλλά ακόμη και αν δεν το κάνεις δε θα έχεις επίπτωση.
MontzOlee Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Ather είπε @MontzOlee Πρέπει να τα δηλώσεις, αλλά ακόμη και αν δεν το κάνεις δε θα έχεις επίπτωση. ευχαριστώ αδερφέ μου ! ελπίζω να έχεις δίκιο
VasilisKvr22 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Δημιούργησα λογαριασμό στη revolut πριν λίγες μέρες. Πρέπει να το δηλώσω στο πόθεν έσχες;; Να πάρω το bank statement;; Το θέμα είναι ότι έχει μόνο το μήνα Σεπτέμβριο του 2021
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, VasilisKvr22 είπε Καλησπέρα. Δημιούργησα λογαριασμό στη revolut πριν λίγες μέρες. Πρέπει να το δηλώσω στο πόθεν έσχες;; Να πάρω το bank statement;; Το θέμα είναι ότι έχει μόνο το μήνα Σεπτέμβριο του 2021 Το πόθεν έσχες για ποια χρονία είναι;Αφού τωρα άνοιξες τον λογαριασμό πως θα έχεις πιο παλιό statement?
VasilisKvr22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το πόθεν έσχες για ποια χρονία είναι;Αφού τωρα άνοιξες τον λογαριασμό πως θα έχεις πιο παλιό statement? Το ποθεν εσχες που θα κανουμε τωρα ειναι για το 2020. Για αυτο ρωταω και εγω. Νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να το δηλωσω εφοσον ο λογαριασμος δεν υπηρχε το 2020.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, VasilisKvr22 είπε Το ποθεν εσχες που θα κανουμε τωρα ειναι για το 2020. Για αυτο ρωταω και εγω. Νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να το δηλωσω εφοσον ο λογαριασμος δεν υπηρχε το 2020. Τι ρωτάς τότε;Για ενα λογαριασμό που δεν υπήρχε την χρονιά που αφορά το πόθεν έσχες?Δεν βγάζει νόημα!
VasilisKvr22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι ρωτάς τότε;Για ενα λογαριασμό που δεν υπήρχε την χρονιά που αφορά το πόθεν έσχες?Δεν βγάζει νόημα! Γιατι μπορει να εχει βρεθει και καποιος απο το forum σε αυτη την περιπτωση. Που ειναι το κακο στο να ρωτησω;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εμπειρίες,απλη λογική θέλουν. Τεσπά προσωπική γνώμη εκφράζω,δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω
wgibson Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Να συνδράμω λίγο στο ζήτημα αυτό. Ζήτησα από την VIVA βεβαίωση για Ποθεν Εσχες, καθώς και αυτοί έχουν ΙΒΑΝ και μου απάντησαν ότι δεν υποχρεωμένοι να χορηγήσουν βεβαίωση, και δεν είναι απαραίτητη η δήλωση του λογαριασμού. Περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα