stellw Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σε όλους. Έχω την παραπάνω τηλεόραση και μου έκανε το εξής. Ενώ έβλεπα τηλεόραση αυτή έσβησε. Όταν προσπάθησα να την ανάψω ξανά, το κόκκινο Led άναψε και έσβησε 7 φορές και τέλος. Δεν κάνει τίποτα άλλο. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και ο ήχος επίσης τίποτα. Έψαξα τι μπορεί να σημαίνει αυτό με το Led αλλά δεν βρήκα άκρη. Την πήγα σε έναν ηλεκτρονικό που φτιάχνει τηλεοράσεις αλλά και εκείνος τίποτα. Αυτό που μου είπε είναι οτι δεν είναι τροφοδοτικό σίγουρα γιατί δοκίμασε ένα αντίστοιχο που είχε και έκανε πάλι το ίδιο. Μου είπε οτι μάλλον είναι η main board αλλά και αυτό όχι με σιγουριά. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό? και αν ναι πως επισκευάζεται?
dukas77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 το ειχα παθει σε μια σαμυ πλασμα,την πηγα σε 2 τεχνικους και το αποτελεσμα το ιδιο ειχε καψει 2 πλακετες εκτος της τροφοδοσιας...κοστος 250 η πλακετα,οποτε πηρα αλλη
stellw Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει τύχει σε κάποιον με Lg?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα