Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε μετατροπή τής γραμμής μου σέ fiber 100 cosmote καί δεν έχει την σωστή ταχύτητα. Απόσταση από καμπίνα 600 μέτρα. Η καμπίνα οπτικών ινών είναι wind καί δίπλα είναι το καφαο του ΟΤΕ. Δεν ξέρω από τηλεπικοινωνίες καί απλά ρωτάω μήπως ξέρετε που μπορεί να είναι τό πρόβλημα. Ευχαριστώ.Screenshot_2021-02-13-11-45-30-348_com.android.chrome.jpg.e93a3828da97c044c8cd7bde48625d90.jpg

Επεξ/σία από billloutraki
Δημοσ.
1 hour ago, billloutraki said:

Έγινε μετατροπή τής γραμμής μου σέ fiber 100 cosmote καί δεν έχει την σωστή ταχύτητα. Απόσταση από καμπίνα 600 μέτρα. Η καμπίνα οπτικών ινών είναι wind καί δίπλα είναι το καφαο του ΟΤΕ. Δεν ξέρω από τηλεπικοινωνίες καί απλά ρωτάω μήπως ξέρετε που μπορεί να είναι τό πρόβλημα. Ευχαριστώ.Screenshot_2021-02-13-11-45-30-348_com.android.chrome.jpg.e93a3828da97c044c8cd7bde48625d90.jpg

Περιμενε λιγο, μπορει να μην εχει γινει η ενεργοποιηση ακομη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DanielRGr είπε

Περιμενε λιγο, μπορει να μην εχει γινει η ενεργοποιηση ακομη.

Μίλησα με ΟΤΕ και τό δήλωσαν βλάβη γιατί η αλλαγή στο πρόγραμμα έχει γίνει. ευχαριστώ

Δημοσ.
1 hour ago, billloutraki said:

Μίλησα με ΟΤΕ και τό δήλωσαν βλάβη γιατί η αλλαγή στο πρόγραμμα έχει γίνει. ευχαριστώ

Στο προγραμμα εχει γινει, στη γραμμη ομως; Αν εχει γινει και στο συστημα αλλα και στη γραμμη, τοτε πιθανοτατα να υπαρχει προβλημα. 

Δημοσ.
Στις 14/2/2021 στις 2:59 ΜΜ, DanielRGr είπε

Στο προγραμμα εχει γινει, στη γραμμη ομως; Αν εχει γινει και στο συστημα αλλα και στη γραμμη, τοτε πιθανοτατα να υπαρχει προβλημα. 

Τελικά ήρθε ο τεχνικό και κλείδωσε στα 43 download καί 10 upload με τό ρούτερ απευθείας στο καλώδιο που έρχεται σπίτι από τον ΟΤΕ γιατί η καλωδίωση τού σπιτιού είναι χάλια.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

"Fiber". 😁

Που λέει ο λόγος 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

1 λεπτό πριν, billloutraki είπε

Που λέει ο λόγος 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Screenshot_2021-02-17-09-50-02-082_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...