billloutraki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έγινε μετατροπή τής γραμμής μου σέ fiber 100 cosmote καί δεν έχει την σωστή ταχύτητα. Απόσταση από καμπίνα 600 μέτρα. Η καμπίνα οπτικών ινών είναι wind καί δίπλα είναι το καφαο του ΟΤΕ. Δεν ξέρω από τηλεπικοινωνίες καί απλά ρωτάω μήπως ξέρετε που μπορεί να είναι τό πρόβλημα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από billloutraki
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, billloutraki said: Έγινε μετατροπή τής γραμμής μου σέ fiber 100 cosmote καί δεν έχει την σωστή ταχύτητα. Απόσταση από καμπίνα 600 μέτρα. Η καμπίνα οπτικών ινών είναι wind καί δίπλα είναι το καφαο του ΟΤΕ. Δεν ξέρω από τηλεπικοινωνίες καί απλά ρωτάω μήπως ξέρετε που μπορεί να είναι τό πρόβλημα. Ευχαριστώ. Περιμενε λιγο, μπορει να μην εχει γινει η ενεργοποιηση ακομη.
billloutraki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από billloutraki
billloutraki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Περιμενε λιγο, μπορει να μην εχει γινει η ενεργοποιηση ακομη. Μίλησα με ΟΤΕ και τό δήλωσαν βλάβη γιατί η αλλαγή στο πρόγραμμα έχει γίνει. ευχαριστώ
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, billloutraki said: Μίλησα με ΟΤΕ και τό δήλωσαν βλάβη γιατί η αλλαγή στο πρόγραμμα έχει γίνει. ευχαριστώ Στο προγραμμα εχει γινει, στη γραμμη ομως; Αν εχει γινει και στο συστημα αλλα και στη γραμμη, τοτε πιθανοτατα να υπαρχει προβλημα.
billloutraki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 2:59 ΜΜ, DanielRGr είπε Στο προγραμμα εχει γινει, στη γραμμη ομως; Αν εχει γινει και στο συστημα αλλα και στη γραμμη, τοτε πιθανοτατα να υπαρχει προβλημα. Τελικά ήρθε ο τεχνικό και κλείδωσε στα 43 download καί 10 upload με τό ρούτερ απευθείας στο καλώδιο που έρχεται σπίτι από τον ΟΤΕ γιατί η καλωδίωση τού σπιτιού είναι χάλια.
billloutraki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 20 ώρες πριν, kostasgr78 είπε "Fiber". 😁 Που λέει ο λόγος 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 1 λεπτό πριν, billloutraki είπε Που λέει ο λόγος 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα