Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα... Δεν μου ανοιγει ο σταθερος υπολογιστης... Μου βγαζει αυτα και μετα τιποτα.. Τι μπορει να φταει;;-----.jpg.597a0c4649d62d8be5eae437c29e7565.jpg

===.jpg

00.jpg

Δημοσ.

Σε safe mode μπαινει? Διαφορετικά δοκίμασε με dvd ή usb με το iso των windows να βουταρεις και να τρέξεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο χρόνο. Ή επιδιόρθωση. Αν δεν πετύχει τίποτα από αυτά δοκίμασε φορμάτ. Αν κολλάει και εκεί πιθανόν να έχεις hardware problem π.χ δίσκο.

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να φταίνε... αν έχεις προσθέσει κάτι πρόσφατα περιφερειακά ή hardware, ξεκινά αφαιρώντας το. Μπορεί επίσης να είναι και σκληρός. Αν έχεις καποιο διαγνωστικό να τρέξεις (μέσω hiren boot πχ) ώστε να αποκλείσεις πράγματα. Στο τέλος μένει επαναφορά των windows στην αρχική κατάσταση όμως με αυτό θα χάσεις όλα τα αρχεία-προγράμματα που έχεις.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Δεν μου ανοιγει ο σταθερος υπολογιστης... Μου βγαζει αυτα και μετα τιποτα.. Τι μπορει να φταει;;

Καλημέρα.

Βήμα πρώτο:
αποσύνδεσε όλα τα USB από τον υπολογιστή, αφήνοντας μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Ξεκινάει; Αν όχι, δοκίμασε safe mode.
Ξεκινάει; Αν ναι, δες στο αρχείο καταγραφής ποια υπηρεσία έσκασε.

Βήμα δεύτερο:
chkdsk /f
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Reboot
Ξεκινάει;

Πες μου το αποτέλεσμα να σου πω παρακάτω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, snbblp είπε

Καλημέρα.

Βήμα πρώτο:
αποσύνδεσε όλα τα USB από τον υπολογιστή, αφήνοντας μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Ξεκινάει; Αν όχι, δοκίμασε safe mode.
Ξεκινάει; Αν ναι, δες στο αρχείο καταγραφής ποια υπηρεσία έσκασε.

Βήμα δεύτερο:
chkdsk /f
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Reboot
Ξεκινάει;

Πες μου το αποτέλεσμα να σου πω παρακάτω.

safe mode πως το κανω....

Δημοσ.

Μου δειχνει οτι δεν λειτουργουν το ποντικι και το πληκτρολογιο ενω ξεκινουν μετα τιποτα..

Τωρα τελευταια εβαλα μια νεα καρτα γραφικων...

Δουλευε κανονικα μεχρι προχτες

1 λεπτό πριν, snbblp είπε

μετά από τρεις αποτυχίες σου δίνει επιλογή

Μετα απο τρεις αποτυχιες που;; Ευχαριστω..

Δημοσ.

https://support.microsoft.com/en-us/windows/start-your-pc-in-safe-mode-in-windows-10-92c27cff-db89-8644-1ce4-b3e5e56fe234

After your PC restarts, you'll see a list of options. Select 4 or F4 to start your PC in safe mode. Or if you'll need to use the Internet, select 5 or F5 for Safe Mode with Networking.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μου δειχνει οτι δεν λειτουργουν το ποντικι και το πληκτρολογιο ενω ξεκινουν μετα τιποτα..

Τωρα τελευταια εβαλα μια νεα καρτα γραφικων...

Δουλευε κανονικα μεχρι προχτες

Μετα απο τρεις αποτυχιες που;; Ευχαριστω..

Νομίζω πως το βρήκαμε...
Αν αποτύχει τρεις φορές να ξεκινήσει, σου δίνει επιλογές. Διαλέγεις VGA MODE.
Απεγκατέστησε τον driver της GPU που έβαλες και κάνε επανεκκίνηση. Ψάξε για νεότερο πιστοποιημένο από microsoft.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, snbblp είπε

Νομίζω πως το βρήκαμε...
Αν αποτύχει τρεις φορές να ξεκινήσει, σου δίνει επιλογές. Διαλέγεις VGA MODE.
Απεγκατέστησε τον driver της GPU που έβαλες και κάνε επανεκκίνηση. Ψάξε για νεότερο πιστοποιημένο από microsoft.

Εβαλα την παλια καρτα γραφικων και παλι δεν ανοιγει... Δεν λειτουργουν το ποντικι και το πληκτρολογιο...

ιιι.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Απο που γινεται αυτο;;  Γιατι το πτηκτρολογιο δεν.....

Γίνεται με πληκτρολόγιο βύσμα ps2

Δούλεψε; Το κατάφερες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...