Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 80 - 90 ευρώ, με έξοδα αποστολής να είναι στα 100 περίπου
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιες
5) Μέγεθος οθόνης; 5.5 ίντσες και πάνω
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ) όχι;
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; να βγάζει και κάτι που να φαίνεται!
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; οχι 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) :

Το κινητό προορίζεται για την μητέρα μου. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί είναι το youtube, έναν φυλλομετρητή και viber. Άντε και κάνα χαλαρό παιχνιδάκι. Κυρίως θα ήθελα είναι βολικό στη χρήση ώστε να μην έχει κολλήματα.

Κοιτούσα σκρούτζ και βρήκα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/18425237/Alcatel-1S-32GB-Metallic-Blue.html#reviews Γνώμη;

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ.

όπως σωστά λέει και ο @chios, δεν αξίζει να μην δώσεις 20€ παραπάνω για να πάρεις κάτι που θα δουλεύει μια χαρά.
Οτιδήποτε σε λιγότερα λεφτά θα έχει σοβαρά προβλήματα, είτε με ram είτε με μπαταρία (που γράφουν και στο Alcatel), είτε με κάτι άλλο.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, στο κάτω οικονομικό όριο, τα redmi είναι μονόδρομος ως οι πιο πλήρεις συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.

γιαυτό προτείνω το redmi με το αρκατελ αμφιβάλω αν θα μπορεί να δει youtube χωρίς να κολλάει, μπαταρία άστο χώμα, στους 6 μήνες θ ψάχνει για άλλο τηλέφωνο, στο redmi με την μπαταρία θα βγάζει άνετα 2 μέρες και έχει πολύ καλό επεξεργαστή

Δημοσ.

Καλησπερα για κινητο(απλη χρηση) μεχρι 120 ευρω και μεγεθος οθονης οχι πανω απο 6 ιντσες το μονο αξιολογο που βρηκα ειναι αυτο.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/28/Samsung.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=galaxy+a20e&o=samsung+galaxy+a20e

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Soprano13 είπε

Καλησπερα για κινητο(απλη χρηση) μεχρι 120 ευρω και μεγεθος οθονης οχι πανω απο 6 ιντσες το μονο αξιολογο που βρηκα ειναι αυτο.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/28/Samsung.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=galaxy+a20e&o=samsung+galaxy+a20e

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Με μία λέξη:  άθλιο 

• Like 1
Δημοσ.

εγω που του εγραψα να κανει οικονομια για να παρει ενα καλο κινητο στην μανα του το σβησανε...

ε, καλα παρτης σκουπιδια να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Makatsoras είπε

εγω που του εγραψα να κανει οικονομια για να παρει ενα καλο κινητο στην μανα του το σβησανε...

ε, καλα παρτης σκουπιδια να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...

Για να αποσαφηνισουμε μια αυτο, επειδη μαλλον δεν θα καταλαβες γιατι εγινε η διαγραφη του ποστ σου.

Δεν στο εσβησα γιατι του εγραψες αυτο, στο εσβησα γιατι το υφος της απαντησης σου ειχε δασκαλιστικο υφος, σε σημειο του να οδηγησει σε κοντρα. Ειδικα οταν καταληγει σε "αιντε καλε μου ".

Οποτε για να ειμαστε σιγουροι πως καταλαβαμε: το "κανε οικονομια για να παρεις ενα καλο κινητο στη μανα σου", δεν ειναι ο λογος που εφυγε το ποστ. 

Οτιδηποτε αλλο, ειμαι στη διαθεση σας σε ΠΜ

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Για να αποσαφηνισουμε μια αυτο, επειδη μαλλον δεν θα καταλαβες γιατι εγινε η διαγραφη του ποστ σου.

Δεν στο εσβησα γιατι του εγραψες αυτο, στο εσβησα γιατι το υφος της απαντησης σου ειχε δασκαλιστικο υφος, σε σημειο του να οδηγησει σε κοντρα. Ειδικα οταν καταληγει σε "αιντε καλε μου ".

Οποτε για να ειμαστε σιγουροι πως καταλαβαμε: το "κανε οικονομια για να παρεις ενα καλο κινητο στη μανα σου", δεν ειναι ο λογος που εφυγε το ποστ. 

Οτιδηποτε αλλο, ειμαι στη διαθεση σας σε ΠΜ

Ευχαριστω

Καλως.

οκ. ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Soprano13 είπε

Για πες και την προταση σου,οχι πανω απο 6 ιντσες και μεχρι 120 ευρω.

Το πρόβλημα είναι οι ιντσες, αν κοιτάς σε μεταχειρισμένα δες το  miA3 που έχω και εγώ , είναι ιδανικές ιντσες και πολύ δυνατό με απίστευτη κάμερα και μπαταρία.

Δημοσ.

Καλησπέρα , σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες επιλογές έστω στα 100-150 ευρώ. Καταλαβαίνω ότι κάποια κινητά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά σε αυτά τα χρήματα θα ήθελα να επιλέξω το καλύτερο που μπορώ  και να είναι καινούργιο! 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Donalhioy είπε

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Στις 14/2/2021 στις 2:45 ΜΜ, Soprano13 είπε

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Για απλή χρήση μια χαρά είναι. Μόνο η μικρή μπαταρία μπορεί να είναι ένα θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...