Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panman76 είπε

Αν χρειαστεί θα περιμένω 2-3 μήνες. Δε θέλω να πληρώσω υπεραξίες σε κάρτες.

Σε καταλαβαίνω, μακάρι να κάνεις υπομονή.

Ακόμα οι 1030 δεν έχουν παραφουσκώσει, βρίσκεις gddr5 έκδοση με κάνα 80άρι.

Μπορεί να τρέξει τα περισσότερα e-sports και κάποια πιο απαιτητικά σε 1080p low.

Ο λόγος που τη συζητάω είναι επειδή όπως πάνε τα πράγματα την περιμένω σε καμιά 10αριά μέρες να έχει ανέβει πάνω από τα 100.

2 λεπτά πριν, panman76 είπε

Νά'ξερες πόση ώρα το σκεφτόμουνα να πάρω τον 4650 και να γλιτώσω για την ώρα τα χρήματα της κάρτας. Μέχρι και λίγο πρίν ολοκληρώσω την πληρωμή έφτασα! Στο τέλος επέλεξα να πάρω αυτόν που φαίνεται να είναι λίγο καλύτερος και φθηνότερος σε καθαρή αξία για την ώρα. Με την αγορά της κάρτας σίγουρα θα μου βγεί αρκετά πιο ακριβός. Με την ευκολία οτι δεν καίγομαι για υπολογιστή αυτή τη στιγμή ελπίζω σε πτώση τιμών το επόμενο 2μηνο για να φτιάξω κάτι σχετικά καλό για τα δεδομένα μου.

Τώρα να σου πω την αλήθεια αν όντως τον φέρνει το μαγαζί στα 190 είναι καλή επιλογή.

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Πριν λίγες μέρες έπαιζε στα 200 ευρώ(μπορεί μαζί με ψυκτρα, δε θυμάμαι). Ο 3600 ανεβάζει επίσης αρκετά θερμοκρασία με τη μανίσια οπότε χρειάζεται να πάρει αλλη. 3600+ έξτρα καλή ψυκτρα + 1030 χλωμό να πέσουν στα 200. 

Για να πας σε καλύτερη καινούρια gpu από vega θα πρέπει να πας σε 1050ti και πάνω, οπότε θα ξηλωθείς πληρώνοντας σημαντικό καπέλο. Ψυκτρα πάλι θα πάρεις γιατί η στοκ του 3600 δεν είναι αρκετή. 

Σωστος fotara αλλα αφου πληρωνει ο ιδιος οτι θελει ας παρει , αν εχει μαλλια θα τα τραβαει

Το λινκ που του εδωσα με τον 4650g ηταν σε καποια στιγμη 189 και box , με τον 3600 + ψυκτρα γυρω στο 40αρι επιασε τα 230 και κανα 90αρι για μια 1030 νατα τα 320.......δεν βαριεσαι λεφτα υπαρχουν , μετα αρχιζουν και κλαιγονται οι περισσοτεροι και λενε τι μλακια εκανα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Σε καταλαβαίνω, μακάρι να κάνεις υπομονή.

Ακόμα οι 1030 δεν έχουν παραφουσκώσει, βρίσκεις gddr5 έκδοση με κάνα 80άρι.

Μπορεί να τρέξει τα περισσότερα e-sports και κάποια πιο απαιτητικά σε 1080p low.

Ο λόγος που τη συζητάω είναι επειδή όπως πάνε τα πράγματα την περιμένω σε καμιά 10αριά μέρες να έχει ανέβει πάνω από τα 100.

Όσο έχω το playstation  και καινούργια παιχνίδια δεν φοβάμαι! :-) Απλά δεν μπορώ ούτε να δώ video 4k στον υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή και είναι λίγο περιοριστικό. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στις τιμές ίσως να στραφώ τελικά σε κάρτες όπως αυτή που προτείνεις αρκεί να μη ξεφύγει και αυτή όπως προβλέπεις. Αλήθεια γιατί σε 10 μέρες, λόγω  τέλους εκπτώσεων?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panman76 είπε

Όσο έχω το playstation  και καινούργια παιχνίδια δεν φοβάμαι! :-) Απλά δεν μπορώ ούτε να δώ video 4k στον υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή και είναι λίγο περιοριστικό. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στις τιμές ίσως να στραφώ τελικά σε κάρτες όπως αυτή που προτείνεις αρκεί να μη ξεφύγει και αυτή όπως προβλέπεις. Αλήθεια γιατί σε 10 μέρες, λόγω  τέλους εκπτώσεων?

Από μέρα σε μέρα το περιμένω. Είναι οι μόνες κάρτες σε όλη την αγορά που έχουν κάποιο value καινούριες.

Αργά ή γρήγορα η ζήτηση θα τις ανεβάσει. Όπως τσίμπησε αμέσως ο 4650g που συζητάμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panman76 είπε

Η γνωμη μου ειναι οτι αυτο που συμβαινει ειδικα με τις gpu δεν προκειται να στρωσει , οποιος προλαβε πηρε , απο κει και περα μονο οσοι θα εχουν για να χωσουν θα μπορουν ν'αγορασουν.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Τώρα να σου πω την αλήθεια αν όντως τον φέρνει το μαγαζί στα 190 είναι καλή επιλογή.

Ρε συ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα, αφού μπορεί να βάλει και μια ψύκτρα μαζί και να έχει με 210€ ryzen με ενσωματωμένα, ας το πάρει και ας μην έχει δυνατότητα μεταπώλησης της κάρτας, σιγά.

2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Το λινκ που του εδωσα με τον 4650g ηταν σε καποια στιγμη 189 και box , με τον 3600 + ψυκτρα γυρω στο 40αρι

Η τιμή ήταν όντως πολύ καλή, απλά ίσως να το σκέφτηκε επειδή δεν ήταν από Ελλάδα. Επίσης το 40άρι που λες για ψύκτρα είναι προαιρετικό. Είπαμε είναι ζεστός και θέλει ψύξη, αλλά δεν είναι και απαραίτητη η aftermarket.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, raul7 είπε

Ρε συ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα, αφού μπορεί να βάλει και μια ψύκτρα μαζί και να έχει με 210€ ryzen με ενσωματωμένα, ας το πάρει και ας μην έχει δυνατότητα μεταπώλησης της κάρτας, σιγά.

Η τιμή ήταν όντως πολύ καλή, απλά ίσως να το σκέφτηκε επειδή δεν ήταν από Ελλάδα. Επίσης το 40άρι που λες για ψύκτρα είναι προαιρετικό. Είπαμε είναι ζεστός και θέλει ψύξη, αλλά δεν είναι και απαραίτητη η aftermarket.

Δεν μπορω σε καμια περιπτωση να συγκρινω τα γραφικα του 4650 με αυτα μιας 1030 , ολες οι αλλες εχουν ξεφυγει σε θεμα τιμης , για μια αξιοπρεπη καρτα πρεπει αυτη τη στιγμη να σκασεις τουλαχιστον μια 250αρα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, raul7 είπε

Όντως η προέλευση Βουλγαρία προβληματίζει λίγο, ωστόσο, στο λίνκ που παρέθεσα υπάρχει πώληση του στα 191€ απο ελληνικό κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panman76 είπε

Όντως η προέλευση Βουλγαρία προβληματίζει λίγο, ωστόσο, στο λίνκ που παρέθεσα υπάρχει πώληση του στα 191€ απο ελληνικό κατάστημα.

Ήταν διαφορετική έκδοση όμως. Εκείνη από Βουλγαρία ήταν η έκδοση box που περιλαμβάνει ψύκτρα, ενώ στο link από Ελλάδα είναι η έκδοση tray που δεν έχει ψύκτρα, και άρα χρειάζεται να πάρεις μία aftermarket άρα ουσιαστικά βάζεις άλλα 15-20€ για ψύκτρα.

Επεξ/σία από raul7
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panman76 είπε

Φιλε μου το συγκεκριμενο μαγαζι εχει ελληνικα και τηλεφωνο , δεν ξερω αν καποια παιδια εχουν ψωνισει η αν υπαρχει καποιο θεμα με καταστηματα στ φορουμ να εχουμε αποψη , αλλα εγω οταν χρειαζομαι κατι ειτε ειναι vision ειτε ειναι eshop ειτε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι το πρωτο πραγμα που κανω πριν παραγγειλω ειναι να τους παρω τηλεφωνο

Δημοσ.

Βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμα που νομίζω το παραβλέπουμε. Οι tray επεξεργαστές δεν έχουν εγγύηση κατασκευαστή.

Είτε έχουν μια μικρή εγγύηση καταστήματος ή σε αρκετές περιπτώσεις καθόλου εγγύηση.

7 λεπτά πριν, raul7 είπε

Εκείνη από Βουλγαρία ήταν η έκδοση box που περιλαμβάνει ψύκτρα

Υπάρχει περίπτωση να ήταν καταχώρηση με λανθασμένα χαρακτηριστικά?

Ξέρω ότι μόνο tray βγαίνουν οι συγκεκριμένοι, αλλώστε κι η amd είχε πει ότι είναι για business partners κι όχι για λιανική.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Φιλε μου το συγκεκριμενο μαγαζι εχει ελληνικα και τηλεφωνο , δεν ξερω αν καποια παιδια εχουν ψωνισει η αν υπαρχει καποιο θεμα με καταστηματα στ φορουμ να εχουμε αποψη , αλλα εγω οταν χρειαζομαι κατι ειτε ειναι vision ειτε ειναι eshop ειτε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι το πρωτο πραγμα που κανω πριν παραγγειλω ειναι να τους παρω τηλεφωνο

Καταλαβαίνω τι λές. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το κατάστημα που αγόρασα είναι απαραίτητα πιο αξιόπιστο. Δεν πήρα ας πούμε τηλέφωνο. Σκέφτηκα απλά οτι αν συμβεί κάτι, το γεγονός οτι είναι Βουλγαρία η έδρα δεν βοηθάει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμα που νομίζω το παραβλέπουμε. Οι tray επεξεργαστές δεν έχουν εγγύηση κατασκευαστή.

Είτε έχουν μια μικρή εγγύηση καταστήματος ή σε αρκετές περιπτώσεις καθόλου εγγύηση.

Υπάρχει περίπτωση να ήταν καταχώρηση με λανθασμένα χαρακτηριστικά?

Ξέρω ότι μόνο tray βγαίνουν οι συγκεκριμένοι, αλλώστε κι η amd είχε πει ότι είναι για business partners κι όχι για λιανική.

Βγαινει και box

Μόλις τώρα, panman76 είπε

Καταλαβαίνω τι λές. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το κατάστημα που αγόρασα είναι απαραίτητα πιο αξιόπιστο. Δεν πήρα ας πούμε τηλέφωνο. Σκέφτηκα απλά οτι αν συμβεί κάτι, το γεγονός οτι είναι Βουλγαρία η έδρα δεν βοηθάει.

Το μονο που γνωριζω ειναι οτι στελνει με acs , τελευταια καποιος πηρε κατι απο κει δεν μπορω να θυμηθω που το ειδα οποτε νομιζω οτι θα πρεπει καποιος ν'ανοιξει καποιο θεμα με τα καταστηματα για να εχουμε αποψη

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Βγαινει και box

Αν ένα μαγαζί δίνει και μια ψύκτρα μαζί δεν τον κάνει box.

Η amd στο site της δίνει όλες τις 4ΧΧΧ apu ως OEM only.

Μπορείς να βρεις κάποιο link του προϊόντος από τον κατασκευαστή?

Δημοσ.

Τελοσπάντων, στα 175€ ο 3600 δεδομένων των συνθηκών είναι μια χαρά, οπότε μεγειές!

Βάλε και μια 1030 στα 85€ και έτοιμος. Όταν βρεις κανονική κάρτα σε κανονική τιμή την πουλάς κανένα 50άρικο και την έκανε τη δουλειά της.

Τα υπόλοιπα (μητρική, ραμ κλπ) τα βρήκες;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...