StamTheMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Ωχ άρχισαν τα τελωνεία από Αγγλία? Τέλος οι αγορές από κει... Τωρα το μαθαινεις; Εχει βουηξει ο τοπος.. Πλεον ισχυει οτι ισχυει και απο Ασια/Αμερικη.
DimosthenisG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τωρα το μαθαινεις; Εχει βουηξει ο τοπος.. Πλεον ισχυει οτι ισχυει και απο Ασια/Αμερικη. Ενα μεγάλο Χ στους Άγγλους που ήθελαν και brexit Πλέον μόνο από Γερμανία Γαλλία Ιταλία
StamTheMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε Ενα μεγάλο Χ στους Άγγλους που ήθελαν και brexit Πλέον μόνο από Γερμανία Γαλλία Ιταλία Δε βγαζω ακρη με αυτους,και οι 3 αυτοι λαοι ειναι σωβινιστες,τα γραφουν ολα στη γλωσσα τους και δεν ψηνονται να μαθουν ( η να γραψουν ) αγγλικα για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Δε μπορω να τρωω τοση ωρα σε καθε αγγελια για να κανω translates.
DimosthenisG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε βγαζω ακρη με αυτους,και οι 3 αυτοι λαοι ειναι σωβινιστες,τα γραφουν ολα στη γλωσσα τους και δεν ψηνονται να μαθουν ( η να γραψουν ) αγγλικα για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Δε μπορω να τρωω τοση ωρα σε καθε αγγελια για να κανω translates. Σε αυτό δίκιο έχεις, αλλά για να γλιτώσω τις τρελές ταρίφες που βάζει ο κάθε τυχαίος εκτελωνιστης, και να παίρνω τηλέφωνο και να ψάχνω λύσεις με τα κούριερ...εεεε 1000 φορές με google translate 1 1
funkopop Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλά ξεμπερδέματα με την UPS, έχω χάλια εμπειρία & ζητάω πάντα να μην μου έρχονται δέματα με την συγκεκριμένη εταιρεία. 1
geof40 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα το έστειλε 15 Ιανουαρίου από Αγγλία και μιλήσαμε σήμερα με την UPS. Τους ψάχναμε 1 μήνα και δεν απαντούσανε τηλέφωνο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από geof40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα