prophil1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα Ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Xiaomi Mi Box S , ενημερώθηκα και για την ύπαρξη του Google Chromecast with Google TV το οποίο και αγνοούσα. Μπορεί κάποιος να μου πει πιο από τα παραπάνω θα αγόραζε και γιατί; Ευχαριστώ
prophil1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, prophil1 είπε Παιδιά καλησπέρα Ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Xiaomi Mi Box S , ενημερώθηκα και για την ύπαρξη του Google Chromecast with Google TV το οποίο και αγνοούσα. Μπορεί κάποιος να μου πει πιο από τα παραπάνω θα αγόραζε και γιατί; Ευχαριστώ Καλημέρα παιδιά, Έχεις κάποιος κάποια άποψη για το παραπάνω που ανάρτησα; Φίλιππος
fstathakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά πήγα με το Chromcast Google TV και δεν απογοητεύτηκα. Έχει στο App store τις εφαρμογές της Cosmote TV και Ertflix και όλα δουλεύουν τέλεια. Στις 14/2/2021 στις 1:18 ΜΜ, prophil1 είπε Καλημέρα παιδιά, Έχεις κάποιος κάποια άποψη για το παραπάνω που ανάρτησα; Φίλιππος
prophil1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/2/2021 στις 1:07 ΜΜ, fstathakis είπε Τελικά πήγα με το Chromcast Google TV και δεν απογοητεύτηκα. Έχει στο App store τις εφαρμογές της Cosmote TV και Ertflix και όλα δουλεύουν τέλεια. η επόμενη ερώτηση μου θα ήταν αν δουλεύει η cosmote και η nova
fstathakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εδώ και μια βδομάδα που το έχω η Cosmote tv δουλεύει εκπληκτικά, nova δεν εχω, αλλα λογικα δεν θα εχει θεμα. Το novaflix υπαρχει στο appstore 2 ώρες πριν, prophil1 είπε η επόμενη ερώτηση μου θα ήταν αν δουλεύει η cosmote και η nova Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από fstathakis
prophil1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, fstathakis είπε εδώ και μια βδομάδα που το έχω η Cosmote tv δουλεύει εκπληκτικά, nova δεν εχω, αλλα λογικα δεν θα εχει θεμα. Το novaflix υπαρχει στο appstore από Ελλάδα το αγόρασες?
fstathakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ναι skroutz, θα παρω και το μπριζακι του με ethernet και θα ειναι μια μαγεια Ethernet-Adapter für Chromecast mit Google TV – Google Store Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από fstathakis
geortsaki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Ποιον browser χρησιμοποιείτε στο Google tv ή στο Google Chromecast with google TV? Σε μερικά links ο Puffin browser Δεν αναπαράγει το βίντεο βγάζοντας μήνυμα sandbox iframe not allowed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα