Chrisl7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Έχω το ultrabook του τίτλου. Έχει μονο 2 θηρες type c , η μία είναι και για φόρτιση και ή άλλη μέσω ανταπρορα βγαζει και hdmi. Το πρόβλημα είναι όταν βάζω το ίδιο ανταπτορακι και τον ίδιο δίσκο στην μια θύρα type c διαβάζει σε φουλ ταχύτητα τον μηχανικό δίσκο περίπου 110mb/s ενώ η άλλη θύρα φτάνει μέχρι 40mb/s . Το θέμα της αργής ταχύτητας το κανει η θύρα που φορτίζει το λαπτοπ η άλλη που δίνει και hdmi δουλεύει μια χαρά σε ταχύτητα .
chris_g92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Εχω την εντυπωση οτιν η θυρα φορτισης ειναι usb 2.
Chrisl7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Το ξέρεις σίγουρα φιλε? Λέω να το πάω αντιπροσωπεία με την εγγύηση. Για να μην τρέχω τζαμπα
andreas1gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Ports: USB-C X 2 (The left port supporting data transfer and charging, the right port supporting data transfer. The HUAWEI MateBook 13 is equipped with two USB-C ports that support 3.1 Gen1 protocol, and have a theoretical transmission speed of 5 Gbps. Actual transmission speed may vary depending on the third-party USB-C device used.) 1
Chrisl7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Σ ευχαριστώ. Ναι το έχω διαβάσει από το εγχειρίδιο. Απλα χρησιμοποιώ ακριβώς τον ίδιο ανταπτορα (τον δίνουν μαζί με το λαπτοπ) και τους ίδιους δίσκους ή στικακια, με όλα έχω το ίδιο αποτέλεσμα, άρα λογικά εχει θεμα
chris_g92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Έχεις το matebook 13 με τον 3500u? Αν ναι θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω έχω το ίδιο.
Chrisl7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ναι φιλε μου. Αυτό, δοκίμασε το. Σ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα