Προς το περιεχόμενο

Η συνδρομητική υπηρεσία HBO Max έρχεται στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, όχι όμως στην Ελλάδα

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με 10€ έχω τα πάντα...όλα τα κανάλια και ατελειωετες σειρές και ταινιες και τα δίνω με μεγάλη χαρά...ούτε τορρεντς ούτε 100 συνδρομές, ούτε τίποτα...γεια σας.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, tsarouc είπε

Πέραν της πλάκας. Αυτός που θα ενώσει όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες σε μια με ένα πάγιο νορμάλ (20-30 ευρώ) εκτός ότι θα γίνει ο επόμενος Γκέιτς θα σημάνει και το τέλος του τορεντ και της πειρατείας. 

Αδερφέ για να τις ενώσει κάποιος πρέπει να βγει για ψώνια.

Για να αγοράσει όλα τα μεγάλα studios πρέπει να έχει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια διαθέσιμα.

Η Disney κάνει 340 δις, η AT&T (Warner) κάνει 200 δις, η Comcast (Universal) κάνει 250 δις, η Sony 140 δις κι η Viacom 40 δις.

Και δεν βάζω μέσα Amazon Prime, Apple TV+, Netflix.

Αν έχει 1 τρις στη τσέπη είναι ήδη ο επόμενος Γκέιτς και δεν το ξέρει 😀

2 λεπτά πριν, aypnia είπε

Για να αγοράσει όλα τα μεγάλα studios πρέπει να έχει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια διαθέσιμα.

Η Disney κάνει 340 δις, η AT&T (Warner) κάνει 200 δις, η Comcast (Universal) κάνει 250 δις, η Sony 140 δις κι η Viacom 40 δις.

τωρα του το χαλασες...

το ειχε στρωσει μεσα στο μυαλο του και σηκωθηκε απο τον καναπε, πηγε στον υπολογιστη που καθοτανε σκονισμενος στην ακρη και με ζεση και ορμη, το εγραψε για να σηκωσει σκονη.

<<αυτο πρεπει να κανει καποιος που θελει να βγαλει λεφτα>>

και μετα αραξε ξανα στον καναπε και συνεχισε να βλεπει τηλεοραση.

Αυτη τη δουλεια πρεπει να την κανουν οι providers με πακετα απο ολους :

πχ θελω να βλεπω απο αθλητικα μονο την ομαδα μου και να βλεπω σειρες 

ή θελω μονο μπασκετ και ταινιες ......

• Like 1

2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Με 10€ έχω τα πάντα...όλα τα κανάλια και ατελειωετες σειρές και ταινιες και τα δίνω με μεγάλη χαρά...ούτε τορρεντς ούτε 100 συνδρομές, ούτε τίποτα...γεια σας.

Η υπηρεσία που αγοράζεις με 10 ευρώ, συντομα θα σταματήσει. Καταλαβαινεις ότι όσο περισσοτεροι το γνωρίζουν τόσο πιο συντομα θα τους μπαγλαρώσουν αυτούς που το παρέχουν; Τεσπα, για εμένα αυτού του είδους η κομπίνα το 2021 είναι τυροβλαχιά. Μην παρεξηγηθείς, δεν θελω να σε θίξω. 

• Like 1

58 λεπτά πριν, aypnia είπε

Αδερφέ αυτό έχει κάνει και η gog? Επειδή δείχνεις ειδικός για εξήγησε λίγο περισσότερο να μάθουμε και εμείς. Απορώ πως τόση γνώση σε ανθρώπους που διαβάζουν και γράφουν σε ελληνικό φόρουμ... Από πού κατέχεις τόσες πληροφορίες? Εκπληκτικό!

35 λεπτά πριν, suruklemes είπε

Η υπηρεσία που αγοράζεις με 10 ευρώ, συντομα θα σταματήσει. Καταλαβαινεις ότι όσο περισσοτεροι το γνωρίζουν τόσο πιο συντομα θα τους μπαγλαρώσουν αυτούς που το παρέχουν; Τεσπα, για εμένα αυτού του είδους η κομπίνα το 2021 είναι τυροβλαχιά. Μην παρεξηγηθείς, δεν θελω να σε θίξω. 

Υπάρχει χρόνια μπορεί να σταματήσει και αύριο, μπορεί και όχι...όπως και να έχει μέχρι να σταματήσει θα έχω γλυτώσει πολλά λεφτά και/ή χρόνο για ψάξιμο...δεν παρεξηγήθηκα καθόλου...ο καθένας νομίζει και κάνει ότι θέλει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Αδερφέ αυτό έχει κάνει και η gog? Επειδή δείχνεις ειδικός για εξήγησε λίγο περισσότερο να μάθουμε και εμείς. Απορώ πως τόση γνώση σε ανθρώπους που διαβάζουν και γράφουν σε ελληνικό φόρουμ... Από πού κατέχεις τόσες πληροφορίες? Εκπληκτικό!

Όχι δεν έχει κάνει αυτό η gog, ένα launcher έχει κάνει.

Δεν σου δίνει κανένα ultra super gamepass στα 20 ευρώ για τα Ubisoft+, το Gamepass, το EA Play Pro.

Θα το έκανε αν έκανε μια συνδρομή και να σου έδινε με 20 ευρώ όλα τα συνδρομητικά.

Το Ubisoft+, το Gamepass, το EA Play Pro, τα πάντα όλα σε μια συνδρομή στη τιμή των 5.

Κάθε μαγαζί έχει τη ταρίφα του, να στο πω έτσι, θέλει 10 ευρώ, 10 θέλει η Ubi, 10 ευρώ η Microsoft, 10 η EA κλπ

Αν βγάλει κανένα ultra super gamepass η GOG με τα παιχνίδια του Ubisoft+, του Gamepass, του EA Play Pro, πως να στο δώσει στα 20 ευρώ όταν θα πρέπει να δώσει 60 στο σύνολο στη Ubi, στη Microsoft, στην EA, στην Activision κλπ;

Ο μόνος τρόπος για να της πείσει είναι να τις αγοράσει.

Να δεχτούν να παίρνουν λιγότερα από μόνες τους για να κάνουν τη GOG μάγκα δεν παίζει.

Επεξ/σία από aypnia

10 ώρες πριν, tsarouc είπε

Το καλό με όλες αυτές τις streaming υπηρεσίες ξεχάσαμε (επιτέλους) το άθλιο TS καθώς και δεν χρειάζεται να περιμένεις μήνες να γίνει release το dvd ... Streaming reaping torrent και στις οθόνες μας. 

Πέραν της πλάκας. Αυτός που θα ενώσει όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες σε μια με ένα πάγιο νορμάλ (20-30 ευρώ) εκτός ότι θα γίνει ο επόμενος Γκέιτς θα σημάνει και το τέλος του τορεντ και της πειρατείας. 

Είσαι ο ήρωάς-μου!  Αυτό που είπες είναι το υγρο μου όνειρο εδώ και χρόνια !!!!!!!

Το καλό με όλα αυτές τις On demand υπηρεσίες είναι ότι μπορείς να έχεις κάθε μήνα διαφορετική και φτου ξανά από την αρχή. Δηλαδή ένα μήνα prime, το ξεπατώνεις, ένα μήνα Netflix, ένα μήνα HBO Max, ένα μήνα disney κοκ Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να περιμένει και θέλει να βλέπει ό,τι βγαίνει αμέσως, η εξάρτηση κοστίζει και θέλει 5 συνδρομές. Εγώ προσωπικά έχω Prime, netflix και μοιράζομαι την συνδρομή με 4 συγγενικά πρόσωπα. Με 6Ε το μήνα (6 ευρώ το μήνα!!!) μπορώ να βλέπω άπειρα πράματα. Τώρα αν μου λείπει η απόλυτη σειρά του HBO, ε εντάξει θα ζήσουμε και χωρίς αυτό..

16 ώρες πριν, mariosspitie είπε

Απ οταν εβαλα γνωστο VPN και εβαλα σαν χωρα τις ΗΠΑ σωθηκα μαγκες ! Απλα αν εχεις θεμα με τους υποτιτλους εκει ισως καποιοι ζοριστουν !

Πώς ακριβώς σώθηκες βρε μεγάλε? Γιατί εμένα μου ζητά δ/νση Αμερικάνικη και κάρτα για τις πληρωμές Αμερικάνικη επίσης.

Πως ακριβώς τα λύνει αυτά το VPN????

10 ώρες πριν, tsarouc είπε

Το καλό με όλες αυτές τις streaming υπηρεσίες ξεχάσαμε (επιτέλους) το άθλιο TS καθώς και δεν χρειάζεται να περιμένεις μήνες να γίνει release το dvd ... Streaming reaping torrent και στις οθόνες μας. 

Είσαι ο ήρωάς-μου!  Αυτό που είπες είναι το υγρο μου όνειρο εδώ και χρόνια !!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Και δωρεαν θα μπορουσες να τα εχεις... Για νομιμους τροπους αναφερεται το ρεπορταζ και τα σχολια...

Επεξ/σία από eko13
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...