bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω τον εκτυπωτή Hp deskjet 3835 που φοράει τα μελάνια HP652 μαύρο και έγχρωμο αλλά το μαύρο όπου και αν έψαξα δεν το βρήκα καμία λύση ;; Δοκίμασα να αφαιρέσω το μαύρο και άφησα το έγχρωμο μόνο Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Έχει πολύ μεγάλη έλλειψη. Υπομονή. Στο σκρουτζ αυτή τη στιγμή το δείχνει σε δύο μαυραγορίτες με τριπλή τιμή. Μην τους κάνεις την χάρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zero13cool Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Φίλε μου έχω τον hp 4535 που παίρνει τα 652. Προχθές ήμουν στον Σκλαβενίτη του Γέρακα, που έχει μέσα μαγαζί που γεμίζει μελάνια (ink spot) και λειτουργεί κανονικά. Τον ρώτησα και μου είπε ότι το μαύρο είναι σε έλλειψη και θα παραλάβουν μέσα στον μήνα. Αλλά έχουν ήδη κρατήσεις. Επειδή έχω ακόμη, θα περίμενα μήπως βρω σε νορμάλ τιμή, αλλιώς θα το πάω να μου το γεμίσει με 5,5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα Φίλε gianniz_k σε ένα μόνο το βρήκα 39,90€ με παράδοση σε 30 ημέρες εννοείται πως όχι Φίλε zero13cool τα επαναγεμιζόμενα τα φοβάμαι στο παλιό μου εκτυπωτή πήγα τα γέμισα και μου χάλασε Αλλά αν δεν φέρουν υπάρχουν 2 λύσεις είτε επαναγέμισμα είτε με έχρωμο μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Φίλε gianniz_k σε ένα μόνο το βρήκα 39,90€ με παράδοση σε 30 ημέρες εννοείται πως όχι Φίλε zero13cool τα επαναγεμιζόμενα τα φοβάμαι στο παλιό μου εκτυπωτή πήγα τα γέμισα και μου χάλασε Αλλά αν δεν φέρουν υπάρχουν 2 λύσεις είτε επαναγέμισμα είτε με έχρωμο μόνο Επαναγεμισμα μέχρι να γίνει ο ήλιος λευκός νάνος.... Αν σου χαλάσει το μηχάνημα παίρνεις άλλο ... πιο φθηνά έρχεται από το να παίρνεις γνήσια μελάνια ακόμα και τα 652 που είναι σχετικά φθηνά. Όσο για τους μαυραγορίτες που είπε ο άλλος παραπάνω, στο ραφι να τους λήξουν Κι ο δικός μου τα 652 παίρνει ... πήγα τα γέμισα και τελείωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Θα δουλεύω το έγχρωμο και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρουμε τιμή για γέμισμα? είχα κάποια 650 από έναν συνάδελφο που δεν τα χρειάζονταν ειναι ίδια εμφανισιακά κουμπώνουν αλλά δεν τα αναγνωρίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zero13cool Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ink spot εντός του Σκλαβενίτη στο Γέρακα, 5€ το έγχρωμο και 5.50€ το μαύρο, αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dilatedjunkie Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 και γω το ίδιο θέμα με το 652 black.. εκτός απο ink spot γνωρίζετε κανένα άλλο μέρος που να γεμίζουν κέντρο μεριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως δουλεύω με.το έχρωμο μέχρι να βγει το μαύρο και πάλι σε λογική τιμή στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Εχετε βρει ρίποτα παιδιά; Ακόμα βλέπω τρομερή έλλειψη... Εχουμε και την τηλε-εκπαίδευση και θα μουρμουρίζει και η κόρη που δεν θα τυπώνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς τίποτα ακόμα μόνο αν το ξαναγεμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα