Προς το περιεχόμενο

Red Hat Linux pano se VMWare

ranger_505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Evala to red hat 9 se vmware kai den exo kamia epafi me diktyo giati to linux den vlepei to eikoniko bridge pou exei kanei to parapano. Diladi den borei na sikosei katholou NIC

Kapoia protasi ?

Δημοσ.

basika bale gia sundesi sto redhat (pou einai sto vmware) NAT

sto palio vmware to NAT epaize me tis ip 192.168.6.x

opou 192.168.6.1 pairnei to real pc (ta windows) , 192.168.6.2 einai to gateway tou vmware (dhladh gia na dei to redhat pou exeis sto vmware tin sundesi tou internet apo to real pc ..bazeis gateway to 192.168.6.2)

kai telos sto redhat ..h' opoiodhpote allo leitourgiko pou exeis sto vmware kai xrisimopoiei NAt bazeis ip 192.168.6.x opou x=3,4,5,...

sto kainourgio vmware (4.5.kati) ta ip gia to NAT exoun ginei 192.168.159.x

kalh tuxh :-)

Δημοσ.

InsomniaK: Οι IP's 192.168.x.x ανήκουν σε ένα reserved class B network και είναι non-routed IP's. Σκοπός τους είναι να χρησιμοποιούνται σε εσωτερικά δίκτυα σπιτιών, εταιριών και τα συναφή, αλλά κανένα μηχάνημα συνδεδεμένο άμεσα με το Internet δεν μπορεί να έχει τέτοια IP. Επομένως ορθά χρησιμοποιούνται από το VmWare για τη χρήση αυτή. Απ' ότι είδα δε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει διευθύνσεις 195.251.x.x.

Δημοσ.

Kukloforei ena poly kalo programmataki .. IP Calculator nomizw legetai..

sto opoio tou dineis ip (h' ip class) kai sou bgazei se poio class anikei (a , b ,c) ti broadcast..posa hosts exei kai ena allo swro pragmata...

Emena me exei bohthisei na ksekatharisw merika pragmata me ips ...to proteinw :-)

Δημοσ.

Epanerxomai sto thema tou VmWare

SEnario 1: 2 pc sundedemena mesw hub h' apeutheias me kalwdio

otan ena apo ta 2 pcs einai kleisto tote to diktyo den leitourgei profanws dioti anixneuei oti to ena pc einai kleisto kai etsi katw sto taskbar exoume to klasiko eikonidio me to kokkino x

Estw oti bazoume ena leitourgiko sto vmware...kai epilegoume bridged network

Me tin epilogi auti paei to vmware na brei ti ginetai me to "local area network" kai to briskei disabled kai petaei to minima lathous pou petakse ston filo mas

luseis ? 2

1)epilegoume NAT :-)

2)uparxei mia ruthmisi sta windows pou stin ousia leei sto network na mhn koitaei an einai energo h' oxi opote ...to krataei panta "enabled" asxeta an ta pcs tou diktuou einai anoixta kai ta 2 h' oxi

proteinw to 1

opoiadhpote aporia me vmware peite mou...giati asxoloumai arketa me auto :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...