Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι αρκετό καιρό για να στήσω ένα pc, ο πύργος μόνο θέλω να είναι κάπου στα 900-1000 €. Αλλά επειδή είδα ότι ανέβηκαν οι τιμές , τι μου προτείνετε να κάνω ; 

Να αγοράσω κομμάτια του πισι στα οποία οι τιμές τους δεν έχουν ανέβει ραγδαία πχ ( κουτί, ram , τροφοδοτικό κλπ) και τέλος να αγοράσω μια κάρτα γραφικών ή

Να περιμένω μέχρι να πέσουν οι τιμές και στις καρτες και να τα αγοράσω όλα σε καλύτερη τιμή; 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά αν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να με ενημερώσει σχετικά με τις κάρτες γραφικών αν έχουν πει τίποτα οι εταιρίες πότε θα βγάλουν αποθέματα κλπ. Θα το εκτιμούσα πολύ!

Μόλις τώρα, Mikelatos είπε

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι αρκετό καιρό για να στήσω ένα pc, ο πύργος μόνο θέλω να είναι κάπου στα 900-1000 €. Αλλά επειδή είδα ότι ανέβηκαν οι τιμές , τι μου προτείνετε να κάνω ; 

Να αγοράσω κομμάτια του πισι στα οποία οι τιμές τους δεν έχουν ανέβει ραγδαία πχ ( κουτί, ram , τροφοδοτικό κλπ) και τέλος να αγοράσω μια κάρτα γραφικών ή

Να περιμένω μέχρι να πέσουν οι τιμές και στις καρτες και να τα αγοράσω όλα σε καλύτερη τιμή; 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά αν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να με ενημερώσει σχετικά με τις κάρτες γραφικών αν έχουν πει τίποτα οι εταιρίες πότε θα βγάλουν αποθέματα κλπ. Θα το εκτιμούσα πολύ!

Επίσης κάτι ακόμα, το pc και να περιμένω 3 4 μήνες δεν με απασχολεί δηλαδή δεν καίγομαι να το αγοράσω τώρα .

Δημοσ.

Αν δεν καίγεσαι κατ'εμε καλύτερα να περιμένεις διότι περιμένουμε και νέες γενιές Intel, όποτε λογικά με ακόμη δυνατότερο hardware θα υπάρχουν και καλύτερα deal. Για τις gpu πάμε για 3ο μήνα που είναι έτσι τα πράγματα και συνεχώς χειροτερεύουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...