Προς το περιεχόμενο

Διαρροή του Xiaomi Mi 11 Ultra αποκαλύπτει δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Έχουμε το ίδιο τηλ και την ίδια έκδοση αλλά αντιδιαμετρικες εμπειρίες. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Και της γυναίκας μου το mi 9t είναι μια χαρά.

Μπορώ να σου πω τα "περίεργα". Μετά το reset που σου είπα, τα καινούρια bugs είναι τα ακόλουθα.
1. Δε δουλεύουν σωστά τα bubbles στο messenger όσο κι αν δοκίμασα αλλαγές με "επικαλύψεις" οθόνης κλπ στα developer options. Αυτό άρχισε μετά το update. Επίσης είναι τετράγωνα και συχνά κρασάρουν.
2. Όταν βάζω 3rd party launcher, μου αλλάζει τη ρύθμιση από gestures σε on screen πλήκτρα χωρίς να με αφήνει να το αλλάξω, Πρέπει να το γυρίσω στο default launcher για να μπορέσω να έχω τα gestures
3. Αν είμαι στο app drawer και πατήσω το search και εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, κολλάνε όλα τα εικονίδια "ψηλά" στην οθόνη. Δηλαδή ακόμα και όταν εξαφανιστεί το πληκτρολόγιο, ο χώρος που βρισκόταν, παραμένει κενός. Ακόμα και αν βγω στην αρχική οθόνη.
4. Πού και πού όταν κάνω swipe up από το Youtube, αντί να πάει στην αρχική οθόνη, κολλάει σε μια οθόνη με frozen glass effect και το background της αρχικής, αλλά χωρίς εικονίδια, τίποτα.

Αυτά στα γρήγορα. Στάνταρ, το MIUI 12.5 θα βγάλει καινούρια bugs.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Κάθε έκδοση, και το ios, έχει τα προβλήματα του. Στο ίντερνετ δεν θα ανοίξει κάποιος θέμα για το πόσο καλό είναι αλλά αν έχει προβλήματα. Θες να κάνεις ένα απλο search για προβλήματα στο ios στο google και να δεις πόσα θα βγουν;

Και οι δυο ξέρουμε ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού χωρίς προβλήματα όπως επίσης πιστεύω ότι μπορούμε να διακρίνουμε τα προβλήματα που λύνονται σχεδόν άμεσα με αυτά που διαιωνίζονται γιατί απλά η εταιρία δεν ενδιαφέρεται αν δουλεύουν σωστά οι roms της... είναι λογικό, άλλο να έχεις 5 συσκευές και άλλο 50, άλλο να τις πουλάς με κέρδος και άλλο να μπαίνεις μέσα και άλλο να έχεις προγραμματιστές και άλλο να βασίζεσαι σε μέλη του επίσημου forum σου...

Δεν είναι κάτι κακό και κανένας δεν θα πάθει και τίποτα αν υπάρχουν και πέντε-έξη bugs σε μια έκδοση της MIUI μιας και έχει προσφέρει πάρα πολλά στο Android, απλά εγώ όπως και πάρα πολύς κόσμος, δεν θα την επέλεγα αν ήθελα να δώσω πάνω από 1000 σε μια premium συσκευή...

Επεξ/σία από AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Έχω την 12.2 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το παραμικρό. Πάντως από το έχει ο τάδε και του έχει κολληματα, μέχρι να βγάλεις το συμπέρασμα ότι είναι το χειρότερο disto, είναι πραγματικά τεράστια απόσταση.

Δεν βγάζει νόημα η πρόταση. Αν μπορείς να την επαναδιατυπωσεις.

από συσκευη σε συσκευη τα bugs διαφέρουν τραγικά (παντα μηλαμε για ίδια συσκευη δλδ δυο note 9 πχ ) και πάντα ίδιο λογισμικό
όλο το κολπάκι ειναι στο ότι δεν ειναι ακριβός ίδιες συσκευές καθώς xiaomi εχει πολλους vinders για διάφορα parts πχ για proximity εχει 5 vendors για μνημες 10 κλπ

Έτσι συσκευές ποτε δεν ειναι ίδιες
θα μου πεις και τι με νοιάζει αφου ίδιες προδιαγραφές έχουν όλα αυτά τα parts, και ναι θα εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο όντος στης 99%+ περιπτώσεων ειναι και κάνεις δεν βλεπει διαφορά (εκτός από καποιες συσκευές πχ mi a1)
το θέμα ειναι ότι κάθε vendor έχει και δικά του drivers ετσι κάθε συνδυασμός hardware ειναι και διαφορετικός συνδυασμός drivers (και ειναι χιλιάδες για την ίδια συσκευη)
προφανώς ανθρωπίνως αδύνατο (και συγκεκριμένα ειναι οικονομικά αδύνατο) να γίνουν τόσα qc πριν παραδοθεί το κάθε update

και να και τα bugs μας που στην πλειοψηφία ειναι hardware drivers bugs

για αυτο ποτε μην λετε εχουμε τιν ιδια συσκευη ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

Επεξ/σία από Black Demis

Αυτό που δύο-τρεις χρήστες smartphones, fanboys κάθε εταιρείας, δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα η bug, όταν έχουν καμιά εκατοσταριά άλλοι, με ξεπερνάει.

Και οι ίδιοι χρήστες εντελώς τυχαία, είτε είχαν HTC, είτε Samsung, είτε Τσαόμι, είτε Cubot και Elephone, ποτέ δεν έχουν bugs.

2 ώρες πριν, BadLucK_13 είπε

Αυτό που δύο-τρεις χρήστες smartphones, fanboys κάθε εταιρείας, δεν έχουν ποτέ κανένα πρόβλημα η bug, όταν έχουν καμιά εκατοσταριά άλλοι, με ξεπερνάει.

Και οι ίδιοι χρήστες εντελώς τυχαία, είτε είχαν HTC, είτε Samsung, είτε Τσαόμι, είτε Cubot και Elephone, ποτέ δεν έχουν bugs.

Είχα το mi note 3 και είχα bugs. Είχα windows phone και είχα bugs. Σε αυτό το συγκεκριμένο εμένα (με βάση αυτά που κάνω και χρησιμοποιώ) δεν έχω συναντήσει κάτι. Ευχαριστημένος;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Φτάσαμε στο σημείο που η selfie κάμερα δεν είναι αρκετά καλή για selfies και χρειαζόμαστε δεύτερη οθόνη για την πίσω; Τραγικό

Τα χρήματα της δεύτερης οθόνης , θα έπρεπε να τα διαθέσουν για καλύτερη σελφι κάμερα . 

8 ώρες πριν, AtiX είπε

Το έχει ο σύντροφος (note 9s miui 12.0.3) μου και έχω βαρεθεί να τον ακούω για χαμένες ειδοποιήσεις και περίεργα παγώματα στην έναρξη ενός προγράμματος...

Γενικότερα έχοντας ένα Samsung A40 με 4gb έβλεπα να λειτουργεί πιο σωστά και με λιγότερα προβλήματα από ότι το 9s των 6gb... καταλαβαίνω ότι στην φτηνή κατηγορία μπορείς να παραβλέψεις κάποια πράγματα, όταν σκας όμως χιλιάρικο θες τα πάντα να λειτουργούν όχι απλά σωστά αλλά ολόσωστα...

Αυτό με τις χαμένες ειδοποιήσεις τοκανει και το redmi note 8 παρόλο που οι εφαρμογές είναι χωρίς κανένα περιορισμό στην διαχείριση μπαταρίας ... Χάνεις συνεχως ειδοποιήσεις και σκάνε όλες μαζί όταν κατά τύχη ανοίξεις την εφαρμογή .τι autostart βάζεις ,  τι χωρίς περιορισμούς , ότι και να κάνεις τα ίδια . 

6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Κάθε έκδοση, και το ios, έχει τα προβλήματα του. Στο ίντερνετ δεν θα ανοίξει κάποιος θέμα για το πόσο καλό είναι αλλά αν έχει προβλήματα. Θες να κάνεις ένα απλο search για προβλήματα στο ios στο google και να δεις πόσα θα βγουν;

Το θέμα δεν είναι τα προβλήματα όμως , που κάθε εταιρία εινάι λογικό να έχει bugs... Αλλά το ποσό γρήγορα βγάζει update  και τα φτιάχνει . Σε ipad που είχα , τα bugs  διορθώνονταν μέσα σε 3-4 μέρες , ενώ στο s20+  6 μήνες τώρα δεν είχα κανένα απολύτως..., Σε αντίθεση με το redmi note 8 που γίνεται χαμός ...

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Είχα το mi note 3 και είχα bugs. Είχα windows phone και είχα bugs. Σε αυτό το συγκεκριμένο εμένα (με βάση αυτά που κάνω και χρησιμοποιώ) δεν έχω συναντήσει κάτι. Ευχαριστημένος;

Παίζει ρόλο το τι κάνεις εννοείται όπως το λες retro... Επίσης μπορεί και οι 2 να έχουμε το ίδιο κινητό κ εσύ να είσαι μια χαρά κ εγώ να έχω θέματα . Παίζουν πολλά ρόλο , από το πώς θα το σεταρεις , μέχρι το αν θα κάνεις wipe cache partition μετά από κάθε κύριο update . Τα ξέρεις όμως αυτά , δεν είσαι χθεσινος. Πολύς κόσμος έχει bugs επειδή δεν ξέρει να σεταρει το κινητό. Προσωπικά κάθε μήνα με το update ασφαλείας κάνω wipe cache partition , και κάθε χρόνο με.το νέο Android  κάνω καθαρή εγκατάσταση , για να είναι εντελώς καθαρό το σύστημα και η μνήμη . Δεν είχα ποτέ θέματα με Samsung Α5,  s8 και s20+. Αντίθετα όμως με mia1, mia2, mia3 ,Redmi note8 , Είχα πάντα θέματα , ακολουθοντας την ίδια πάντα στρατηγική με τα updates . Η σειρά Mi A βέβαια παρόλο που ήταν pure Android  και όχι miui , ήταν αστεία χειρότερη σε bugs από το miui που λένε...

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 2

12 ώρες πριν, balt123 είπε

6.67" ειναι τεράστιο (λέει ο τύπος με το κινητό των 6.5" ) ενδιαφέρουσα η 2η οθόνη. νομίζω είχε βγει και πιο παλιά ένα με οθόνη μπρος-πίσω που ήταν και καλά μόνο για διάβασμα η πίσω οθόνη αλλά δεν νομίζω να περπάτησε. Η τιμή λογική κάπως για όλα αυτά που έχει αλλά δεν ξέρω αν θα το προτιμήσει κάποιος ενάντια σε iphone όπως είπε και κάποιος συνφορουμίτης πιο πάνω. (εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί δίνεις 1000 ευρώ σε τηλέφωνο εντωμεταξύ..)

Η ρωσική YotaPhone, το 2017 βγήκε το τελευταίο τους μοντέλο.

Μου κάνει εντύπωση το πως η έξτρα οθονουλα αποτελεί θέμα προς συζήτηση. Καλά κάνουν και βάζουν ότι έξτρα μπορούν πάνω αντί για να βγάζουν, εγώ χρησιμοποιώ και το τζάκ και τις υπέρυθρες που συνεχίζει να βάζει η εταιρεία σε άλλες συσκευές της, ας υπάρχει εκεί κι ας την χρησιμοποίηση οποίος τον βολεύει, φτάσαμε να θεωρούμε περιττό ακόμα και τον φορτιστή επειδή το επέβαλε μια εταιρεία του χώρου και να προσποιούνται κάποιοι ότι δεν τους ενοχλεί.

• Like 2

17 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

αδιαφορη σ αυτα τα λεφτα , μονο κ μονο για την μεταπολιτικη αξια του, αλλο να παρεις ενα μηλο 1200 κ να το δοσεις 900 σε 1 χρονο , αλλο να παρεις ενα xiaomi 1000 κ να το δοσεις στην καλυτερη 500  400  χωρις καμια απολυτος εγγυηση , γτ αν το αγορασεις απο info θα το παρεις 1200 χαλαρα

Τζορτζ , εγώ βλέπω έναν μέσο όρο χρημάτων  μεταπώλησης του iphone  11 pro στα 650-700€ που ισούται με 45% της τιμής του 12 pro . Αν το αμφισβητείς ψάξε το και μόνος σου .

Ίσως πριν 3-4 χρόνια  τα αιφον κρατούσαν την τιμή που πιστεύετε, τώρα πια όχι .

#ΚατοχοςΑιφον

• Like 1

9 ώρες πριν, MikeKata είπε

Μπορώ να σου πω τα "περίεργα". Μετά το reset που σου είπα, τα καινούρια bugs είναι τα ακόλουθα.
1. Δε δουλεύουν σωστά τα bubbles στο messenger όσο κι αν δοκίμασα αλλαγές με "επικαλύψεις" οθόνης κλπ στα developer options. Αυτό άρχισε μετά το update. Επίσης είναι τετράγωνα και συχνά κρασάρουν.
2. Όταν βάζω 3rd party launcher, μου αλλάζει τη ρύθμιση από gestures σε on screen πλήκτρα χωρίς να με αφήνει να το αλλάξω, Πρέπει να το γυρίσω στο default launcher για να μπορέσω να έχω τα gestures
3. Αν είμαι στο app drawer και πατήσω το search και εμφανιστεί το πληκτρολόγιο, κολλάνε όλα τα εικονίδια "ψηλά" στην οθόνη. Δηλαδή ακόμα και όταν εξαφανιστεί το πληκτρολόγιο, ο χώρος που βρισκόταν, παραμένει κενός. Ακόμα και αν βγω στην αρχική οθόνη.
4. Πού και πού όταν κάνω swipe up από το Youtube, αντί να πάει στην αρχική οθόνη, κολλάει σε μια οθόνη με frozen glass effect και το background της αρχικής, αλλά χωρίς εικονίδια, τίποτα.

Αυτά στα γρήγορα. Στάνταρ, το MIUI 12.5 θα βγάλει καινούρια bugs.

Επίσης να αναφέρουμε πως δεν είναι ικανό να κρατάει τις εφαρμογές ανοιχτές. Και κάθε φορά που θες να τις χρησιμοποιείς πρέπει να περιμένεις να φορτώσουν εξαρχής..! Έτσι, για να έχει τη RAM άδεια!

• Like 2

1 ώρα πριν, Izorai είπε

Επίσης να αναφέρουμε πως δεν είναι ικανό να κρατάει τις εφαρμογές ανοιχτές. Και κάθε φορά που θες να τις χρησιμοποιείς πρέπει να περιμένεις να φορτώσουν εξαρχής..! Έτσι, για να έχει τη RAM άδεια!

Αν είχα βρει bug free AOSP ROM για το Poco στο XDA, θα είχε ξηλωθεί ήδη το MIUI. Προς το παρόν θα το υπομείνω.

Σε 2-3 μηνες που θα το δεινουν στα 700€ δεν θα υπαρχει καν αντιπαλος...

Παιδια μην κραζεται την xiaomara... Εδω υπαρχουν ατομα που αγοραζουν iphone 12 mini για main συσκευη και σκασαν χιλιαρικο... Γελια μεχρι θανατου... :P :P :P

• Confused 2

12 ώρες πριν, MikeKata είπε

Αν και Android user, πριν λίγο κοιτούσα τα iPhone για φίλο και βρήκα iPhone 11 καινούριο στα 580€. ΠΑΡΑ πολύ καλή τιμή.

600 ευρώ για κινητό με ips και ούτε καν fhd δεν θα έδινα σήμερα, ακόμη και αν ήταν υπερπλήρες στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...