Retromaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Δεν ηταν επιχειρημα ηταν μια αναφορα τι κανω προσωπικα...διαβασε παλι το πρωτο μου ποστ. Φίλε μου γράφεις οτι δεν χρειάζεσαι την selfie γιατί δεν είσαι των social. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό που γράφεις να στο εξηγήσω. Σημαίνει ότι η μόνη (δεν λες η μόνη αλλά αυτό το νόημα βγάζει) χρήση της selfie είναι τα social και για αυτό δεν την χρειάζεσαι. Αν δεν ήθελες να σημαίνει αυτό απλά θα έλεγες ότι δεν χρειάζομαι την selfie. Ο λόγος που αναφέρεις τα social είναι για να ΜΕΙΩΣΕΙΣ την αξία της στην χρήση της για να δειξεις ότι είναι κάτι άχρηστο που μπαίνει αυτή η οθόνη εκτός από αυτους που είναι socialades (και συνήθως νάρκισσοι). Τώρα αν νομίζεις ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί πίσω από αυτά που λέει ο καθένας και μετά τα γυρίζει, είσαι σε βαθιά λήθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φίλε μου γράφεις οτι δεν χρειάζεσαι την selfie γιατί δεν είσαι των social. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό που γράφεις να στο εξηγήσω. Σημαίνει ότι η μόνη (δεν λες η μόνη αλλά αυτό το νόημα βγάζει) χρήση της selfie είναι τα social και για αυτό δεν την χρειάζεσαι. Αν δεν ήθελες να σημαίνει αυτό απλά θα έλεγες ότι δεν χρειάζομαι την selfie. Ο λόγος που αναφέρεις τα social είναι για να ΜΕΙΩΣΕΙΣ την αξία της στην χρήση της για να δειξεις ότι είναι κάτι άχρηστο που μπαίνει αυτή η οθόνη εκτός από αυτους που είναι socialades (και συνήθως νάρκισσοι). Τώρα αν νομίζεις ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί πίσω από αυτά που λέει ο καθένας και μετά τα γυρίζει, είσαι σε βαθιά λήθη. Εγραψα οτι ειμαι ενας "αντικοινωνικος" των social, με βαση την αποδοχη που εχουν τα social σημερα πιο πολυ τον εαυτο μου μειωνω παρα αυτα. Τωρα το τι καταλαβαινεις εσυ δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε Εγραψα οτι ειμαι ενας "αντικοινωνικος" των social, με βαση την αποδοχη που εχουν τα social σημερα πιο πολυ τον εαυτο μου μειωνω παρα αυτα. Τωρα το τι καταλαβαινεις εσυ δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια... Βεβαία δεν απαντάς πάνω σε αυτά που σου είπα απλά το πας αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Βεβαία δεν απαντάς πάνω σε αυτά που σου είπα απλά το πας αλλου. Να απαντησω σε τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Να απαντησω σε τι? Ωχ... - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Στις 13/2/2021 στις 6:15 ΜΜ, BlurayMoviesGreece είπε Αυτος που δινει καθε χρονο 1200 για νεο κινητο δεν τον πολυενδιαφερει να χασει 200-300ε. Επισης αν δεν εισαι κοροιδο να το κανεις preorder η να τρεξεις στις ουρες απο τη πρωτη μερα να το παρεις,σε 2 μηνες εχει πεσει απο τα 1000 στα 650. Τι παραπληροφοριση ειναι αυτη ρε παιδια? Ποιες Xiaomi ναυαρχιδες εχετε πετυχει εσεις που σε 2μηνες πεφτουν απο 1000 στα 650?Απο infoquest/μεγαλες αλυσιδες ή amazon,ουτε για αστειο δεν παιζει κατι τετοιο. Τωρα αν μου πειτε για Κινα,να ειστε με το σταυρο στο χερι μην βγαλει καποιο προβλημα στον 1χρονο και μολις ειναι να τελειωσει η εγγυηση,πουλημα μην βγαλει κανενα προβλημα,αλλιως θα κλαιτε τα λεφτα σας. Στις 13/2/2021 στις 9:05 ΜΜ, nickem7 είπε Κάποιος που έχει λεφτά και θέλει 5 καινοτομίες παραπάνω με ένα κινητό που όπως και να έχει θα ξεχωρίζει από τη μάζα, φυσικά και θα δώσει 1000€ γι αυτό. Τι τον νοιάζει άμα χάσει 500 ευρώ σε 1-1,5 χρόνο... Που τις ειδες εσυ τις 5 καινοτομιες στο mi11? Επισης απο ποια μαζα να ξεχωριζεις?Που οι περισσοτεροι εχουν Xiaomi(ή Samsung)κινητα των 150-200ευρω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickem7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Που τις ειδες εσυ τις 5 καινοτομιες στο mi11? Επισης απο ποια μαζα να ξεχωριζεις?Που οι περισσοτεροι εχουν Xiaomi(ή Samsung)κινητα των 150-200ευρω? Ήρεμα φίλε μου λίγο ψυχραιμία, εγώ για το Mi 11 Ultra μιλάω όχι για το τι έχει ο καθένας με 200 ευρώ. Το κινητό έχει πίσω οθόνη, κάμερα τέρας, ασύρματη φόρτιση στα 50W και κανονική στα 67W για να φορτίζεις 50% σε 10 λεπτά και 100% σε 45', victus glass για να μην το κλαις αμα πέσει...Μην συνεχίσω για οθόνη στα 120Hz (που ακόμα κάποιες εταιρίες δεν ξέρουν τι είναι, τώρα ανακαλύπτουν το fingerprint), RAM 16GB, touch frequency rate 480Hz κλπ που οι περισσότεροι δεν τα καταλαβαίνουν... Τι να κάνουμε καλώς η κακώς ξεχωρίζει είτε εξωτερικά είτε λειτουργικά Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από nickem7 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, nickem7 είπε Ήρεμα φίλε μου λίγο ψυχραιμία, εγώ για το Mi 11 Ultra μιλάω όχι για το τι έχει ο καθένας με 200 ευρώ. Το κινητό έχει πίσω οθόνη, κάμερα τέρας, ασύρματη φόρτιση στα 50W και κανονική στα 67W για να φορτίζεις 50% σε 10 λεπτά και 100% σε 45', victus glass για να μην το κλαις αμα πέσει...Μην συνεχίσω για οθόνη στα 120Hz (που ακόμα κάποιες εταιρίες δεν ξέρουν τι είναι, τώρα ανακαλύπτουν το fingerprint), RAM 16GB, touch frequency rate 480Hz κλπ που οι περισσότεροι δεν τα καταλαβαίνουν... Τι να κάνουμε καλώς η κακώς ξεχωρίζει είτε εξωτερικά είτε λειτουργικά Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τον τροπο σκεψης σου. Ναι η συσκευη (οπως και ολες οι αντιστοιχες ναυαρχιδες),κουβαλαει πανω της πολυ πραγμα απο specs/hardware,αλλα ζηταει και αναλογα χρηματα. Οποιοαδηποτε καινουργια,πανακριβη ναυαρχιδα και να εχεις,θα ξεχωριζεις απο την μαζα. Και το S21ultra που ζηταει και αυτο 4ψηφιο νουμερο χρηματικα,εχει αναλογα πραγματα με αυτα που αναφερεις. Το θεμα ειναι ομως οτι η φραση του τυπου''αυτος που εχει λεφτα και θελει να ξεχωριζει απο την μαζα'',στην ουσια μεταφραζεται σε ''πως θα πουλησω μουρη στους αλλους με το νεο μου πανακριβο κινητο''. Δεν ακουγεται και πολυ ωραιο,ετσι δεν ειναι??? Και εστω οτι το προσπερναμε αυτο,οι περισσοτεροι οταν ειναι να δωσουν 4ψηφιο ποσο σε κινητο τηλεφωνο,σιγουρα κοιτανε και σε αλλα πραγματα οπως software,υποστηριξη,αξεσουαρ,οικοσυστημα και παει λεγοντας. Ειπαμε,δεν ειναι τυχαιο γιατι Samsung,Apple(και Huawei προ ban)μονοπωλουσαν το ενδιαφερον/πωλησεις στα ακριβα τηλεφωνα. Αν δεν το φερει η Infoquest το Mi11ultra,για να δω ποσοι θα πανε να δωσουν 1000+ευρω για να το αγορασουν απο ΚΙνα,με 1χρονο εγγυηση και μεσα σε αυτον να παρακαλανε να μην τους παθει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Αν θελεις να πουλησεις μουρη καταρχας δε θα πας σε Xiaomi και μονο που το ακους ακουγεται γελοιο. Κατα δευτερον ακομα και να το φερει η Infoquest ειναι σιγουρο οτι οι του δεν παιρνω πανω απο πεντακοσια θα κανουν ουρες ποιος θα προλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Αν θελεις να πουλησεις μουρη καταρχας δε θα πας σε Xiaomi και μονο που το ακους ακουγεται γελοιο. Κατα δευτερον ακομα και να το φερει η Infoquest ειναι σιγουρο οτι οι του δεν παιρνω πανω απο πεντακοσια θα κανουν ουρες ποιος θα προλαβει. Σίγουρα ακούγεται γέλιο αφού με τα βλαχοαγγλικα που μιλάνε όλοι λένε ξιαομι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickem7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το θεμα ειναι ομως οτι η φραση του τυπου''αυτος που εχει λεφτα και θελει να ξεχωριζει απο την μαζα'',στην ουσια μεταφραζεται σε ''πως θα πουλησω μουρη στους αλλους με το νεο μου πανακριβο κινητο''. Δεν ακουγεται και πολυ ωραιο,ετσι δεν ειναι??? Και εστω οτι το προσπερναμε αυτο,οι περισσοτεροι οταν ειναι να δωσουν 4ψηφιο ποσο σε κινητο τηλεφωνο,σιγουρα κοιτανε και σε αλλα πραγματα οπως software,υποστηριξη,αξεσουαρ,οικοσυστημα και παει λεγοντας. Ειπαμε,δεν ειναι τυχαιο γιατι Samsung,Apple(και Huawei προ ban)μονοπωλουσαν το ενδιαφερον/πωλησεις στα ακριβα τηλεφωνα. Δεν ξέρω αν ακούγεται καλό ή όχι αλλά είναι δικαίωμα του καθενός άμα έχει δώσει 1000+ ευρώ για κινητό να πουλήσει μούρη έστω και για να κάνει πλάκα. Όσον αφορά την τιμή γι αυτό είπα "για κάποιον που έχει χρήματα". Για μένα που κοστίζει τα 2/3 του μισθού μου δε με νοιάζει να το πάρω και να το δώσω σε 1 χρόνο 500€. Κάποιος όμως που μαζεύει αυτά τα λεφτά 6 μήνες ή 1 χρόνο σίγουρα μπορεί να πάει σε πιο safe επιλογή και να πάρει αυτά που είπες. 56 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Αν θελεις να πουλησεις μουρη καταρχας δε θα πας σε Xiaomi και μονο που το ακους ακουγεται γελοιο. Κατα δευτερον ακομα και να το φερει η Infoquest ειναι σιγουρο οτι οι του δεν παιρνω πανω απο πεντακοσια θα κανουν ουρες ποιος θα προλαβει. Για να απαντήσω και στους δύο, άμα βγάλεις το Mi 11 Ultra που έχει μια κάμερα γκουμούτσα και με οθόνη μαζί σε διαβεβαιώνω ότι θα το προσέξουν και θα σε ρωτάνε ποιο κινητό είναι. Όπως και να έχει τραβάει τα βλέμματα. Στο λέω γιατί έχω το Zenfone 7 και με ρωτάνε πολλοί όταν βλέπουν την κάμερα. Σε αντίθεση για παράδειγμα με ένα iphone που όλοι ξέρουν ότι κάνει καλά τη δουλειά του αλλά δεν έχει κάτι να σε εντυπωσιάσει. Εσύ θεωρείς μάλλον ότι μούρη πχ πουλάς αν από πίσω έχει το μήλο αλλά αυτό εξαρτάται και σε τι κοινό απευθύνεσαι, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από nickem7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Σίγουρα ακούγεται γέλιο αφού με τα βλαχοαγγλικα που μιλάνε όλοι λένε ξιαομι Δεν ειναι το προβλημα της Xiaomi στις ναυαρχιδες πως δεν ειναι καλες σε χαρακτηριστικα(για το UI δεν ξερω γιατι δεν ειχα ποτε αλλα παραπονα πολλα διαβαζω), η πως εκφερουν το ονομα της, αλλα οτι δεν εχει το prestige και οταν φτανουμε στα 1000+ ο καταναλωτης παει σε Samsung η Apple. Ειναι και η φιλοσοφια των πελατων της που φαντασιωνονται τρελες πτωσεις τιμων των ναυαρχιδων της εχοντας μαθει στη φτηνια και γινεται ακομα πιο δυσκολο το εργο της. 1 ώρα πριν, nickem7 είπε Δεν ξέρω αν ακούγεται καλό ή όχι αλλά είναι δικαίωμα του καθενός άμα έχει δώσει 1000+ ευρώ για κινητό να πουλήσει μούρη έστω και για να κάνει πλάκα. Όσον αφορά την τιμή γι αυτό είπα "για κάποιον που έχει χρήματα". Για μένα που κοστίζει τα 2/3 του μισθού μου δε με νοιάζει να το πάρω και να το δώσω σε 1 χρόνο 500€. Κάποιος όμως που μαζεύει αυτά τα λεφτά 6 μήνες ή 1 χρόνο σίγουρα μπορεί να πάει σε πιο safe επιλογή και να πάρει αυτά που είπες. Για να απαντήσω και στους δύο, άμα βγάλεις το Mi 11 Ultra που έχει μια κάμερα γκουμούτσα και με οθόνη μαζί σε διαβεβαιώνω ότι θα το προσέξουν και θα σε ρωτάνε ποιο κινητό είναι. Όπως και να έχει τραβάει τα βλέμματα. Στο λέω γιατί έχω το Zenfone 7 και με ρωτάνε πολλοί όταν βλέπουν την κάμερα. Σε αντίθεση για παράδειγμα με ένα iphone που όλοι ξέρουν ότι κάνει καλά τη δουλειά του αλλά δεν έχει κάτι να σε εντυπωσιάσει. Εσύ θεωρείς μάλλον ότι μούρη πχ πουλάς αν από πίσω έχει το μήλο αλλά αυτό εξαρτάται και σε τι κοινό απευθύνεσαι, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ Το να πουλας μουρη με ενα τζαρτζεβελο ειτε εχει μηλο ειτε γραφει Samsung ειναι βλακεια απο μονο του, αλλα το να δοκιμασει καποιος να το κανει με Xiaomi ξεφευγει... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από ScorpioX777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα