kyra-teacher Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω πρόβλημα με το χειριστήριο PS4. Πατάω X και κάνει τη λειτουργία του κουμπιού PS. Το κουμπί PS δε λειτουργεί. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από kyra-teacher
Tatofski64 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Έχει ένα rest button από πισω με μια οδοντογλυφίδα μπορείς να το πατησεις. Ίσως φτιάξει, θα χρειαστεί να το ξανακάνεις sync με το ps4 *reset button.
kyra-teacher Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Το έχω κάνει ήδη, αλλά τίποτα... 1
Grim Ripper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Ανοίξε το χειριστήριο και καθάρισε το.
Tatofski64 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, kyra-teacher είπε Το έχω κάνει ήδη, αλλά τίποτα... Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να το διορθώσω φιλαράκι, ελπίζω να βρεις λύση.
kyra-teacher Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά το X κάνει διπλή λειτουργία: επιβεβαίωση και μετά το ακυρώνει (με γυρίζει πίσω). Πάντως άνοιξα το χειριστήριο και το καθάρισα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως βραχυκύκλωσε κάτι. Άραγε μπορεί να επισκευαστεί από κάποιον τεχνικό; Ευχαριστώ για τη βοήθεια anyway.
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Στις 13/2/2021 στις 7:50 ΜΜ, kyra-teacher είπε Τελικά το X κάνει διπλή λειτουργία: επιβεβαίωση και μετά το ακυρώνει (με γυρίζει πίσω). Πάντως άνοιξα το χειριστήριο και το καθάρισα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως βραχυκύκλωσε κάτι. Άραγε μπορεί να επισκευαστεί από κάποιον τεχνικό; Ευχαριστώ για τη βοήθεια anyway. Μηπως εννοεις οτι οταν πατας Χ αποσυνδεεται το χειριστηριο απο την κονσολα; Οταν λες το καθαρισες,τι εννοεις,απλα καθαρισες την πλακετα;Με τι; Μετα πρεπει να το δει ηλεκτρονικος,δε μπορεις να κανεις και πολλα,και πιθανοτατα ουτε εκεινος θα μπορει. Αυτο ειναι βραχυκυκλωμα,και ισως διορθωθει με reflow στο κεντρικο chip,αλλιως θελει αλλαγμα το chip ή η πλακετα.
mikele13- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίζει να θέλει αλλαγή καλωδιοταινιας. 7-8 ευρώ κοστίζει. Αν δεν φτιάξει, τότε μην ασχοληθείς καν. Πάρε άλλο, εξάλλου... Sony 4 the players,must pay...... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από mikele13-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα