airtrelomike13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα Μου εκδόθηκε χτες ηλεκτρονικά ο λογαριασμός ΔΕΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ( 8ΜΗΝΟΣ) από τον Ιούνιο του 2020 έως το Φεβρουαρίο του 2021. Όταν έρχονταν οι λογαριασμοί ΔΕΗ κατά καιρούς, δεν είχα διαπιστώσει ότι ήταν ΕΝΑΝΤΙ. Δηλαδή από τον Ιούνιο του 2020 που μου ήρθε ο τελευταίος ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ μου ήρθαν τρείς ΕΝΑΝΤΙ, και τους πλήρωνα ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ρώτησα και τους άλλους γείτονες στη πολυκατοικία και μου γνωστοποίησαν ότι και σε αυτούς έγινε το ίδιο. Ήθελα να ρωτήσω, εσάς σας έχει τύχει ποτέ να γίνει έτσι? Μήπως λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν έρχονταν να μετρήσουν τα ρολόγια? Πως θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε και πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα?
fredd0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 μπορεις καθε 2 μηνες να δινεις εσυ μετρηση στον δεδδηε ωστε ολοι οι λογαριασμοι να ειναι εκκαθαριστικοι. https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Και την επομενη της καταμετρησης να παιρνεις ενα τηλεφωνο στον δεδδηε και να δινεις μετρηση. 4
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 σε πολλους συμβαίνει αυτο, πχ αν δεν υπάρχει κάποιος που να ανοίξει την πόρτα στον καταμετρητή, τοτε θα πας για 8μηνο και για 12μηνο κλπ
pavlovic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς λόγω κορωναιού δεν έρχονταν να μετρήσουν. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ στην ΑΘήνα και τους πήρα τηλέφωνο. Μην ανησυχέις. Πληρωσέ το και αν έχει γίνει κάποιο λάθος θα αφαιρεθεί από τις επόμενες μετρήσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα Μου εκδόθηκε χτες ηλεκτρονικά ο λογαριασμός ΔΕΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ( 8ΜΗΝΟΣ) από τον Ιούνιο του 2020 έως το Φεβρουαρίο του 2021. Όταν έρχονταν οι λογαριασμοί ΔΕΗ κατά καιρούς, δεν είχα διαπιστώσει ότι ήταν ΕΝΑΝΤΙ. Δηλαδή από τον Ιούνιο του 2020 που μου ήρθε ο τελευταίος ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ μου ήρθαν τρείς ΕΝΑΝΤΙ, και τους πλήρωνα ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ρώτησα και τους άλλους γείτονες στη πολυκατοικία και μου γνωστοποίησαν ότι και σε αυτούς έγινε το ίδιο. Ήθελα να ρωτήσω, εσάς σας έχει τύχει ποτέ να γίνει έτσι? Μήπως λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν έρχονταν να μετρήσουν τα ρολόγια? Πως θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε και πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα? Κοιταξες το ρολόι αν η ένδειξη του εκκαθαριστικού είναι σωστή;Για και εμένα έτσι το έκαναν αλλά ο εκκαθαριστικός ως ένδειξη είναι βγαλμένος απο το μυαλό τους.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Welcome to the club. Σε εμάς έγινε πριν 4 χρόνια αυτό επειδή δεν περνούσαν να μετρήσουν ενώ το σταθερό τηλέφωνο για το τμήμα καταμετρησης δεν το σήκωνε κανένας. Αποτέλεσμα να μας έρχονται μόνο έναντι και όταν φιλοτιμηθηκαν να περάσουν μετά από 1 χρόνο μας ήρθαν 900 ευρώ λογαριασμός. Μετα εμφανίστηκε ξανά αυτό το πρόβλημα και τελικα η λύση ήταν να δίνω εγώ την μέτρηση από ενα 5ψηφιο νούμερο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ κάθε 2μηνο το δηλώνω διαδικτυακά. Αυτό το πρόβλημα το εχουν πάρα πολλοί. 54 λεπτά πριν, pavlovic είπε Δυστυχώς λόγω κορωναιού δεν έρχονταν να μετρήσουν. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ στην ΑΘήνα και τους πήρα τηλέφωνο. Μην ανησυχέις. Πληρωσέ το και αν έχει γίνει κάποιο λάθος θα αφαιρεθεί από τις επόμενες μετρήσεις Και πριν κορωνοιου γινόταν, δεν άλλαξε κάτι.
pavlovic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Welcome to the club. Σε εμάς έγινε πριν 4 χρόνια αυτό επειδή δεν περνούσαν να μετρήσουν ενώ το σταθερό τηλέφωνο για το τμήμα καταμετρησης δεν το σήκωνε κανένας. Αποτέλεσμα να μας έρχονται μόνο έναντι και όταν φιλοτιμηθηκαν να περάσουν μετά από 1 χρόνο μας ήρθαν 900 ευρώ λογαριασμός. Μετα εμφανίστηκε ξανά αυτό το πρόβλημα και τελικα η λύση ήταν να δίνω εγώ την μέτρηση από ενα 5ψηφιο νούμερο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ κάθε 2μηνο το δηλώνω διαδικτυακά. Αυτό το πρόβλημα το εχουν πάρα πολλοί. Και πριν κορωνοιου γινόταν, δεν άλλαξε κάτι. Συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Απλά τώρα από τη στιγμή που ο λογαριασμός εκδόθηκε τώρα ως 8μηνος με οποιο ποσο εκδόθηκε όπως ειπε ο TS, οφείλει να τον πληρωσει και λαθος να ειναι. Πριν χρονια την επαθα και εγω ετσι , μου ηρθε 400 ευρω ο λογαριασμος με 2500 kwh και οταν πηγα στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθω, μου ειπαν οτι πρεπει να το πληρωσω και στους επομενους λογαριασμους αν υπαρχει λαθος θα το δουν. Πράγματι, πληρωσα τα 400 και στους επομενους δεν πληρωσα τιποτα, αν θυμαμαι καλα ελαβα και επιστροφη
Joshua21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, pavlovic είπε Συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Απλά τώρα από τη στιγμή που ο λογαριασμός εκδόθηκε τώρα ως 8μηνος με οποιο ποσο εκδόθηκε όπως ειπε ο TS, οφείλει να τον πληρωσει και λαθος να ειναι. Πριν χρονια την επαθα και εγω ετσι , μου ηρθε 400 ευρω ο λογαριασμος με 2500 kwh και οταν πηγα στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθω, μου ειπαν οτι πρεπει να το πληρωσω και στους επομενους λογαριασμους αν υπαρχει λαθος θα το δουν. Πράγματι, πληρωσα τα 400 και στους επομενους δεν πληρωσα τιποτα, αν θυμαμαι καλα ελαβα και επιστροφη Γίνεται και αλλιώς, μόλις λάβεις τον λάθος λογαριασμό μπορείς να καλέσεις αμέσως τον ΔΕΔΔΗΕ και να δώσεις τη σωστή ένδειξη ώστε να εκδοθεί νέος διορθωμένος. Το έχω κάνει πολλές φορές, η τελευταία ήταν τον Νοέμβρη. Το μόνο κακό είναι ότι μέχρι να εκδοθεί ο διορθωμένος η ημερομηνία λήξης πληρωμής του προηγούμενου έχει περάσει, και έτσι ο διορθωμένος δεν θα έχει έκπτωση συνέπειας.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, pavlovic είπε Συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Απλά τώρα από τη στιγμή που ο λογαριασμός εκδόθηκε τώρα ως 8μηνος με οποιο ποσο εκδόθηκε όπως ειπε ο TS, οφείλει να τον πληρωσει και λαθος να ειναι. Πριν χρονια την επαθα και εγω ετσι , μου ηρθε 400 ευρω ο λογαριασμος με 2500 kwh και οταν πηγα στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθω, μου ειπαν οτι πρεπει να το πληρωσω και στους επομενους λογαριασμους αν υπαρχει λαθος θα το δουν. Πράγματι, πληρωσα τα 400 και στους επομενους δεν πληρωσα τιποτα, αν θυμαμαι καλα ελαβα και επιστροφη Θα μπορουσες να τον ειχες αφησεις και να σου κανουν συμψηφισμο στον επομενο
pavlovic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Θα μπορουσες να τον ειχες αφησεις και να σου κανουν συμψηφισμο στον επομενο Το ίδιο πράγμα είναι. Άσε που μέχρι να εκδοθεί να τον περάσουν, με τη γραφειοκρατία που υπάρχει, ΒΡΑΣΤΑ με το μπέρδεμα που θα γινόταν. Θα το εβλεπαν στους επόμενους λογαριασμούς
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, pavlovic είπε Συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Απλά τώρα από τη στιγμή που ο λογαριασμός εκδόθηκε τώρα ως 8μηνος με οποιο ποσο εκδόθηκε όπως ειπε ο TS, οφείλει να τον πληρωσει και λαθος να ειναι. Πριν χρονια την επαθα και εγω ετσι , μου ηρθε 400 ευρω ο λογαριασμος με 2500 kwh και οταν πηγα στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθω, μου ειπαν οτι πρεπει να το πληρωσω και στους επομενους λογαριασμους αν υπαρχει λαθος θα το δουν. Πράγματι, πληρωσα τα 400 και στους επομενους δεν πληρωσα τιποτα, αν θυμαμαι καλα ελαβα και επιστροφη Μπορείς να πληρώσεις ένα μέρος του λογαριασμού.Αν έχεις όμως δόσεις κλπ θα έχεις πρόβλημα γιατί λενε ότι χάνεται η ρύθμιση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, pavlovic είπε Συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Απλά τώρα από τη στιγμή που ο λογαριασμός εκδόθηκε τώρα ως 8μηνος με οποιο ποσο εκδόθηκε όπως ειπε ο TS, οφείλει να τον πληρωσει και λαθος να ειναι. Πριν χρονια την επαθα και εγω ετσι , μου ηρθε 400 ευρω ο λογαριασμος με 2500 kwh και οταν πηγα στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθω, μου ειπαν οτι πρεπει να το πληρωσω και στους επομενους λογαριασμους αν υπαρχει λαθος θα το δουν. Πράγματι, πληρωσα τα 400 και στους επομενους δεν πληρωσα τιποτα, αν θυμαμαι καλα ελαβα και επιστροφη Εαν είναι 8μηνος τότε θα τον εκκαθσρισουν για κατανάλωση 8 μηνών και θα αφαιρέσουν τυχόν πόσα από τρεις έναντι, αν οι έναντι ήταν μηδενικοι και πλήρωσε μόνο τελη ΤΑΠ κτλ τότε θα του έρθει καθαρά όλο το 8μηνο δίχως καμία αφαίρεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα