RacingCultureGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Όχι..θα το κρατήσω..συμφέρει..απλά είναι το γαμώτο που λέμε..τεσπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Καλημέρα και καλό Πάσχα να έχουμε. Έχει μήπως κάποιος από εσάς το πρότυπο δήλωσης υπαναχώρησης; Την Παρασκευή που μας πέρασε έχει αλλάξει το κινητό μου από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο. Η όλη διαδικασία έχει γίνει τηλεφωνικά με συνεργαζόμενο πωλητή/εταιρεία της cosmote και έχω υπογράψει το συμβόλαιο. Λόγω όμως του ότι τηλεφωνικά άλλα μου υποσχεθήκανε και άλλα βλέπω στο λογαριασμό και στις εκπτώσεις θέλω να προβώ σε υπαναχώρηση. Από την πρώτη στιγμή, την ίδια μέρα δηλαδή που ενεργοποιήθηκε το καρτοσυμβόλαιο και μίλησα για τις εκπτώσεις κλπ με το 13888 με διαβεβαίωσαν πως θα μου στείλουν στο email μου την δήλωση υπαναχώρησης. Μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κάτι και από το chat για 2η φορά μου λενε πως θα λάβω τη δήλωση στις επόμενες ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 19/4/2022 στις 9:44 ΠΜ, shodan είπε Καλημέρα και καλό Πάσχα να έχουμε. Έχει μήπως κάποιος από εσάς το πρότυπο δήλωσης υπαναχώρησης; Την Παρασκευή που μας πέρασε έχει αλλάξει το κινητό μου από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο. Η όλη διαδικασία έχει γίνει τηλεφωνικά με συνεργαζόμενο πωλητή/εταιρεία της cosmote και έχω υπογράψει το συμβόλαιο. Λόγω όμως του ότι τηλεφωνικά άλλα μου υποσχεθήκανε και άλλα βλέπω στο λογαριασμό και στις εκπτώσεις θέλω να προβώ σε υπαναχώρηση. Από την πρώτη στιγμή, την ίδια μέρα δηλαδή που ενεργοποιήθηκε το καρτοσυμβόλαιο και μίλησα για τις εκπτώσεις κλπ με το 13888 με διαβεβαίωσαν πως θα μου στείλουν στο email μου την δήλωση υπαναχώρησης. Μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κάτι και από το chat για 2η φορά μου λενε πως θα λάβω τη δήλωση στις επόμενες ημέρες. Φίλε μου ακριβώς τα ίδια τραβάω και εγώ με εσένα από εχθές.. τελικά στο στείλανε το έντυπο; Ξέρω ειναι παλιό το post σου εδώ αλλά αν στο στείλανε και υπάρχει περίπτωση να το έχεις στειλτο μου σε παρακαλώ να ξεμπερδευω με αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πάντα έτσι κάνουν... συμβόλαιο σε δυο λεπτά και όταν θες ακύρωση χρειάζεσαι αιώνες προσπάθειας και πρέπει να βρεις και το "κ@λ@χαρτο" υπαναχώρησης που δεν στο έστειλαν ποτέ. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Πάντα έτσι κάνουν... συμβόλαιο σε δυο λεπτά και όταν θες ακύρωση χρειάζεσαι αιώνες προσπάθειας και πρέπει να βρεις και το "κ@λ@χαρτο" υπαναχώρησης που δεν στο έστειλαν ποτέ. Σκεφτόμουνα να πάω να κάνω φορητότητα τους αριθμούς μου σε άλλο πάροχο και να τους αφήσω να κουρεύονται... Έτσι και αλλιώς μου έχουν πει ότι το αίτημα μου έχει καταγραφεί τηλεφωνικά για υπαναχώρηση από την πρώτη στιγμή... Δεν φταίω εγώ που δεν στέλνουν το έντυπο να τους το στείλω και γραπτά... Θα έχω τίποτα συνέπειες αν το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, maverick290402 είπε Φίλε μου ακριβώς τα ίδια τραβάω και εγώ με εσένα από εχθές.. τελικά στο στείλανε το έντυπο; Ξέρω ειναι παλιό το post σου εδώ αλλά αν στο στείλανε και υπάρχει περίπτωση να το έχεις στειλτο μου σε παρακαλώ να ξεμπερδευω με αυτούς. Καλημέρα φίλε μου. Το έντυπο μπορείς να το βρεις ΕΔΩ. Εγώ το είχα συμπληρώσει και το έστειλα με email στις ακόλουθες διευθύνσεις: cosmotesupport10 παπί cosmote.gr 13888 παπί cosmote.gr customercare παπί ote.gr Συνοδευόμενο και με το παρακάτω κείμενο. Αναφορά σε κείμενο Με την παρούσα σας δηλώνω ότι υπαναχωρώ από τη σύμβαση πώλησης με κωδικό αίτησης: ΧΧΧΧΧ, που αφορά την μετατροπή σε καρτοσυμβόλαιο στο πρόγραμμα Cosmote Καρτοσυμβόλαιο Unlimited Calls του αριθμού 697ΧΧΧΧΧ, που παραγγέλθηκε τηλεφωνικά στις ΧΧ/ΧΧ/20ΧΧ. ΟΝΟΜΑ ΠΕΛΑΤΗ: ΧΧΧ Α.Φ.Μ: ΧΧΧ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΑΤΗ: ΧΧΧ Παρακαλώ όπως επιβεβαιώσετε τη λήψη αυτού του email και της αίτησής μου για την υπαναχώρησή μου από το συμβόλαιο. Επισυνάπτω συμπληρωμένο και το έντυπο δήλωσης υπαναχώρησης. Νομίζω 1-2 ημέρες μετά την αποστολή με πήραν τηλέφωνο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα