Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Το σπαστικο με το pinterest ειναι οτι ακομα και αν στο βγαλει ως αποτελεσμα στο google search δεν σε αφηνει καν να το δεις να παρεις μια ιδεα, πρεπει να κανεις λογαριασμο. Κατα τα αλλα κατι θα ξερουν στην μικρομαλακη που ειναι διατεθημεοι να δωσουν παραπανω απο οσα εδωσαν για να αποκτησουν το linkedin.
youraccount Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, petasis είπε Από ότι κατάλαβα λειτουργεί 10 χρόνια, δεν έχει κέρδη, χάνει κάπου 100 εκ. την χρονιά (ή το τετράμηνο; ), και ταυτόχρονα αξίζει 51 δις. Το τι προσφέρει, δεν το έχω καταλάβει, κάτι φωτογραφίες δείχνει. Φυσικά η μίκροσοφτ ξέρει καλύτερα. Ότι και να προσφέρει αφού μπαίνει μέσα έπρεπε να είχε κλείσει. Ίσως πουλάει data και δεν τα εμφανίζει σε ισολογισμούς μέσω τρίτων εταιρειών. 2 ώρες πριν, mariosspitie είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδω γελαμε ! Το Pinterest ειναι το δυνατοτερο μεσο σε προωθηση προιοντων μετα το Instagram στις ΗΠΑ και δεν ειναι ΚΑΝ social media. Με 75% γυναικειο πληθυσμο επι των χρηστων να μπουσταρουν την αγορα δεν μπορει να του κανεις κανεις τιποτα. 400% αυξηση τις διαδραστικοτητας του ετησιως σερι τα τελευταια 3 χρονια. Να τι γινεται οταν συνδιαζεις αριστα τις βασικες ιδεες ενος search engine & ενος social media. Μην γελάς πολύ όμως. Πες.μας λεφτά πως βγάζει. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από youraccount
mariosspitie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, youraccount είπε Ότι και να προσφέρει αφού μπαίνει μέσα έπρεπε να είχε κλείσει. Ίσως πουλάει data και δεν τα εμφανίζει σε ισολογισμούς μέσω τρίτων εταιρειών. Μην γελάς πολύ όμως. Πες.μας λεφτά πως βγάζει. 1. Διαφημισεις 2. Χρηματιστηριο 3. Προωθηση προιοντων. Υ.Γ. Μην κανεις τετοιες ερωτησεις ανοιχτα γιατι εκτιθεσαι αδερφε. Το Pinterest αν δεν εβγαζε λεφτα δεν θα ηταν εκει που ειναι
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, mariosspitie είπε 1. Διαφημισεις 2. Χρηματιστηριο 3. Προωθηση προιοντων. Υ.Γ. Μην κανεις τετοιες ερωτησεις ανοιχτα γιατι εκτιθεσαι αδερφε. Το Pinterest αν δεν εβγαζε λεφτα δεν θα ηταν εκει που ειναι εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις. αν ο ισολογισμός είναι αρνητικός όλα αυτά που γράφεις είναι αερολογίες στην καλύτερη. η λογική λέει ότι τα πρώτα χρόνια μπαίνουν μέσα και περιμένουν ειτε να γυρίσουν σε θετικά αποτελέσματα κάποια στιγμή ή το πιο πιθανό να εξαγοραστούν
SilverMachine Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, malmsteen1984 είπε εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις. αν ο ισολογισμός είναι αρνητικός όλα αυτά που γράφεις είναι αερολογίες στην καλύτερη. η λογική λέει ότι τα πρώτα χρόνια μπαίνουν μέσα και περιμένουν ειτε να γυρίσουν σε θετικά αποτελέσματα κάποια στιγμή ή το πιο πιθανό να εξαγοραστούν Το λαθος ειναι δικο σου αδερφε. Ενταξει, πεταχτηκε ενα παλικαρι κ ειπε ενα τουβλο οτι το Pinterest χανει 100 μυρια το μηνα, μπαινει μεσα 10 χρονια κ παρολα αυτα αξιζει 51 δισ. Κ σε ρωταω- τι ειναι το μονο που ξερεις στα σιγουρα? ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 51 ΔΙΣ. Τα αλλα ειναι επιχειρηματολογια_αλα_ινσομνια, πασπαλισμενα με λογικη "οτι δεν καταλαβαινω αμολαω μια γερη να λιωσει το εσωρουχο κ κανω πως καταλαβαινω". Το εν λογω σαιτ εχει 460 μυρια χρηστες κινηση τον μηνα, η μετοχη του ανεβηκε 10%, η βαση του αυξηθηκε 11% απο περσυ στην Αμερικη κ 46% στον υπολοιπο κοσμο, παρουσιασε ανοδο στα κερδη στο 67% αμερικη κ 145% παγκοσμια, τα εσοδα του παρουσιασαν αυξηση κ φτασαν τα 706 μυρια για Q4 2020 (!!! Χανει λεφτα??? χαχαχαχ!!!) κ σε γενικες γραμμες παει καλυτερα ακομα κ απ τις προβλεψεις των διαφορων οικων -λογω lockdown κλπ. Βρισκονται σε τοσο καλη θεση, λογω πανδημιας, που υπολογιζουν διπλασιασμους εσοδων σε συντομο χρονικο διαστημα, 70% ανοδο ΥτΥ, κ ηδη επεκτεινονται αυτην την στιγμη που μιλαμε σε λατινικη Αμερικη!!!! https://www.cnbc.com/2021/02/04/pinterest-pins-earnings-q4-2020.html#:~:text=The company's total U.S. revenue,in average revenue per user. Ερχεται ο Μπιλαρας κ παζαρευει ενα σαιτ για κατι δις, κ ερχεται κ ενας νεο-φουφουτος φραπεδιαρης κ σου λεει οτι ο Μπιλαρας ειναι κοροιδο. Κ συ πιστευεις τον δευτερο? Τσ τσ τσ.... κακο παιδι...... 1 2
mariosspitie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις. αν ο ισολογισμός είναι αρνητικός όλα αυτά που γράφεις είναι αερολογίες στην καλύτερη. η λογική λέει ότι τα πρώτα χρόνια μπαίνουν μέσα και περιμένουν ειτε να γυρίσουν σε θετικά αποτελέσματα κάποια στιγμή ή το πιο πιθανό να εξαγοραστούν Ρε φιλε μου εγω αερολογω ? Δλδ ολα τα επισημα σαιτ που αναφερουν τα κερδη και το impact του pinterest ας πουμε κανουν λαθος ενω εσυ ξερεις το κολπο ? Και αν εχεις καμια πληροφορια απο μεσα πες το μας να χωθουμε να την παρουμε αφου ειναι τετοια φιρα η εταιρια. Μου λες οτι αερολογω για μια εταιρια οπου κυριαρχει χρονια στο χωρο της και καθε χρονο μας δειχνει τι κανει. Οποτε αδερφε μου οχι. Εσυ αερολογεις και ξεκαθαρα στον αερα αυτα που λες.
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Το λαθος ειναι δικο σου αδερφε. Ενταξει, πεταχτηκε ενα παλικαρι κ ειπε ενα τουβλο οτι το Pinterest χανει 100 μυρια το μηνα, μπαινει μεσα 10 χρονια κ παρολα αυτα αξιζει 51 δισ. Κ σε ρωταω- τι ειναι το μονο που ξερεις στα σιγουρα? ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 51 ΔΙΣ. Τα αλλα ειναι επιχειρηματολογια_αλα_ινσομνια, πασπαλισμενα με λογικη "οτι δεν καταλαβαινω αμολαω μια γερη να λιωσει το εσωρουχο κ κανω πως καταλαβαινω". Το εν λογω σαιτ εχει 460 μυρια χρηστες κινηση τον μηνα, η μετοχη του ανεβηκε 10%, η βαση του αυξηθηκε 11% απο περσυ στην Αμερικη κ 46% στον υπολοιπο κοσμο, παρουσιασε ανοδο στα κερδη στο 67% αμερικη κ 145% παγκοσμια, τα εσοδα του παρουσιασαν αυξηση κ φτασαν τα 706 μυρια για Q4 2020 (!!! Χανει λεφτα??? χαχαχαχ!!!) κ σε γενικες γραμμες παει καλυτερα ακομα κ απ τις προβλεψεις των διαφορων οικων -λογω lockdown κλπ. Βρισκονται σε τοσο καλη θεση, λογω πανδημιας, που υπολογιζουν διπλασιασμους εσοδων σε συντομο χρονικο διαστημα, 70% ανοδο ΥτΥ, κ ηδη επεκτεινονται αυτην την στιγμη που μιλαμε σε λατινικη Αμερικη!!!! https://www.cnbc.com/2021/02/04/pinterest-pins-earnings-q4-2020.html#:~:text=The company's total U.S. revenue,in average revenue per user. Ερχεται ο Μπιλαρας κ παζαρευει ενα σαιτ για κατι δις, κ ερχεται κ ενας νεο-φουφουτος φραπεδιαρης κ σου λεει οτι ο Μπιλαρας ειναι κοροιδο. Κ συ πιστευεις τον δευτερο? Τσ τσ τσ.... κακο παιδι...... πριν γράψω το μνμ μου δεν είχα δει τον ισολογισμό της εταιρίας. όπως έγραψες βασίστηκα στα λεγόμενα του προηγούμενου. εσύ όλα αυτά που γράφεις τα διάβασες στον ισολογισμό ή απλά στο άρθρο του cnbc που δεν έχεις συνδρομή και απλά διαβάζεις το highlight? πάρε και διάβασε το ισολογισμό κακό παιδί και πες μου αν είναι μία υγιής επιχείρηση. εγώ δεν θα επένδυα πάντως https://finance.yahoo.com/quote/PINS/financials?p=PINS μπορεί με τη microsoft να ανέβει και να γίνει καλύτερη. το μέλλον θα δείξει 48 λεπτά πριν, mariosspitie είπε Ρε φιλε μου εγω αερολογω ? Δλδ ολα τα επισημα σαιτ που αναφερουν τα κερδη και το impact του pinterest ας πουμε κανουν λαθος ενω εσυ ξερεις το κολπο ? Και αν εχεις καμια πληροφορια απο μεσα πες το μας να χωθουμε να την παρουμε αφου ειναι τετοια φιρα η εταιρια. Μου λες οτι αερολογω για μια εταιρια οπου κυριαρχει χρονια στο χωρο της και καθε χρονο μας δειχνει τι κανει. Οποτε αδερφε μου οχι. Εσυ αερολογεις και ξεκαθαρα στον αερα αυτα που λες. φυσικά και αερολογείς. εγραψες τα εξής: 1. Διαφημισεις 2. Χρηματιστηριο 3. Προωθηση προιοντων. εξήγησε μας πως βγάζει χρήματα και από τα 3. έχει διαφημίσεις το pinterest? άλλο το να πουλάει τα δεδομένα μας και άλλο διαφημίσεις. χρηματιστήριο? εξήγησε μου πως βγάζει λεφτά από το χρηματιστήριο προώθηση προιόντων? το pinterest μου λες πως κάνει προώθηση προιόντων? και μετά μου γράφεις αν έχω κάποια πληροφορία να σου το πω να χωθούμε να την πάρουμε αφού είναι τέτοια φίρα η εταιρία. μα αν είναι φίρα θα την αγοράσεις ή θα την σορτάρεις? γεμίσαμε επενδυτές και στο ινσόμνια που δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα demo λογαριασμό στη ζωή τους σε πλατφόρμα
Karnov Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Ένα βαρβάτο μαζικό μποϋκοτάζ σε παγκόσμια κλίμακα απέναντι σε facebook , microsoft και google και συναφή είναι αυτό που χρειάζεται. Υποστηρίξτε εναλλακτικές μορφές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
great Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 που το ξεθαψαν αυτό; η φουσκα του έχει σκασει χρονια τωρα, ποιος ασχολειτε ακόμα. Πλυντήριο μυρίζει......
youraccount Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, mariosspitie είπε 1. Διαφημισεις 2. Χρηματιστηριο 3. Προωθηση προιοντων. Υ.Γ. Μην κανεις τετοιες ερωτησεις ανοιχτα γιατι εκτιθεσαι αδερφε. Το Pinterest αν δεν εβγαζε λεφτα δεν θα ηταν εκει που ειναι Αφού ο άλλος σου λέει μπαίνει μέσα 100 εκ το χρόνο. Εγώ εκτίθομαι ή εσύ που λες αρλούμπες.
petasis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, SilverMachine είπε Το λαθος ειναι δικο σου αδερφε. Ενταξει, πεταχτηκε ενα παλικαρι κ ειπε ενα τουβλο οτι το Pinterest χανει 100 μυρια το μηνα, μπαινει μεσα 10 χρονια κ παρολα αυτα αξιζει 51 δισ. Κ σε ρωταω- τι ειναι το μονο που ξερεις στα σιγουρα? ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 51 ΔΙΣ. Τα αλλα ειναι επιχειρηματολογια_αλα_ινσομνια, πασπαλισμενα με λογικη "οτι δεν καταλαβαινω αμολαω μια γερη να λιωσει το εσωρουχο κ κανω πως καταλαβαινω". Το εν λογω σαιτ εχει 460 μυρια χρηστες κινηση τον μηνα, η μετοχη του ανεβηκε 10%, η βαση του αυξηθηκε 11% απο περσυ στην Αμερικη κ 46% στον υπολοιπο κοσμο, παρουσιασε ανοδο στα κερδη στο 67% αμερικη κ 145% παγκοσμια, τα εσοδα του παρουσιασαν αυξηση κ φτασαν τα 706 μυρια για Q4 2020 (!!! Χανει λεφτα??? χαχαχαχ!!!) κ σε γενικες γραμμες παει καλυτερα ακομα κ απ τις προβλεψεις των διαφορων οικων -λογω lockdown κλπ. Βρισκονται σε τοσο καλη θεση, λογω πανδημιας, που υπολογιζουν διπλασιασμους εσοδων σε συντομο χρονικο διαστημα, 70% ανοδο ΥτΥ, κ ηδη επεκτεινονται αυτην την στιγμη που μιλαμε σε λατινικη Αμερικη!!!! https://www.cnbc.com/2021/02/04/pinterest-pins-earnings-q4-2020.html#:~:text=The company's total U.S. revenue,in average revenue per user. Ερχεται ο Μπιλαρας κ παζαρευει ενα σαιτ για κατι δις, κ ερχεται κ ενας νεο-φουφουτος φραπεδιαρης κ σου λεει οτι ο Μπιλαρας ειναι κοροιδο. Κ συ πιστευεις τον δευτερο? Τσ τσ τσ.... κακο παιδι...... Εγώ που είπα το τούβλο, το είδα από εδώ: https://investor.pinterestinc.com/press-releases/press-releases-details/2021/Pinterest-Announces-Fourth-Quarter-and-Full-Year-2020-Results/default.aspx Αυτό το αποτέλεσμα για το 2020, τι σημαίνει; Εγώ καταλαβαίνω ζημιές 1,3 δις το 2019, ζημιές 128 εκατομμύρια το 2020. Net income (loss) $ (128,323) $ (1,361,371)
mariosspitie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε πριν γράψω το μνμ μου δεν είχα δει τον ισολογισμό της εταιρίας. όπως έγραψες βασίστηκα στα λεγόμενα του προηγούμενου. εσύ όλα αυτά που γράφεις τα διάβασες στον ισολογισμό ή απλά στο άρθρο του cnbc που δεν έχεις συνδρομή και απλά διαβάζεις το highlight? πάρε και διάβασε το ισολογισμό κακό παιδί και πες μου αν είναι μία υγιής επιχείρηση. εγώ δεν θα επένδυα πάντως https://finance.yahoo.com/quote/PINS/financials?p=PINS μπορεί με τη microsoft να ανέβει και να γίνει καλύτερη. το μέλλον θα δείξει φυσικά και αερολογείς. εγραψες τα εξής: 1. Διαφημισεις 2. Χρηματιστηριο 3. Προωθηση προιοντων. εξήγησε μας πως βγάζει χρήματα και από τα 3. έχει διαφημίσεις το pinterest? άλλο το να πουλάει τα δεδομένα μας και άλλο διαφημίσεις. χρηματιστήριο? εξήγησε μου πως βγάζει λεφτά από το χρηματιστήριο προώθηση προιόντων? το pinterest μου λες πως κάνει προώθηση προιόντων? και μετά μου γράφεις αν έχω κάποια πληροφορία να σου το πω να χωθούμε να την πάρουμε αφού είναι τέτοια φίρα η εταιρία. μα αν είναι φίρα θα την αγοράσεις ή θα την σορτάρεις? γεμίσαμε επενδυτές και στο ινσόμνια που δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα demo λογαριασμό στη ζωή τους σε πλατφόρμα <γεμίσαμε επενδυτές και στο ινσόμνια που δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα demo λογαριασμό στη ζωή τους σε πλατφόρμα > Αυτο που θιγεσαι και προσβαλεις λες και σου θιξανε τα ιδανικα. Εισαι η επιτομη αυτου που εγραψες. Υγεια πανω απ ολα φιλε μου !
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, mariosspitie είπε <γεμίσαμε επενδυτές και στο ινσόμνια που δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα demo λογαριασμό στη ζωή τους σε πλατφόρμα > Αυτο που θιγεσαι και προσβαλεις λες και σου θιξανε τα ιδανικα. Εισαι η επιτομη αυτου που εγραψες. Υγεια πανω απ ολα φιλε μου ! Εσυ θιχτηκες για την αγαπημένη σου εταιρεία αλλα απαντηση δεν εδωσες. Υγεια όπως είπες φιλε. Καλο βραδυ
youraccount Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, mariosspitie είπε <γεμίσαμε επενδυτές και στο ινσόμνια που δεν έχουν ανοίξει ούτε ένα demo λογαριασμό στη ζωή τους σε πλατφόρμα > Αυτο που θιγεσαι και προσβαλεις λες και σου θιξανε τα ιδανικα. Εισαι η επιτομη αυτου που εγραψες. Υγεια πανω απ ολα φιλε μου ! Δεν είμαστε επενδυτές, βλέπουμε τα πραγματικά στοιχεία. Δεν μιλάμε για αέρα, τζόγο, κλπ από χρηματιστήριο. Μιλάμε για υγιείς επιχειρήσεις. Και μια εταιρεία που δέκα χρόνια χρόνια μπαίνει μέσα δεν είναι υγιής. Και άποψη μου το pinterest ποτέ δεν θα βγάλει λεφτά. Αν διάβασες το άρθρο η microsoft το θέλει για να πείσει ότι το azure μπορεί να υποστηρίξει υπηρεσίες μεγάλης κλίμακας ώστε να τραβήξει μεγάλους πελάτες. Όχι γιατί θα βγάλει λεφτά από το pinterest, μέσα θα μπει. Προφανώς ξέρουν καλύτερα τι μπορεί να βοηθήσει το business τους αφού το azure όλο και μεγαλώνει. Αλλά τα 51 δις αποκλείεται να τα δώσει, πάλι αέρα και λίγα λεφτά θα δώσει. 1
SilverMachine Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε πριν γράψω το μνμ μου δεν είχα δει τον ισολογισμό της εταιρίας. όπως έγραψες βασίστηκα στα λεγόμενα του προηγούμενου. εσύ όλα αυτά που γράφεις τα διάβασες στον ισολογισμό ή απλά στο άρθρο του cnbc που δεν έχεις συνδρομή και απλά διαβάζεις το highlight? πάρε και διάβασε το ισολογισμό κακό παιδί και πες μου αν είναι μία υγιής επιχείρηση. εγώ δεν θα επένδυα πάντως α) Eβλεπα ονειρο το pinterest κ με το που σηκωθηκα ειπα να τρεξω να ψαξω τον ισολογισμο του φιλε!!! β) Ειμαι φανατικος των εφοριακων δηλωσεων των σοσιαλ κ μερικες φορες τις κανω πριντ κ τις παιρνω μαζι μου στην τουαλεττα κ τις διαβαζω. Με βοηθαν οταν εχω δυσκοιλιοτητα. γ) Νοιωθω ανασφαλης γιατι δεν εχω συνδρομη στο CNBC κ φροντιζω να το αναφερω σε καθε μου ποσταρισμα, μπας κ με λυπηθουν κ με βαλουν τσαμπα στις μηνιαιες τους... Εστειλα κ απειλητικο ΠΜ στον διευθυντη της εταιριας οτι θα ειναι υπευθυνος για την αυτοκτονια μου αν δεν εισακουστει η απαιτηση μου. δ) Ειμαι γκρουπι της microsoft κ οτι αποφαση παιρνει την υποστηριζω 200% !! Μαζευω λεφτα να αγορασω αυτοκινητο να ταξιδευω οπου μαθαινω οτι πηγαινει ο Μπιλ Γκειτς. ε) Ο Μπιλαρας ειναι Θεος ! Πως τολμας να αμφισβητεις την Θεια Βουληση Εξαγορας αχρειε θνητε !!??? Γονατισε κ αρχισε να προσευχεσε για συνχωρεση τωρα !! (πριν σου βγαλει κανα watermark η οθονη) Απαντησε σε 20 δευτερολεπτα. 5 ώρες πριν, petasis είπε Εγώ που είπα το τούβλο, το είδα από εδώ: ........... Αυτό το αποτέλεσμα για το 2020, τι σημαίνει; Εγώ καταλαβαίνω ζημιές 1,3 δις το 2019, ζημιές 128 εκατομμύρια το 2020. Μπορει να εχεις καποιο δικιο- δεν ειμαι μανατζερ εταιρειας να διαχειριζομαι οικονομικα καθε μηνα. Αυτο που βλεπω εγω ομως ειναι οτι α) εχει σταθερη ανοδικη πορεια σε ολους τους δεικτες. β) τα εξοδα ειναι σταθερα μειουμενα ΕΚΤΟΣ του 2019 που εκτοξευτικαν τρομαχτικα (αρα περιλαμβανουν κατι που εγινε 1 φορα). γ) παρακατω στους πινακες φαινεται οτι παρολες τις χασουρες ανα τα χρονια, εχουν σοβαροτατο κεφαλαιο μαζεμενο. α+β+γ= αν τα βαλεις αυτα μαζι βλεπεις οτι η εταιρια κανει ενα καινουργιο σχετικα κολπακι.... Πηγαινε παρακατω στους πινακες κ δες οτι το 2019 ξοδεψαν τρομερα ποσα σε αγορες/ επαναγορες μετοχων. Αυτο ειναι κατι που γινεται τα τελευταια 5 χρονια για φορολογικες διευκολυνσεις. Δλδ ειναι πλασματικα εξοδα..... (γιαυτο κ δηλωνουν καθαρα που φυγαν τα λεφτα, για να καταλαβαινουν οι ενδιαφερομενοι οτι δεν ειναι χρεοκοπημενοι). Αρα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι εχουν καλους λογιστες κ παιζουν με το κεφαλαιο τους για να γλυτωσουν λεφτα. Οχι οτι μπαινουν μεσα καθε χρονο. Αλλα ενταξει- λογιστης δεν ειμαι. Γενικα θα ελεγα οτι δεν ειναι ασχημη εταιρια. Δεν εχει την επιτυχια ενος ΦΒ, αλλα στεκεται. Κ ναι, με καμια ελπιδα να ξεκολησουμε απ το σπιτι λογω υιου, θα αγοραζα μετοχες της- ιδιως για την περιπτωση που την αγορασει ο γιαουρτακιας. Μετα, μπορει να μην την χρησιμοποιω, αλλα οσες φορες χρειαστηκε να μπω κ να ριξω μια ματια θα ελεγα οτι ειναι by far οτι πιο ποιοτικο στην αναζητηση κ τις φωτο. Σκαλοπατια παραπανω του Ιnstafart. Το τελευταιο ειναι για τινειτζερς κ το πρωτο για επαγγελματιες. Μπορει να μιλαω υποκειμενικα, αλλα η μικρη εμπειρια μου μαζι του ηταν θετικοτατη. Αρα, πιστευω οτι θα ανεβει κ αλλο σαν εταιρεια λογω περιεχομενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα