trib Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Όπως αναφέρουν οι Financial Times, η συμφωνία μπορεί να βοηθούσε την περαιτέρω προώθηση του Azure. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft είχε ξεκινήσει συνομιλίες με την Pinterest σε μια προσπάθεια απόκτησης του κοινωνικού δικτύου. Οι Financial Times αναφέρουν ότι ο τεχνολογικός γίγαντας πλησίασε το Pinterest τους τελευταίους μήνες για μια συμφωνία, αλλά επί του παρόντος αυτές οι συνομιλίες δεν είναι ενεργές. Αν είχε γίνει μια συμφωνία, θα ήταν η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα της Microsoft, δεδομένου ότι το Pinterest εκτιμάται στα $51 δισεκατομμύρια. Το πιθανό ενδιαφέρον της Microsoft για το Pinterest θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια νέα στρατηγική για την περαιτέρω προώθηση των cloud υπηρεσιών της. Η Microsoft προσπαθεί να πείσει τις μεγαλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες να χρησιμοποιήσουν το Azure Cloud. Με το AWS της Amazon να κυριαρχεί σε αυτό το τμήμα της αγοράς, μεγάλα ονόματα όπως το Pinterest θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσελκύσουν επιπλέον πελάτες για το Azure. Η προσπάθεια προσέγγισης της Microsoft μοιάζει με αυτή του TikTok. Αν και δεν ήταν τελικά επιτυχής, μια συμφωνία με το TikTok θα πρόσφερε στη Microsoft πολύτιμα δεδομένα και διέξοδο για τις πολλές υπηρεσίες της ενώ επίσης θα λειτουργούσε ως μια τεράστια διαφήμιση για τους συνεργάτες και μεταπωλητές της που προσπαθούν να πείσουν τις επιχειρήσεις να επιλέξουν το Azure και όχι το AWS. Υπό τη διεύθυνση του CEO Satya Nadella, η Microsoft έχει αποκτήσει ορισμένες σημαντικές εταιρίες, όπως την GitHub με $7,5 δισεκατομμύρια αλλά και το Linkedin έναντι $26,2 δισεκατομμυρίων. Η Microsoft βρίσκεται επίσης στα τελευταία στάδια για την απόκτηση της Bethesda, εξαγορά αξίας $7,5 δισεκατομμυρίων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
jack124 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Όταν δεν μπορείς να ανταγωνιστείς απλά τα εξαγοράζεις Microsoft 😅
petasis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε 51 b$? Από ότι κατάλαβα λειτουργεί 10 χρόνια, δεν έχει κέρδη, χάνει κάπου 100 εκ. την χρονιά (ή το τετράμηνο; ), και ταυτόχρονα αξίζει 51 δις. Το τι προσφέρει, δεν το έχω καταλάβει, κάτι φωτογραφίες δείχνει. Φυσικά η μίκροσοφτ ξέρει καλύτερα. 9 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) τελικα το ξεπλυμα εχει ανεβει πολλα ....παρα πολλα επιπεδα πλεον. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
elamefora Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, petasis είπε Από ότι κατάλαβα λειτουργεί 10 χρόνια, δεν έχει κέρδη, χάνει κάπου 100 εκ. την χρονιά (ή το τετράμηνο; ), και ταυτόχρονα αξίζει 51 δις. Το τι προσφέρει, δεν το έχω καταλάβει, κάτι φωτογραφίες δείχνει. Φυσικά η μίκροσοφτ ξέρει καλύτερα. Nαι ρε μαν.και εγω δε μπορω να μπω στο σκεπτικο του.Δηλαδη θες χειροτεχνιες.Μπες σωληνα.Θες τραπεζαρια απο εξωτικα υλικα 😁😁.μπες σωληνα.κτλ κτλ
dikasths Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Από τις πιο άχρηστες πλατφόρμες το pinterest, μήπως αποτιμάται 51 ευρώ;
leftis95 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλλον ο CEO δεν ήταν Pinterested στην προσφορά της Microsoft 🥶 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από leftis95
MetroStar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, petasis είπε Από ότι κατάλαβα λειτουργεί 10 χρόνια, δεν έχει κέρδη, χάνει κάπου 100 εκ. την χρονιά (ή το τετράμηνο; ), και ταυτόχρονα αξίζει 51 δις. Το τι προσφέρει, δεν το έχω καταλάβει, κάτι φωτογραφίες δείχνει. Φυσικά η μίκροσοφτ ξέρει καλύτερα. Ούτε εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς προσφέρει...
mants118 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, leftis95 είπε Μάλλον ο CEO δεν ήταν Pinterested στην προσφορά της Microsoft 🥶 Σίγουρα τρελό αστείο. 😛🤣😁 Πάντως ούτε κι εγώ καταλαβαίνω πως θα βοηθούσε αυτή η εφαρμογή τα cloud πλάνα της Microsoft.
povaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν είναι στο δικό σας industry για να λέτε ότι δεν ξέρετε τι προσφέρει. Αφορά κυρίως designers, art, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κλπ κλπ. Η δύναμη του είναι το search του και τα related αποτελέσματα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από povaras 2
mariosspitie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδω γελαμε ! Το Pinterest ειναι το δυνατοτερο μεσο σε προωθηση προιοντων μετα το Instagram στις ΗΠΑ και δεν ειναι ΚΑΝ social media. Με 75% γυναικειο πληθυσμο επι των χρηστων να μπουσταρουν την αγορα δεν μπορει να του κανεις κανεις τιποτα. 400% αυξηση τις διαδραστικοτητας του ετησιως σερι τα τελευταια 3 χρονια. Να τι γινεται οταν συνδιαζεις αριστα τις βασικες ιδεες ενος search engine & ενος social media. 1 1
hyperspaced Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Ούτε εγώ καταλαβαίνω τί προσφέρει και κάνει $51Β. Μάλλον έχει σχέση με τη γυναικεία ματαιοδοξία, άρα και $100Β λίγα θα είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα