Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, toseg1 είπε

Έχω βάλει σε αγγελία το αυτοκίνητο μου προς πώληση. Επειδή δεν έχω κάνει αυτή τη διαδικασία θέλω να εξασφαλίσω πως θα πάρω τα λεφτά από τον αγοραστή. Το καλύτερο θα ήταν να μου βάλει τα λεφτά στη τράπεζα σε λογαριασμό μου πριν τη μεταβίβαση και μετά να πάμε για τη μεταβίβαση. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει δεκτό από τον αγοραστή . Υπάρχει καμμιά γνώμη πως μπορεί να γίνει από κάποιον που το έχει κάνει με αγοραστή που δεν τον ξέρει? Το αυτοκίνητο ΔΕΝ το έχω πάρει με δάνειο . Από ότι διαβάζω στο ίντερνετ αν το έχεις πάρει με δάνειο αυτό φαίνεται στην άδεια. Είναι σωστό αυτό ή όχι? Πως μπορούμε να κατοχυρωθούμε και οι δύο? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρω για τις απαντήσεις σας

Παντα υπαρχουν σημεια που εκεινη τη στιγμη φαινεται οτι ενας απο τους δυο εχει το πανω χερι! Πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη..

Εγω οταν αγορασα του εδειξα τα χρηματα.. πηγαμε στο υπουργειο  να φτιαξαμε δηλωσεις.. Μας ειπαν να περασουμε σε 2 ωρες..  Πηγαμε στην τραπεζα για καταθεση.. μετα για καφεδακι.. και τελος στο υπουργειο για παραλαβη της αδειας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...