Ntoulias10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα friends έχω ένα θέματακι μόλις έκανα παραλαβή τον επεξεργαστή του παραπάνω τίτλου και όταν έκανα τη σύνδεση, το pc δεν ανοίγει ενώ τα φανάρια όλα λειτουργούν κανονικά και μετά από 5-6 sec κάνει restart. ( έχω κάνε reset bios και δεν δούλεψε.)
benign Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Ntoulias10 είπε Καλησπέρα friends έχω ένα θέματακι μόλις έκανα παραλαβή τον επεξεργαστή του παραπάνω τίτλου και όταν έκανα τη σύνδεση, το pc δεν ανοίγει ενώ τα φανάρια όλα λειτουργούν κανονικά και μετά από 5-6 sec κάνει restart. ( έχω κάνε reset bios και δεν δούλεψε.) Μεταχειρισμενος επεξεργαστης απο ιδιωτη η καινουργιος και αγορασμενος απο καταστημα? Τα αλλα ολα,μητρικη,ram κ.τ.λ. ειναι αγορασμενα απο καταστημα η μεταχειρισμενα? Το σωστο ειναι να μας πειτε τα παντα απο την αρχη.Απο τι hardware αποτελειται ολος ο υπολογιστης,καρτα γραφικων,τροφοδοτικο,κ.τ.λ. ωστε να υπαρχει πληρης εικονα. 1
petranc2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μαλλον το εφτιαξε αλλα δε μας ειπε τι ειχε τελικα ειμαι περιεργος......... 2
leros2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 20 ώρες πριν, petranc2 είπε ε μας ειπε τι ειχε τελικα ειμαι περιεργος......... Τρολίτιδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα