Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω καρτα ηχου την sound blaster ae-5 και εχω πανω κατι logitech ηχεια παλια αλλα αρκετα καλα για τα γουστα μου.

Απλα θελω οταν ακουω ηχο απο youtube πχ να ακουγεται απο ολα τα ηχεια γιατι δεν ακουγεται απο το πισω αριστερα και δεξι.

Ξερω οτι ετσι ειναι το σωστο γιατι το  youtube  δεν εχει 5.1 αλλα μπορω με καποιο τροπο να ακουω απο ολα τα ηχεια σε ολες τις λειτουργειες του pc ? 

Δοκιμασα τα παντα μεσα απο την εφαρμογη της sound blaster, και stereo και οτι επιλογη ειχε αλλα τπτ.

Ας ακουγετε το ιδιο πραγμα δεν πειραζει αλλα θα κερδισω συν 2 ηχεια...

Ευχαριστω

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, captainrodos5 είπε

Γεια σας, εχω καρτα ηχου την sound blaster ae-5 και εχω πανω κατι logitech ηχεια παλια αλλα αρκετα καλα για τα γουστα μου.

Απλα θελω οταν ακουω ηχο απο youtube πχ να ακουγεται απο ολα τα ηχεια γιατι δεν ακουγεται απο το πισω αριστερα και δεξι.

Ξερω οτι ετσι ειναι το σωστο γιατι το  youtube  δεν εχει 5.1 αλλα μπορω με καποιο τροπο να ακουω απο ολα τα ηχεια σε ολες τις λειτουργειες του pc ? 

Δοκιμασα τα παντα μεσα απο την εφαρμογη της sound blaster, και stereo και οτι επιλογη ειχε αλλα τπτ.

Ας ακουγετε το ιδιο πραγμα δεν πειραζει αλλα θα κερδισω συν 2 ηχεια...

Ευχαριστω

δοκίμασε μια αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, captainrodos5 είπε

Οχι δυστηχως, δεν αλλαξε κατι στα ηχεια ...

Από τα properties των output devices στα windows, θα βρεις μια καρτέλα που λέει enhancements. Εκεί μπορεί να διαλέξεις κάτι που λέγεται speaker fill ή κάπως έτσι. 

Δεν συνιστάται γιατί θα χάσεις και το stereo και θα μπερδεύτουν τα κανάλια σε όλα τα ηχεία. Θα γίνει πιο muddy o ηχος. Ωστόσο θα δουλεύουν και τα 5. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...