Προς το περιεχόμενο

Καθυστερήσεις στο ίντερνετ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Πάρα πολύ καιρό, έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Μερικές φορές, κάνει κάτι καθυστερήσεις στην φόρτωση των σελίδων, και είναι πραγματικά σπαστικό. Επικοινωνώ με τη Nova, και πραγματικά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Μέχρι που έστειλαν τεχνικό, ξανακοίταξε τις ενώσεις, και το μόνο που μου βρήκε ήταν οτι θέλει αλλαγή μια πρίζα τηλεφώνου. Και μέσα στο κουτί της γραμμής έβαλε διακλαδωτή και χώρισε τα καλώδια του τηλεφώνου και του ίντερνετ. Όλο αυτό έγινε το καλοκαίρι. Για ένα μήνα είμασταν οκ! μετά πάααλι τα ίδια... και ακόμα τα ίδια. Σας δείχνω σε screenshot, τις τίμες με βάση το ρουτερ του ΟΤΕ πού έχω. Οι τιμές είναι απο μία ώρα λειτουργίας. Αυτά τα FEC που είναι τόσα πολλά, είναι καλό;

1.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα στατιστικα σου φαινονται καλα ,τα FEC μην σε ανυσηχουν ειναι λαθη που τα δορθωνει το ρουτερ ,τα CRC προκαλουν ασταθεια στην γραμμη...Γιατι δεν ζητας αντικατασταση ρουτερ?ισως φταιει αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill27 είπε

Τα στατιστικα σου φαινονται καλα ,τα FEC μην σε ανυσηχουν ειναι λαθη που τα δορθωνει το ρουτερ ,τα CRC προκαλουν ασταθεια στην γραμμη...Γιατι δεν ζητας αντικατασταση ρουτερ?ισως φταιει αυτο

Αλλη πονεμενη ιστορια κι αυτο! 😆 Οταν ξεκινησε ολο αυτο το προβλημα, πηγα μια μερα να πληρωσω στο καταστημα ενα λογαριασμο. Του το πα, και μου ειπε να του το παω να το κανει ενα τσεκ, να δει αν ειναι οκ! (Εντομεταξυ, οταν πηγαινα να πμω στις ρυθμισεις, δεν εμπαινε, εβγαζε μαυρη οθονη).Το κρατησε για καμμια 15αρια μερες, και με πηρε τηλεφωνο και μ πε  οτι το ρουτερ ειναι οκ. Επειδη ειμαι απο χωριο και ειναι λιγο μακρια να πας στη πολη, (δεν οδηγουσα και τοτε), οταν πηγα να το παρω, μου ειπε οτι δεν το θυμαται αυτο το πραγμα... του ειπα αναλυτικα τι ειχαμε πει, και τελικα δεν το βρισκε... Τωρα δε το θυμοταν πραγματι, μου το φαγε το ρουτερ... Δεν ξερω. Βρηκα απο την αδερφη μου ενα παλιο Thomson απο τοτε που ειχε και κεινη Forthnet. το εβαλα... για καμμια 10αρια μερες ηταν οκ! μετα ομως το ξανακανε

ΥΓ:οταν ειμαι συνδεμενος απο το κινητο, και κανει αυτα τα κολληματα, πανω που δειχνει το σημα του wifi, εχει και τα βελακια για το down&up. Το βελακι κολλαει στο upload παντα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Πάρε ένα ρούτερ του εμπορίου με 20€ για νά αποκλησεις την πιθανότητα ότι φταίει αυτό.Αυτο το θέμα που αναφέρεις σου το κάνει όταν είσαι με WiFi η στο κάνει καί με καλώδιο ethernet? έχεις voip τηλεφωνία;

Με wifi. Γιατι εκει που εχω το ρουτερ ειναι πολυ μακρια για να συνδεσω καλωδιο στον υπολογιστη. Voip δεν εχω

Μπορει να ειναι δηλαδη και απο τα ρουτερ των παροχων τα προβληματα; θα το δοκιμασω κι αυτο! Δεν χανω τιποτα. 

9 minutes ago, manos24021997 said:

Το speedport entry 2i της κοσμοτε εχω ( το ορθιο )

spacer.png

a. στο κανει και στο pc και στο κινητο για να δουμε αν φταιει η συσκευη?το κανει και με ethernet και wireless?για να δουμε αν φταιει κατι στο wireless.

δοκιμασες αλλο router?

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

a. στο κανει και στο pc και στο κινητο για να δουμε αν φταιει η συσκευη?το κανει και με ethernet και wireless?για να δουμε αν φταιει κατι στο wireless.

δοκιμασες αλλο router?

Ενσύρματα δεν δοκίμασα να σου πω την αλήθεια. Αλλα και με άλλο ρουτερ που δοκίμασα μετά από λίγες μέρες μου κανε πάλι καθυστερήσεις

1 ώρα πριν, poulinos είπε

ποιο ρουτερ εχεις?κατι μου λεει οτι εχεις το 267 zte.

Γιατί τέτοιο μένος με το 267 Ν ? Εγώ το έχω σε γραμμή adsl voip και δουλεύει αρκετά καλά.Φιλικα ρωτάω...

Just now, bill27 said:

Γιατί τέτοιο μένος με το 267 Ν ? Εγώ το έχω σε γραμμή adsl voip και δουλεύει αρκετά καλά.Φιλικα ρωτάω...

ειχα αρκετα θεματακια και καποια ήταν με upload αλλα καποια εχουν λυθει με τα τελευταια firmware update. για αυτο ρωταω αν εχει το 267 για να ζητησει αν δεν εχει γινει να του περασουν το τελευταιο firmware.

Γεια σας παιδια! Αφου συνεχισε να εχει ασταθεια το ιντερνετ, άλλαξα μηχανημα, και εβαλα ενα thomson tg585, της forthet. μου εκανε μια φορα ενα κολλημα. οι μετρησεις που μου εβγαλε μεσα σε 3 περιπου ωρες ηταν αυτες. 

Καταγραφή.JPG

7 λεπτά πριν, manos24021997 είπε

Γεια σας παιδια! Αφου συνεχισε να εχει ασταθεια το ιντερνετ, άλλαξα μηχανημα, και εβαλα ενα thomson tg585, της forthet. μου εκανε μια φορα ενα κολλημα. οι μετρησεις που μου εβγαλε μεσα σε 3 περιπου ωρες ηταν αυτες. 

Καταγραφή.JPG

Καναμε και μια ¨πουτ@νι@΄΄ με εναν φιλο. Πριν συνδεσουμε το ρουτερ, περασαμε μεσα, το λογισμικο το γνησιο της thomson, και οχι εκεινο που ειχε η forthnet

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...