Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ψάχνω λάπτοπ γύρω στης 14-.15.6 ιντσες οθόνη fhd ...Το λάπτοπ θα προορίζεται για ίντερνετ , για μουσική ....για να μπορώ να τρέξω άνετα ένα πρόγραμμα που θέλω το ets3 της siemens....Και τέλος να μπορώ να παίξω άνετα το football manager 2020 ....Να τονισω ότι το budjet που έχω είναι 400-500 καταστατικά ......Περιμένω της προτάσεις σας !!!

Δημοσ.

Ποιό είναι το ets3 siemens; Μέσω g-search δεν βρήκα κάτι. Το λάπτοπ που ζητάς πληροφορίες είναι πολύ μέτριο. Παρόλο που η χρήση που θα κάνεις είναι απλή (αναμένω πληροφορίες τι είναι το ets3 για να πω με περισσή σιγουριά), τα 4gb ram και 128gb ssd είναι λίγα στις μέρες μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Ποιό είναι το ets3 siemens; Μέσω g-search δεν βρήκα κάτι. Το λάπτοπ που ζητάς πληροφορίες είναι πολύ μέτριο. Παρόλο που η χρήση που θα κάνεις είναι απλή (αναμένω πληροφορίες τι είναι το ets3 για να πω με περισσή σιγουριά), τα 4gb ram και 128gb ssd είναι λίγα στις μέρες μας.

Είναι ένα πρόγραμμα της siemens το knx..και ψάχνω ένα λάπτοπ που να τα πηγαίνει καλά σε δουλειές γραφείου ...να μπορώ να βλέπω σε καλή ανάλυση ταινίες ....να μπορώ να διαβάζω άνετα και να μπορώ να τρέξω το football manager 2020 συν το  πρόγραμμα που παρεθετω μέσω ενός συνδέσμου !!

https://www.hqs.sbt.siemens.com/cps_product_data/data/search_find_en.htm?te1=HVAC

5 ώρες πριν, LaMereda είπε

Άκου να δεις είναι καλό το amazon  δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης ....Και τέλος αν το λάπτοπ μου παθει κάτι η αντιπροσωπεία θα μπορέσει να μου το ελέγξει ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόγραμμα απ'ότι βλέπω δεν έχει απαιτήσεις, φαντάζομαι είναι κάτι σαν plc programmer (ladder,fbd, block diagram) ή τύπου scada. Επίσης το football manager δεν έχει φοβερές απαιτήσεις. Για μένα σε αυτα λεφτά βάλε σαν ελάχιστο κριτήριο τα 8gb ram που τείνει να απαιτείται στο ελάχιστο πλέον, διαφορετικά θα ψάχνεις σε λίγο καιρό για αναβάθμιση. Επίσης ακόμη ένα κριτήριο να είναι η ευκολία αναβάθμισης σε ραμ(αν έχει σλοτ, κολλημένες μνήμες, μέγιστη χωρητικότητα).  Αν στο budget σου χωράει και όχι ενσωματωμένα γραφικά στον cpu ακόμη καλύτερα. Αν έχεις κάποιο μηχάνημα στα υπόψιν και θες περαιτέρω βοήθεια, εδώ είμαστε.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το πρόγραμμα απ'ότι βλέπω δεν έχει απαιτήσεις, φαντάζομαι είναι κάτι σαν plc programmer (ladder,fbd, block diagram) ή τύπου scada. Επίσης το football manager δεν έχει φοβερές απαιτήσεις. Για μένα σε αυτα λεφτά βάλε σαν ελάχιστο κριτήριο τα 8gb ram που τείνει να απαιτείται στο ελάχιστο πλέον, διαφορετικά θα ψάχνεις σε λίγο καιρό για αναβάθμιση. Επίσης ακόμη ένα κριτήριο να είναι η ευκολία αναβάθμισης σε ραμ(αν έχει σλοτ, κολλημένες μνήμες, μέγιστη χωρητικότητα).  Αν στο budget σου χωράει και όχι ενσωματωμένα γραφικά στον cpu ακόμη καλύτερα. Αν έχεις κάποιο μηχάνημα στα υπόψιν και θες περαιτέρω βοήθεια, εδώ είμαστε.

Κοιτάζω για κάποιο λάπτοπ μέσα από το skroutz ....Αν εσύ έχεις κάποιο να προτείνεις σε hp η lenovo ....θα με βοηθουσες πολύ !!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ποιό είναι το ets3 siemens; Μέσω g-search δεν βρήκα κάτι. Το λάπτοπ που ζητάς πληροφορίες είναι πολύ μέτριο....

Στην φαντασία σου...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Στην φαντασία σου...

Τι εννοείς; Είναι καλό το λάπτοπ; Για μένα πέραν του καλού cpu που έχει όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μέτρια. Δεν είναι φαντασία μου ότι τα windows 10  χρησιμοποιούν 20-25gb χωρίς κάποια έξτρα εφαρμογή, τα υπόλοιπα 90gb με τα σημερινά δεδομένα (μεγέθη εφαρμογών, βίντεο κτλ) τα θεωρώ λίγα. Επίσης windows 10/64 θέλουν ραμ 2gb, συγκεκριμένα σε windows 10 pro σε κατάσταση ηρεμίας, χωρίς επιπλέον εφαρμογές στο background καταναλώνουν 2.5gb ραμ, αν θεωρείς το υπόλοιπο 1.5,gb αρκετό, οκ.

Θα ήθελα να αιτιολογήσεις γιατί στην δική σου "φαντασία" το λάπτοπ είναι καλό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Τι εννοείς; Είναι καλό το λάπτοπ; Για μένα πέραν του καλού cpu που έχει όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μέτρια. Δεν είναι φαντασία μου ότι τα windows 10  χρησιμοποιούν 20-25gb χωρίς κάποια έξτρα εφαρμογή, τα υπόλοιπα 90gb με τα σημερινά δεδομένα (μεγέθη εφαρμογών, βίντεο κτλ) τα θεωρώ λίγα. Επίσης windows 10/64 θέλουν ραμ 2gb, συγκεκριμένα σε windows 10 pro σε κατάσταση ηρεμίας, χωρίς επιπλέον εφαρμογές στο background καταναλώνουν 2.5gb ραμ, αν θεωρείς το υπόλοιπο 1.5,gb αρκετό, οκ.

Θα ήθελα να αιτιολογήσεις γιατί στην δική σου "φαντασία" το λάπτοπ είναι καλό...

Αντιπροτασούλα έχεις για κάτω από 500άρικο?

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Καταρχήν μιλάω για το συγκεκριμένο λάπτοπ https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01600)

Αφού συμφωνούμε,γιατί διαφωνούμε zacharis1955 ;

Τα ίδια λέω στα post μου, αν δεις το επόμενο post λέω οτι αν πάρει 4gb ram θα ψάχνει σε λίγο καιρό να προσθέσει ram... επίσης το θέμα του ssd πονάει, γιατί το συγκεκριμένο φοράει m2 οπότε αν αναβαθμίσει σε 240gb το 128gb θα ψάχνει να δεί τι θα το κάνει...δεν είναι sata που θα το βάλει σε case να το κάνει external. Επίσης αν συμπληρώσει ram και ssd φεύγει από το άνω όριο που έχει θέσει και ποτέ δεν υπολογίζω σαν δεδομένο οτι κάποιος μπορεί με ευκολία να ασχοληθεί να συμπληρώσει ram και να αλλάξει ssd μόνος του γιατί απλά δεν το έχουν όλοι...

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nickol-us είπε

(Καταρχήν μιλάω για το συγκεκριμένο λάπτοπ https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01600)

Αφού συμφωνούμε,γιατί διαφωνούμε zacharis1955 ;

Τα ίδια λέω στα post μου, αν δεις το επόμενο post λέω οτι αν πάρει 4gb ram θα ψάχνει σε λίγο καιρό να προσθέσει ram... επίσης το θέμα του ssd πονάει, γιατί το συγκεκριμένο φοράει m2 οπότε αν αναβαθμίσει σε 240gb το 128gb θα ψάχνει να δεί τι θα το κάνει...δεν είναι sata που θα το βάλει σε case να το κάνει external. Επίσης αν συμπληρώσει ram και ssd φεύγει από το άνω όριο που έχει θέσει και ποτέ δεν υπολογίζω σαν δεδομένο οτι κάποιος μπορεί με ευκολία να ασχοληθεί να συμπληρώσει ram και να αλλάξει ssd μόνος του γιατί απλά δεν το έχουν όλοι...

Φίλε μου καλέ το μόνο παραπάνω που μπορώ να κάνω είναι βαριά να βάλω άλλο ένα 50 ρι και να πάω 550 ευρώ .... εξάλλου δεν είμαι και hard user !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Αντιπροτασούλα έχεις για κάτω από 500άρικο?

Ναι μα δυστυχώς όλα έχουν υποδεέστερο cpu... ή/και χωρίς os

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-15-dw2005nv-laptop-core-i3-1005g1-8-gb-256-gb-uhd-graphics-_3644391 

http://www.cosmodata.gr/product/352191/laptop-gps-kinita/foriti-ipologistes/notebooks/lenovo-v15-iil-othoni-full-hd15-6-intel-core-i3-1005g1-8gb-ram-256gb-ssd-free-dos-iron-grey

Πιο ολοκληρωμένο το Hp και από αναβάθμιση και με os...

Επίσης έπεσα εδώ, η μνήμη είναι soldered και μη αναβαθμίσιμη (FLEX 5 14ARE05 )

https://www.youtube.com/watch?v=tWC7wPPvg6A

@life is music

Από εμένα, για τη δεδομένη στιγμή στο budget και για αυτά που ζητάς, καλύτερο είναι το Hp από Πλαίσιο στα 500.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...