life is music Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους ψάχνω λάπτοπ γύρω στης 14-.15.6 ιντσες οθόνη fhd ...Το λάπτοπ θα προορίζεται για ίντερνετ , για μουσική ....για να μπορώ να τρέξω άνετα ένα πρόγραμμα που θέλω το ets3 της siemens....Και τέλος να μπορώ να παίξω άνετα το football manager 2020 ....Να τονισω ότι το budjet που έχω είναι 400-500 καταστατικά ......Περιμένω της προτάσεις σας !!!
life is music Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Αξίζει το συγκεκριμένο λάπτοπ .... Η όχι ? https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01600
life is music Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Κάποιος να μου δώσει και μια δική του γνώμη υπάρχει ?
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Ποιό είναι το ets3 siemens; Μέσω g-search δεν βρήκα κάτι. Το λάπτοπ που ζητάς πληροφορίες είναι πολύ μέτριο. Παρόλο που η χρήση που θα κάνεις είναι απλή (αναμένω πληροφορίες τι είναι το ets3 για να πω με περισσή σιγουριά), τα 4gb ram και 128gb ssd είναι λίγα στις μέρες μας.
life is music Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Ποιό είναι το ets3 siemens; Μέσω g-search δεν βρήκα κάτι. Το λάπτοπ που ζητάς πληροφορίες είναι πολύ μέτριο. Παρόλο που η χρήση που θα κάνεις είναι απλή (αναμένω πληροφορίες τι είναι το ets3 για να πω με περισσή σιγουριά), τα 4gb ram και 128gb ssd είναι λίγα στις μέρες μας. Είναι ένα πρόγραμμα της siemens το knx..και ψάχνω ένα λάπτοπ που να τα πηγαίνει καλά σε δουλειές γραφείου ...να μπορώ να βλέπω σε καλή ανάλυση ταινίες ....να μπορώ να διαβάζω άνετα και να μπορώ να τρέξω το football manager 2020 συν το πρόγραμμα που παρεθετω μέσω ενός συνδέσμου !! https://www.hqs.sbt.siemens.com/cps_product_data/data/search_find_en.htm?te1=HVAC 5 ώρες πριν, LaMereda είπε Άκου να δεις είναι καλό το amazon δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης ....Και τέλος αν το λάπτοπ μου παθει κάτι η αντιπροσωπεία θα μπορέσει να μου το ελέγξει ? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από life is music
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρόγραμμα απ'ότι βλέπω δεν έχει απαιτήσεις, φαντάζομαι είναι κάτι σαν plc programmer (ladder,fbd, block diagram) ή τύπου scada. Επίσης το football manager δεν έχει φοβερές απαιτήσεις. Για μένα σε αυτα λεφτά βάλε σαν ελάχιστο κριτήριο τα 8gb ram που τείνει να απαιτείται στο ελάχιστο πλέον, διαφορετικά θα ψάχνεις σε λίγο καιρό για αναβάθμιση. Επίσης ακόμη ένα κριτήριο να είναι η ευκολία αναβάθμισης σε ραμ(αν έχει σλοτ, κολλημένες μνήμες, μέγιστη χωρητικότητα). Αν στο budget σου χωράει και όχι ενσωματωμένα γραφικά στον cpu ακόμη καλύτερα. Αν έχεις κάποιο μηχάνημα στα υπόψιν και θες περαιτέρω βοήθεια, εδώ είμαστε. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
life is music Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε Το πρόγραμμα απ'ότι βλέπω δεν έχει απαιτήσεις, φαντάζομαι είναι κάτι σαν plc programmer (ladder,fbd, block diagram) ή τύπου scada. Επίσης το football manager δεν έχει φοβερές απαιτήσεις. Για μένα σε αυτα λεφτά βάλε σαν ελάχιστο κριτήριο τα 8gb ram που τείνει να απαιτείται στο ελάχιστο πλέον, διαφορετικά θα ψάχνεις σε λίγο καιρό για αναβάθμιση. Επίσης ακόμη ένα κριτήριο να είναι η ευκολία αναβάθμισης σε ραμ(αν έχει σλοτ, κολλημένες μνήμες, μέγιστη χωρητικότητα). Αν στο budget σου χωράει και όχι ενσωματωμένα γραφικά στον cpu ακόμη καλύτερα. Αν έχεις κάποιο μηχάνημα στα υπόψιν και θες περαιτέρω βοήθεια, εδώ είμαστε. Κοιτάζω για κάποιο λάπτοπ μέσα από το skroutz ....Αν εσύ έχεις κάποιο να προτείνεις σε hp η lenovo ....θα με βοηθουσες πολύ !!!
zacharis1955 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Ποιό είναι το ets3 siemens; Μέσω g-search δεν βρήκα κάτι. Το λάπτοπ που ζητάς πληροφορίες είναι πολύ μέτριο.... Στην φαντασία σου...
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Στην φαντασία σου... Τι εννοείς; Είναι καλό το λάπτοπ; Για μένα πέραν του καλού cpu που έχει όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μέτρια. Δεν είναι φαντασία μου ότι τα windows 10 χρησιμοποιούν 20-25gb χωρίς κάποια έξτρα εφαρμογή, τα υπόλοιπα 90gb με τα σημερινά δεδομένα (μεγέθη εφαρμογών, βίντεο κτλ) τα θεωρώ λίγα. Επίσης windows 10/64 θέλουν ραμ 2gb, συγκεκριμένα σε windows 10 pro σε κατάσταση ηρεμίας, χωρίς επιπλέον εφαρμογές στο background καταναλώνουν 2.5gb ραμ, αν θεωρείς το υπόλοιπο 1.5,gb αρκετό, οκ. Θα ήθελα να αιτιολογήσεις γιατί στην δική σου "φαντασία" το λάπτοπ είναι καλό...
zacharis1955 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Τι εννοείς; Είναι καλό το λάπτοπ; Για μένα πέραν του καλού cpu που έχει όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μέτρια. Δεν είναι φαντασία μου ότι τα windows 10 χρησιμοποιούν 20-25gb χωρίς κάποια έξτρα εφαρμογή, τα υπόλοιπα 90gb με τα σημερινά δεδομένα (μεγέθη εφαρμογών, βίντεο κτλ) τα θεωρώ λίγα. Επίσης windows 10/64 θέλουν ραμ 2gb, συγκεκριμένα σε windows 10 pro σε κατάσταση ηρεμίας, χωρίς επιπλέον εφαρμογές στο background καταναλώνουν 2.5gb ραμ, αν θεωρείς το υπόλοιπο 1.5,gb αρκετό, οκ. Θα ήθελα να αιτιολογήσεις γιατί στην δική σου "φαντασία" το λάπτοπ είναι καλό... Αντιπροτασούλα έχεις για κάτω από 500άρικο? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από zacharis1955 1
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) (Καταρχήν μιλάω για το συγκεκριμένο λάπτοπ https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01600) Αφού συμφωνούμε,γιατί διαφωνούμε zacharis1955 ; Τα ίδια λέω στα post μου, αν δεις το επόμενο post λέω οτι αν πάρει 4gb ram θα ψάχνει σε λίγο καιρό να προσθέσει ram... επίσης το θέμα του ssd πονάει, γιατί το συγκεκριμένο φοράει m2 οπότε αν αναβαθμίσει σε 240gb το 128gb θα ψάχνει να δεί τι θα το κάνει...δεν είναι sata που θα το βάλει σε case να το κάνει external. Επίσης αν συμπληρώσει ram και ssd φεύγει από το άνω όριο που έχει θέσει και ποτέ δεν υπολογίζω σαν δεδομένο οτι κάποιος μπορεί με ευκολία να ασχοληθεί να συμπληρώσει ram και να αλλάξει ssd μόνος του γιατί απλά δεν το έχουν όλοι... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
life is music Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, nickol-us είπε (Καταρχήν μιλάω για το συγκεκριμένο λάπτοπ https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01600) Αφού συμφωνούμε,γιατί διαφωνούμε zacharis1955 ; Τα ίδια λέω στα post μου, αν δεις το επόμενο post λέω οτι αν πάρει 4gb ram θα ψάχνει σε λίγο καιρό να προσθέσει ram... επίσης το θέμα του ssd πονάει, γιατί το συγκεκριμένο φοράει m2 οπότε αν αναβαθμίσει σε 240gb το 128gb θα ψάχνει να δεί τι θα το κάνει...δεν είναι sata που θα το βάλει σε case να το κάνει external. Επίσης αν συμπληρώσει ram και ssd φεύγει από το άνω όριο που έχει θέσει και ποτέ δεν υπολογίζω σαν δεδομένο οτι κάποιος μπορεί με ευκολία να ασχοληθεί να συμπληρώσει ram και να αλλάξει ssd μόνος του γιατί απλά δεν το έχουν όλοι... Φίλε μου καλέ το μόνο παραπάνω που μπορώ να κάνω είναι βαριά να βάλω άλλο ένα 50 ρι και να πάω 550 ευρώ .... εξάλλου δεν είμαι και hard user !!
nickol-us Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Αντιπροτασούλα έχεις για κάτω από 500άρικο? Ναι μα δυστυχώς όλα έχουν υποδεέστερο cpu... ή/και χωρίς os https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-15-dw2005nv-laptop-core-i3-1005g1-8-gb-256-gb-uhd-graphics-_3644391 http://www.cosmodata.gr/product/352191/laptop-gps-kinita/foriti-ipologistes/notebooks/lenovo-v15-iil-othoni-full-hd15-6-intel-core-i3-1005g1-8gb-ram-256gb-ssd-free-dos-iron-grey Πιο ολοκληρωμένο το Hp και από αναβάθμιση και με os... Επίσης έπεσα εδώ, η μνήμη είναι soldered και μη αναβαθμίσιμη (FLEX 5 14ARE05 ) https://www.youtube.com/watch?v=tWC7wPPvg6A @life is music Από εμένα, για τη δεδομένη στιγμή στο budget και για αυτά που ζητάς, καλύτερο είναι το Hp από Πλαίσιο στα 500. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
life is music Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Στην φαντασία σου... Φίλε αξίζει αυτό εδώ το λάπτοπ https://www.msystems.gr/laptops/hp-15s-eq0020nv-ryzen-5-3450u-8gb-256gb-ssd-radeon-vega-8-win-10-s-2e7k0ea?skr_prm=WyIyY2UyNGQ3Ni02Nzc2LTQ5ZmItYTFjZS04YmFhMGRmNTZlODQiLDE2MTMzMjcwMTQ4NDgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα