Alex-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Σε ενα dell inspire εχουμε ενα θεμα (μαλλον) με τον φορτιστη. Το λαπτοπ δεν φορτιζει καν την μπαταρια και στα καλα καθουμενα σβηνει. Δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Παρατηρησα με πολυμετρο οτι ο φορτιστης σκαμπανεβαζει τα volt. Αντι να ειναι σταθερος στα 19.35, κατεβαινει μεχρι τα 17 κατι, ξανανεβαινει αποομα στα 19, ξανακατεβαινει στα 17 και παει λεγοντας. Λετε να ειναι ο φορτιστης το θεμα; Αν ναι, μπορουμε να τον διορθωσουμε η παει για καινουριον;
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Ο φορτιστης ειναι οριτζιναλ? Αλλα και να ειναι σου εχει βγαλει οποιοδηποτε μηνυμα στην αρχη για το φορτιστη?
Alex-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Ο φορτιστης ειναι οριτζιναλ? Αλλα και να ειναι σου εχει βγαλει οποιοδηποτε μηνυμα στην αρχη για το φορτιστη? Ελα dimi. Ναι ο γνησιος ειναι. Οχι δεν μου εχει πεταξει μηνυμα. Μου πεταξε ομως μηνυμα οταν εβαλα αλλον φορτιστη οτι δεν ειναι γνησιος και μου κατεβασε τον επεξεργαστη στα 0.78ghz. Τον "ξεκλειδωσα" ομως με το throttlestop. Απλα δεν φορτιζει η μπαταρια και επισης, δεν μου εχει σβησει καθολου! Μιας και εχει στσθερα volt. Απλα ελεγα μηπως επιχειρουσα να βρω το προβλημα στον γνησιο. Τον ανοιξα αλλα δεν βρηκα κατι, καμενο πχ. Αλλα οκ, τρεχα γυρευε.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Θα μπορουσε να εχει ταλαιπωρηθει-ψιλοκοπει εσωτερικα: (σ)το γνησιο αναγνωριστικο του και γι' αυτο να κανει διαφορα, μπερδευοντας τον ενιοτε και με μη οριτζιναλ φορτιστη, αλλα εφοσον δεν ειναι αυτο, μπορει απλως να εχει...ερθει η ωρα του και να χρειαζεσαι αλλον πια
Alex-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Θα μπορουσε να εχει ταλαιπωρηθει-ψιλοκοπει εσωτερικα: (σ)το γνησιο αναγνωριστικο του και γι' αυτο να κανει διαφορα, μπερδευοντας τον ενιοτε και με μη οριτζιναλ φορτιστη, αλλα εφοσον δεν ειναι αυτο, μπορει απλως να εχει...ερθει η ωρα του και να χρειαζεσαι αλλον πια Ε μαλλον το πιο πιθανο ηρθε η ωρα του. Προς το παρον ειμαι με universal και throttlestop 😛
ice25 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 αν πιάνουν τα χερια σου και καταφέρεις να το ανοίξεις ,το πιθανότερο οι πυκνωτές εξομάλυνσης στην έξοδο να φταίνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα