Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Η ιστορία μου είναι η εξής. Μένω στα Γιάννενα και πριν περίπου 8 μήνες έκανα lazer για τη μυωπία σε γιατρό στην Κέρκυρα .Έκτοτε για οτιδήποτε οφθαλμολογικό είχα πήγαινα στον συγκεκριμένο γιατρό γιατί αυτός έχει το ''ιστορικό μου'' (ξανά πήγα 3 φορές για τις εξετάσεις ρουτίνας μετά το λείζερ αλλά δεν υπήρχε θέμα στη μετακίνηση τότε)

Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα στα μάτια με πόνο και τσούξιμο και πρέπει να επισκεφτώ τον ίδιο γιατρό.

Έχω κλείσει ραντεβού και μου έχει στείλει ηλεκτρονικά ιατρική βεβαίωση. Υπάρχει περίπτωση να μη με αφήσουν να ταξιδέψω ενώ έχω το απαραίτητο έντυπο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

όχι ρε φίλε μη φοβάσαι. μας έχουν κάνει να φοβόμαστε τη σκιά μας.

στείλε το μήνυμα, πάρε και τη βεβαίωση και πήγαινε. Μπορεί να μη σε σταματήσει και κανένας.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ φίλε έκανα λέιζερ, κανονικά μπορείς με μια βεβαίωση, μην μασάς. Ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό φίλε. Καλή ανάρρωση εύχομαι!

• Like 1
Δημοσ.

Πως μας έχουν τρομοκρατήσει έτσι ρε παιδιά. Να φοβόμαστε και με χαρτί γιατρού. Και στη Γερμανική κατοχή πιο εύκολα κυκλοφορούσε ο κόσμος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Polarb99 είπε

Καλησπέρα σε όλους και όλες!

Η ιστορία μου είναι η εξής. Μένω στα Γιάννενα και πριν περίπου 8 μήνες έκανα lazer για τη μυωπία σε γιατρό στην Κέρκυρα .Έκτοτε για οτιδήποτε οφθαλμολογικό είχα πήγαινα στον συγκεκριμένο γιατρό γιατί αυτός έχει το ''ιστορικό μου'' (ξανά πήγα 3 φορές για τις εξετάσεις ρουτίνας μετά το λείζερ αλλά δεν υπήρχε θέμα στη μετακίνηση τότε)

Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα στα μάτια με πόνο και τσούξιμο και πρέπει να επισκεφτώ τον ίδιο γιατρό.

Έχω κλείσει ραντεβού και μου έχει στείλει ηλεκτρονικά ιατρική βεβαίωση. Υπάρχει περίπτωση να μη με αφήσουν να ταξιδέψω ενώ έχω το απαραίτητο έντυπο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σε παρόμοια περίπτωση με βεβαίωση απο το γιατρό , με σταμάτησαν κιολας δέν είχα πρόβλημα . Το παρακάνουν κιόλας . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...