Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εχω ενα θεμα στη δουλειά, εχω στον υπολογιστη μου εναν OKI ML 3320 συνδεδεμένο με Serial to USB καλώδιο και δεν μπορω να τον κάνω κοινη χρηση με αλλους υπολογιστες. Εχω κανει τις ρυθμισεις στο δικο μου τερματικό,  μπορω να τον δω απο αλλους υπολογιστες στο δίκτυο αλλα δεν με αφήνει να τον κάνω εγκατάσταση.

Ειχε βγάλκει αυτο το ερρορ, 0x00003e3 , αλλα ενα εχω δοκιμασει διαφορες λύσεις που προτείνουν δεν εχω βγάλει ακρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 3320 έχει usb 2.0 port afaik , οπότε γιατί έχεις usb to serial , δεν έχεις ελεύθερη usb στον η/υ ? Δοκίμασες με usb a/b ?

Μπορείς να στέλνεις εκτυπώσεις σε άλλες θύρες ή ακόμα και χωρίς εγκατάσταση απο τα άλλα τερματικά , ψάξε λίγο το "net use" .

Επεξ/σία από christos_0b
  • Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, christos_0b είπε

Ο 3320 έχει usb 2.0 port afaik , οπότε γιατί έχεις usb to serial , δεν έχεις ελεύθερη usb στον η/υ ? Δοκίμασες με usb a/b ?

Μπορείς να στέλνεις εκτυπώσεις σε άλλες θύρες ή ακόμα και χωρίς εγκατάσταση απο τα άλλα τερματικά , ψάξε λίγο το "net use" .

Oo λες να εχει usb πανω ή κατω απο την σηριακη και να μην το εχω προσεξει; το εχω στο μισο μετρο απο το κεφαλι μου και βλεπω παντα την πισω πλευρα του εκτυπωτη και δεν το εχω προσεξει; θα το κοιταξω αυριο!!!

• Moderators
Δημοσ.

καλημέρα, ευτυχώς δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου και θυμόμουν καλά ότι δεν έχει usb ο OKI. Εει την σειριακή και από πάνω το στρογγυλό, από κάτω δεν έχει τίποτα. 

καμία ιδέα; μέχρι και με τα 7 έπαιζε κανονικά η κοινή χρήση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...