pittis1007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μέσα στο xbox one μου έχω πολλά digital games ,τα οποία έχω τελειώσει, και θέλω να τα πουλησω ,αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.ευχαριστω πολύ. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από pittis1007
jokul7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, pittis1007 είπε Καλησπέρα. Μέσα στο xbox one μου έχω πολλά digital games ,τα οποία έχω τελειώσει, και θέλω να τα πουλησω ,αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.ευχαριστω πολύ. Μπορείς να πουλήσεις μόνο τον λογαριασμό σου με όλα τα games ή να πουλήσεις το να κάνεις home xbox κάποιο άλλο (μόνο ένα γίνεται) και αυτός που θα του το πουλήσεις να σου έχει πλήρη εμπιστοσύνη γιατί μετά μπορείς να κάνεις άλλο home xbox και να μην έχει τίποτα.
pittis1007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δηλαδή με το δικό μου email και κωδικούς μεμονωμένα δεν γίνεται δηλαδή.σευχαριστω πολυ
Skywalker333 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 δυστυχως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αρνητικα των digital παιχνιδιων. Δεν μπορεις να τα μεταπωλήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα